Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Air Engineering

Zawód: klimatyzacja i wentylacja Monter 
Adres: Małopolskie, 32-083 Balice Krakowska 50
Telefon: 126304720
Adres e-mail: biuro(małpa)airengineering.pl
Strona internetowa: www.airengineering.pl
Opis działalności: montaż, serwis, sprzedaż. klimatyzacji wentylacji. pomp ciepła Słowa kluczowe: klimatyzacja, wentylacja, pompy ciepła

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2009
Data utworzenia profilu: 01.10.2013 15:07:36
Data ostatniej aktualizacji: 01.10.2013 15:07:36 

Opinie o Air Engineering

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy u nich sprzęt, teraz korzystamy z ich usług odgrzybiania klimatyzacji i przeglądów. Dzięki nim mamy sprawny sprzęt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 24.03.2014 09:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetnie spisali sie podczas montazu klimatyzacji w mojej firmie, odwalili bardzo dobrą robotę. Solidnie i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 26.02.2014 10:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa klimatyzatorów nie stanowi dla nich problemu. Kiedy mój Mitsubishi Electric zaczął szwankować, Air Engineering szybko poradziła sobie z usterką i klimatyzator znów jest sprawny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.02.2014 08:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i profesjonalnie zajęli się instalacją wentylacji z odzyskiem ciepła w moim domu, dzię?i nim mogę wciąż cieszyć się świeżym powietrzem, a w mieszkaniu jest przyjemnie ciepło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 15.01.2014 10:37:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwięcej napraw w jesieni i w zimie:) To w sezonie pewnie niedostępni taka zarobiona firma
Opinia dodana przez: aaa dnia: 08.01.2014 12:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwałem na gwałt firmy, która naprawiłaby mi klimatyzację w biurze, tylko firma Air Engineering zgodziła się na przyjazd i jestem im bardzo wdzieczy, bo ekspresowo poradzili sobie z usterką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 18.12.2013 08:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałą firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i profesjonalnie wykonal imontzą pompy ciepła w moim domu, dzięki nim teraz w każdym jego zakątku jest ciepło i przyjemnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 11.12.2013 13:40:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Air Engineering został zatrudniony przez mojego męża do naprawy klimatyzacji, bardzo zależało nam na czasie, bo spodziewalismy sie tego dnia inwestorów i nie chcielismy ich narazic na niewygody. Firma przyśpieszyła nam z pomoca i bardzo szybko naprawiła usterke. polecam usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.11.2013 09:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Air Engineering naprawiał mi klimatyzator Daikin. Nie zajęło im to dużo czasu, a klima działa. Nie mieli problemu z naprawą. Są atrakcyjni cenowo. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 14.11.2013 10:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre doradztwo wzgledem wyboru pompy ciepła, firma bardzo pomogła mi znaleźć odpowiednie urzadzenie, oraz dosyć szybko skończyła montaż. Dobra cena i obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2013 08:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Potrafią doradzić, tworzą projekt, dowożą i montują klimatyzację. Działają kompleksowo. Wysoka jakość usług, wysoka jakość klimatyzacji. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2013 11:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, świadczone przez nich usługi są na bardzo wysokim poziomie. Jakiś czas temu naprawiali u mnie w firmie klimatyzator i sprawdzili się bardzo dobrze. Fachowcy w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 01.10.2013 15:08:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją