Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Texion Arkadiusz Błasiak

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Śląskie, Porąbka Bukowska 152
Telefon: Kom. 607067865
Adres e-mail:
Strona internetowa: texion.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: rolety, żaluzje

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1744
Data utworzenia profilu: 2013-10-02 10:39:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-02 10:39:14 

Opinie o Texion Arkadiusz Błasiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry montaż rolet dzień-noc w pokoju moich dzieci. Doskonale zaciemniają pokój, skończyły się walki, zasypiają spokojnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2014-03-20 11:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrali bramę garażową do moich potrzeb, świetnie się sprawuje, doskonale działa. Jest szczelna, nie przepuszcza zimnego powietrza do środka. Ładna i estetyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-02-26 20:42:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sklep,potrafia doradzic, duzy wybor w roletach POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-05 10:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u nich rewelacyjne rolety zewnętrzne, świetnie się spisali podczas montażu, szybko i sprawnie. Oferują bardzo dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2014-01-21 10:48:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firm, zamontawana przez firmę Texion brama garażowa i automatyka do bram spisują się znakomicie, znacznie łatwiej teraz mi jest wjachać do momu i nie musze w biegu szybko wyskakiwać z samochodu żeby otwierać bramę, to wspaniałe rozwiazanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-12-18 10:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała forma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i solidnie zajęli się montażem rolet materiałowych w moim domu, dzięki nim nawet kiedy pali się światło w pokoju nic nie widać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2013-12-11 14:03:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdecznie polecam firme Texion, zakupiłem u nich rolety materiałowe do całego domu, bardzo dobra cena, rolety praktyczne i solidne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 09:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mntowali mi rolety zewnetrzne. Poszło im szybko. rolety sa wytrzymale, mocne i solidne. nie zacinaja sie podczas podnoszenia i opuszczania. dobra cena, dobra jakosc. polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-14 11:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona zamontowaniem w okna moskitiery przez firmę Texion. W końcu mam spokój i żadne owady nie wchodzą mi do domu. Polecam firme, bardzo szybko zrealizowani zamówienie i bardzo ładnie zamontowali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-30 10:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam u nich matę bambusową. Znakomicie wygląda. Pasuje do wystroju mojego pokoju. Lubię takie klimaty i jestem zadowolony z zakupu. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 13:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam u nich dobre rolety materiałowe. Bardzo dobre jakościowo. Materiał chroni przed słońcem. Rolety były po korzystnej cenie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 10:40:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją