Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Granitex salon sprzedaży nagrobków Grzegorz Wicherek

Zawód: kamieniarze Kamieniarz 
Adres: Wielkopolskie, 60-594 Poznań Dąbrowskiego 139
Telefon: 618436237
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Firma kamieniarska Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2575
Data utworzenia profilu: 26.09.2013 13:08:33
Data ostatniej aktualizacji: 26.09.2013 13:08:33 

Opinie o Granitex salon sprzedaży nagrobków Grzegorz Wicherek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jesteśmy zachwyceni zarówno jakością wykonania jak i podejściem do klientów. Bardzo miła i fachowa obsługa, każdy szczegół został uwzględniony i wzięty pod uwagę. Bez problemów udało się stworzyć własny projekt i ustalić wszystkie detale. Do tego szybko wykonany kosztorys, bez konieczności dopłacania. Żadnych dodatkowych, ukrytych opłat. I przede wszystkim pomoc i dobra rada na każdym kroku. Cena zaskakująco niska, nagrobek wykonany w terminie. Efekt na cmentarzu nas po prostu zachwycił. Z całego serca polecamy i bardzo, bardzo dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 12.07.2021 10:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super wykonanie , wysoka jakość , efekt końcowy nawet lepszy niż się spodziewaliśmy , firma gogna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz nowicki dnia: 28.03.2018 13:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia z fachowym podejsciem do klienta. Zanim zdecydowałem się na tego wykonawce spawdziłem inne zakłady ponieważ miałem swój własny kształt pomnika. W żądnym punkcie sprzedaży nie uzyskałem tylu informacji i porad co na Dąbrowskiego. Kiedy na końcu przeszło do wyceny to było duze, pozytywne zaskoczenie ... cena była o 500 zł do 1000 zł niższa niż u konkurencji. Termin wkonania krótki, a efekt na cmentarzu taki jakiego się spodziewałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 20.03.2018 13:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca na 5+. Profesjonalna obsługa, ładne wykonanie w wyznaczonym terminie oraz super ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 10.05.2017 13:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca oraz wykonanie nagrobka na wielki plus. Od zamówienia w salonie do postawienia grobu na cmentarzu współpraca w przyjaznej i pomocnej atmosferze. Usługa wykonana w terminie mimo, że zaproponowaliśmy własny (dość nietypowy) kształt pomnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia M. dnia: 15.11.2016 11:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie, obsługa, cena - jak najbardziej na duży plus. Firma godna polecenia !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magdalena dnia: 23.02.2016 13:07:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją