Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Magnolie Joanna Śliwińska-Łokaj

Zawód: restauracje  
Adres: Dolnośląskie, Leginca Nowodworska 32
Telefon: Kom. 605084506
Adres e-mail:
Strona internetowa: magnolie.net.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: wesele Legnica, organizacja wesel, imprezy okolicznościowe Legnica, bankiety Legnica, sala bankietowa Legnica

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1665
Data utworzenia profilu: 30.09.2013 08:36:27
Data ostatniej aktualizacji: 30.09.2013 08:36:27 

Opinie o Magnolie Joanna Śliwińska-Łokaj

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała sala weselna, piękne dekoracje, jest bardzo przestronna, w oryginalnym zamkowym stylu. Organizowałam tam swoje wesele i jestem bardzo zadowolona z tego że odbyło się ono właśnie tam. Wszystko wyglądało bardzo pięknie, potrawy wyśmienite, a obsługa bez zarzutu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 19.03.2014 23:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam gościem na weselu siostry, organizowanym w sali magnolie, wszystko było na najwyższym poziomie, bardzo ładna dekoracja sali, pyszne jedzenie, sprawna i sympatyczna obsługa. Duża i przestronna sala, w zamkowym stylu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 26.02.2014 13:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najładniesza sala jaką widziałam,super obsługa i smaczne jedzenie. POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 04.02.2014 13:23:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce na wesele, byłam na weselu koleżanki, które odbywało się w Magnoliach i bardzo spodobało mi się to miejsce, sala wspaniale udekorowana, obsluga profesjonalna i sympatyczna a do tego jedzenie pierwsza klasa, warto zainwestować w to miejsce aby ten dzień był idealny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 16.01.2014 09:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń co do organizacji, piekna sala z klimatem, jedzenie bardzo dobre, duże porcje, kelnerzy bardzo mili i uprzejmi. Pani Joanna dbała o każdy szczegół, dodatkowo parking monitorowany do dyspozycji gości. Dogodny dojazd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 17.12.2013 14:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zorgnizowaliśmy wesele w sali Magnilia, oboje z mężem byliśmy pod wielkim wrażeniem, Pani Joanna bardzo się zaangażowała, dopilnowała wszelkich szczegółów, sala jest przepiękna a dekoracje tylko dodawały jej uroku, kelnerzy byli przemili i profesjonalni, staneli na wysokości zadania. Do jedzenia także nie mam zastrzeżeń. Sala jest bardzo pojemna, pomieści do 150 osób, do dyspozycji jest także monitorowany parking. Sala jest klimatyzowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tynka dnia: 10.12.2013 09:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite miejsce, organizowałam tam swoje wesele i nie żałuję tej decyzji, o nic nie musiałam się martwić, bo p. Joanna o wszystko zadbała względem wystroju sali i posiłków, jestem jej bardzo zdzięczna za okazaną pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 26.11.2013 10:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowałam w Magnoli chrzciny córki. Obsługa bardzo miło nas przyjeła, świetne kelnerowanie, jedzenie przepyszne, cena atrakcyjna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2013 08:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sala bankietowa Magnolie jest piękna, pełna uroku i ma swój klimat. Znakomite wnętrze, niepowtarzalny styl. Byłam tu na weselu i bawiłam się znakomicie. Miła obsługa, pyszne jedzenia. Super
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2013 12:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowne miejsce w dogodnej lokalizacji, pięknie wykonane w stylu zamkowym, przestronne a jednocześnie przytulne. Serwują tam wyśmienite jedzenie, głównie specjały polskiej kuchni, lecz nie było problemu kiedy chciałam na swoim weselu zaserwować sushi, właścicielka bez problemu spełniła moje życzenie. Podejmują się organizacji każdej imprezy i każda to ogromny sukces
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 15.10.2013 11:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce. Dzięki Magnolią na sowim weselu czułam się jak w bajce. Zamkowy wystrój, piekne wnętrze. Jedzenie pyszne. My wybraliśmy kuchnię staropolską, jednak jest możliwośc wyboru jedzenia pod gust klienta. Zabawa była świetna. Bardzo miła obsługa. Miejsce godne polecenia
Opinia dodana przez: dnia: 30.09.2013 08:38:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją