Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TOALIVE Akademia Chen Taijiquan

Zawód: medycyna naturalna Pedagog 
Adres: Łódzkie, 93-418 Łódź Wólczańska 55/59
Telefon: Kom. 698 489 858
Adres e-mail: toalive.list(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.taolive.pl
Opis działalności: Propagujemy i nauczamy w niej Qi Gong, Dao Yin i tradycyjne Chen Taijiquan. W naszym przekazie szczególny nacisk kładziemy na zasady ruchu i naukę podstaw. Celem praktyki jest głównie poprawa zdrowia, koordynacji oraz relaksacja. Słowa kluczowe: treningi sztuk walki, medytacje

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 13x 2x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1465
Data utworzenia profilu: 10.08.2012 12:03:46
Data ostatniej aktualizacji: 30.09.2013 11:30:38 

Opinie o TOALIVE Akademia Chen Taijiquan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zaś polecam Tai-Chi :) Uwielbiam takie ćwiczenia. Po stokroć lepsze od jogi.
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2014 09:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaże są dla mnie super, zawsze po nich czuje się zrelaksowany i rozluźniony. Lubie z nich korzystać chciałbym polecić je też innym są godne uwagi i te masaże na prawdę pozytywnie wpływają na różnego rodzaju bóle i przyśpiesza leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.02.2014 14:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki masażom czuję się o wiele lepiej. Muszę powiedzieć, że moje problemy z kręgosłupem są mniejsze, bóle i napięcia między łopatkami zniknęły. Poza tym masaż strasznie relaksuje i jest mega przyjemny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.01.2014 15:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM. Świecowanie uszu jest bardzo fajną terapią, zniknęły problemy z błędnikiem.
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2014 11:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla odmiany zdecydowałam się na masaże dźwiękiem mis, zachęciła mnie do tego bliska przyjaciółka, która zapewniła, że szybciej dojdę do siebie po złamaniu. Faktycznie tkanka kostna szybciej się zrasta, jestem bardzo zaskoczona. To zaledwie godzinka leżenia, a tak wiele daje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.12.2013 15:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Qi Gong. Bardzo dobrze, że istnieją metody, które nie polegają na wzajemnej rywalizacji, a indywidualnych potrzebach. Nie mogę się doczekać kolejnych zajęć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bokser dnia: 20.11.2013 14:49:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna oferta. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2013 12:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne zajęcia przy których można się zarówno poruszać jak i odprężyć. Fajne zajęcia i nauczyciele bardzo mili i sympatyczni a co najważniejsze kompetentni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.10.2013 15:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi ich poleciła i bardzo fajnie, bo już od jakiegoś czasu chodzę na ich zajęcia i podoba mi się bardzo. Panuje tu fajna atmosfera. Ciekawi ludzie. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2013 08:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapisałem się na zajęcia indywidualne. nie było kłopotu z ustaleniem terminów no a zabiegi Reiki były bardzo przyjemne. Super jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.06.2013 09:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia na wysokim poziomie. Prowadzący zna się na rzeczy i ma podejście do ludzi do uczniów. Można się wiele nauczyć. Plus za dogodną lokalizację :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.05.2013 13:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.04.2013 13:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Chodzę tam aby się odstresować po pracy. Zajęcia są bardzo relaksacyjne. Można się odstresować. to jest dobry wybór, żeby tam się udać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 08.04.2013 12:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne zajęcia,mnie się bardzo tam podoba. Chodze tam z moja siostra i jestesmy bardzo zadowolone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2012 08:39:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawa szkoła i przyjemne zajęcia. Nauczyciele widać ze mają duże doświadczenie, są mili i cierpliwi. Mam nadzieje że jeszcze znajdę czas zeby sie do nich wybrac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolcia dnia: 02.10.2012 08:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Medytacja przy gongach i misach - coś cudownego! Osoby prowadzące znają się na swoim fachu, robią to, co kochają i potrafią poprowadzić zarówno nowicjusza, jak i kogoś doświadczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GośkaD dnia: 24.08.2012 11:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidne i mocne zajęcia, treningi zawodowe jestem zadowolony POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2012 12:04:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją