Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krezzpro

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Podkarpackie, Mielec Zielona 5
Telefon: Kom. 501435444
Adres e-mail:
Strona internetowa: krezzpro.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: meble na wymiar, projektowanie, wykończenie wnętrz

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 83% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2327
Data utworzenia profilu: 2013-10-01 13:38:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-01 13:38:47 

Opinie o Krezzpro

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, hestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i profesjonalnie wykonali meble do mojej kuchni, znakomicie się spisali, zachęcam do skorzystania z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2013-12-12 13:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, szybko i solidnie wykonali meble do mojej kuchni, jestem zadowolona z ich efektów pracy, to znakomici fachowcy, storzyli solidne i funkcjonalne meble
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2013-11-26 14:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, zaprojektowali i wykonali wspaniały salon w moim domu, dzięki nim teraz jest to idealnme miejsce na spotkania ze znajomymi, ale również i na chwilę relaksu, to znakomici fachowcy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2013-11-19 09:48:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście nie polecam tej firmy. Panowie biorą mnóstwo pieniędzy za coś co z wyglądu może wyglada dobrze ale jak się temu przyjrzeć bliżej to szafki są nie równo zawieszone bo jak twierdzą ściany są krzywe, każdą niedoskonałość wynikającą z ich winy maskują tak wstrętnie a na dodatek jak się umówią na konkretny termin to przedłuża się to o kilka tygodni. Pan "projektant" to jakaś katastrofa a Pan "wykonawca" to druga
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-06 18:06:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ekipe remontową.Chciałem pozbyc sie tapet w salonie i zleciłem pracę Krezzpro. Katem oka przyglądałem się ich pracy i są to rzadko spotykani teraz rzetelni i sumienni pracownicy. Ciężko pracowli i po krótkim czasie miałem juz odtapetowany pokój i pomalowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 09:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ekipę remontową, kładzenie paneli w całym moim mieszkaniu poszło im szybko i bez kłopotów. Bardzo rówa i dkoładna praca. Świetna kultura osobista pracowników i bardzo dobra cena usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 09:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Krezzpro spełniła moje wymagania. Meble, które dla mnie wykonali stanowią ozdobę mojej kuchni a przy tym są funkcjonalne. Jestem zadowolona z jakości wykonania. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 13:40:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją