Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Myszka Krzysztof Mędrala

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Podkarpackie, 35-310 Rzeszów Rejtana 20
Telefon:
Adres e-mail: myszka(małpa)myszka.com.pl
Strona internetowa: roletybramy.pl
Opis działalności: produkcja rolet, bram garażowych, moskitier, żaluzji i montaż Słowa kluczowe:

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 8x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3032
Data utworzenia profilu: 02.10.2013 11:11:27
Data ostatniej aktualizacji: 02.10.2013 11:11:27 

Opinie o Myszka Krzysztof Mędrala

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zniszczyli mi tynk w nowym domu zakladajac rolety, wrecz go obdarli, najgorsza firma w Rzeszowie ktora wszystkie terminy reklamacyjne zawalila i śmieje sie z klienta ze nic mu nie zrobi, sprawa trafi do rzecznika praw konsumenta, rok lazenia i proszenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak obsługi
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 18.10.2018 10:25:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali mi system inteligentnego domu, który nie działa wręcz spowodował złą pracę pieca . Nie słowni i nie kompetentni
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 01.03.2016 13:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tym sklepie rolety, zajęli się profesjonalnym montażem, jestem bardzo zadowolona z ich pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 11.03.2014 12:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra firma, która montowała na mojej posesji markizy. Z pracą uwinęli się bardzo szybko i nie miałam żadnych zastrzeżeń. Wszystko wykonane zostało z najwiekszą precyzją i profesjonalizmem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2014 12:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wymianie okien potrzebowałam nowych żaluzji, znalazłam firmę Pana Myszki, duży wybór, dobre ceny, jestem zadowolona z produktu i z montażu, który przebieg bardzo sprawnie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2014 12:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali specjaliści, od kiedy zainstalowali bramę garażową z automatyką moje życie słato się dużo łatwiejsze, nie musze w biegu wyskakiwać i szybko otwierać swoją bramę tylko wygodnie mogę wjechać do garażu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 13.12.2013 09:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsza firma w rzeszowie, rolety materiałow załozyli szybko i profesjonalnie, bardzo dobre doradztwo i ceny, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2013 09:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i solidna firma, szybko i bez problemów wykonali montaż żaluzji pionowych w moim mieszkaniu, jestem bardzo zadowolona z ich usług, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 04.11.2013 11:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna i uczciwa. W terminie wykonała dla mnie żaluzje zewnetrzne i je zamontowała. Bardzo profesjonalna usługa, fachowcy na 6-stke. Cena konkurencyjna w porównaniu z innymi firmami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2013 10:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem u nich bramę garażową segmentową. Dobra jakość, szybki montaż. Firma solidna i ucziwa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2013 11:12:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją