Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szafy na wymiar Zbigniew Lenart

Zawód: Stolarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 601 50 40 01
Adres e-mail: zbigniewlenart(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.szafynawymiar.com
Opis działalności: Meble na zamówienie, szafy na wymiar, meble kuchenne, łazienkowe, zabudowa wnętrz, skosy. Słowa kluczowe: Meble na zamówienie, szafa na wymiar, zabudowa wnętrz, garderoba, szafa, meble kuchenne, biurko, regał, meble łazienkowe, projektowanie wnętrz

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2526
Data utworzenia profilu: 2013-09-24 20:21:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-24 20:21:53 

Opinie o Szafy na wymiar Zbigniew Lenart

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po traumie jaką przeszliśmy z fachowcami od remontu, którzy widzieli tylko problemy, kontakt z tą firmą przywrócił nam wiarę w rzemiosło. Zamówiliśmy dwie szafy /przedpokój i sypialnia/, które wykonano w terminie i jak należy. Olbrzymią pomocą okazał się Pan Zbyszek, który praktycznie zaprojektował je od podstaw, wystarczyły tylko nasze potrzeby. Wybór materiałów niesamowity. Pozdrawiamy. Ola i Paweł, Gocław.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-13 12:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem namiar na Panów od swojego znajomego, który jest bardzo zadowolony z wykonanych u siebie mebli. Ponieważ urządzam swoje nowe mieszkanie zamówiłem 2 szafy i zabudowę nietypowego przedpokoju i potwierdzam tą opinię. Z tego co słyszę od swoich znajomych, którzy mieli do czynienia z różnymi firmami, to rzadko się zdarza aby ktoś tak rzetelnie podchodził do tematu. Zarówno w kwestii doradzenia w opracowaniu projektu /nie mam w tym dużego doświadczenia/, jak i wykonania. Z pełną odpowiedzialnością polecam. Krzysztof, nowy Wilanów Ale jest też jeden mały minus. Zbyt duży jak dla mnie wybór materiałów. Miałem kłopot z wyborem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-16 14:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwa rodzinna firma. Połączenie doświadczenia Pana Zbigniewa z profesjonalizmem wykonania jego syna Pana Arka. Rzadko się spotyka tak współgrający układ. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Agata, Powstańców Sląskich Warszawa dnia: 2018-09-21 20:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew - profesjonalizm w doradzeniu klientowi. Pan Arek - w wykonaniu. Poznać doświadczenie. Dwie szafy i meble lakierowane w łazience, bez zastrzeżeń. Istotna terminowość i stosunkowo niskie ceny. Długa gwarancja /7 lat/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Gołębiewski dnia: 2018-04-14 19:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, ładnie, terminowo i bez zastrzeżeń. Polecam tę Firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-30 12:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM wszystkim, którzy szukają dobrej jakości mebli i dobrej ceny. Wszystko wykonane zgodnie z terminem i ustaleniami. Na pewno zachowamy kontakt na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-22 09:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Przed panem Zbyszkiem nikt nie chcial podjac sie realizacji zabudowy przy moich krzywiznach. Pan doradzil mi jak najlepiej je ukryc, i jestem z tego bardzo zadowolona. Mam juz szafy, teraz czekam na kuchnie, jestem pewna ze bedzie rownie piekna :) polecam ta firme. Agnieszka z Bemowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie bylo reklamacji :)
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-06 20:58:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem kilka szafeczek wszystko fajnie do momentu montażu, i tu tak zwany klops. wykonanie samych mebli okleiny to totalna fuszerka bąble, niedoklejone ranty, dziury rysy - tak dostali od swojego podwykonawcy ??? a co mnie jako klienta obchodzi??? Czy ja kupuję używane meble? Jeszce jedno o ile ktoś się da jeszcze skusi na usługi to niech robi zdjęcie projektu kreślonego przez Pana Zbigniewa bo lubi ciąć SWOJE koszty i zapomina co było ustalone, Montaż również odbiega od standardu, dolne dykty szuflad na gwoździe były przybijane w 44 roku ale wtedy było to drewno, a nie paździerz pod obciążeniem gwoździe się wysuwają to tak na przyszłość a i uwaga na fronty nie umieją ich spasować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na chwilę obecną cisza, w przypadku braku odzewu US łagodnie.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-05 20:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam firmy, która łączy dobrą cenę z bardzo dobrym wykonaniem i udało się! Szczerze polecam firmę szafynawymiar.com i współpracę z Panem Zbigniewem Lenart, ponieważ są kompetentni, terminowi, a efekty ich pracy naprawdę bardzo satysfakcjonują! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszawianka dnia: 2013-09-24 20:25:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją