Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bular Plus

Zawód: okna - produkcja, sprzedaż  
Adres: Mazowieckie, Płock Kolegialna 38
Telefon: 242686168 Kom. 502609431
Adres e-mail: bular(małpa)plock.home.pl
Strona internetowa: bular.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: okna, drzwi, bramy garażowe, żaluzje, rolety

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4172
Data utworzenia profilu: 24.09.2013 12:22:47
Data ostatniej aktualizacji: 24.09.2013 12:22:47 

Opinie o Bular Plus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bular Plus montowali mi okna, drzwi wewnętrzne, bramy garażowe, witryny i przeszklenie strefy wejściowej. Masakryczna ilość ciężkiej pracy, ponieważ wszystkie wymiary były ponadprzeciętne. Niesamowicie naruszyłem cierpliwość ekipy montującej wprowadzając zmiany nawet po zamontowaniu :) Na szczęście znieśli wszystkie moje fanaberie, które wymagały kucia w zbrojonym betonie i wybijania nadproży. Terminowość realizacji zamówienia zaskakująca, co mnie bardzo pozytywnie zdziwiło, bo już mnie wszelkiej maści murarze, dekarze itp. przyzwyczaili do gigantycznych opóźnień. Kamil
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było, za to moje pomysły/fanaberie realizowali bez problemu
Opinia dodana przez: borowikimojabudowapl dnia: 13.05.2014 21:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajmowali się wymianą okien w moim mieszkaniu, bardzo dobrze sobie poradzili, wszystko jest szczelne i estetycznie wykonane, nie narobili bałaganu, szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 20.03.2014 10:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bogatą ofertę drzwi znanych marek w atrakcyjnych cenach. Jestem zadowolona, posiadam piękne drzwi za które nie zapłaciłam dużo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 28.02.2014 09:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, podczas budowy domu zamówiłam u nich okna wraz z roletami, jestem zadowolona, nie było problemu z montazem, wszystko poszło sprawnie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 05.02.2014 09:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i solidnie wymienili stare okna w moim domu na nowe drewniane, rewelacyjnie wyglądają a do tego sa bardzo zdrowsze od zwykłych okien pcv
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 16.01.2014 13:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bular plus zamontowała u mnie rolety zewnętrzne, zdecydowałam się na takie zbezpieczenie ponieważ jest to niezawodny sposób, niedorgi a ta firma jest specjalistą od tego typu rzeczy. Szybko uporali się z montażm. Marki tylko najlepszych producentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 19.12.2013 10:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firm, okna jakie zamontowali w moim domu są świetnie wykonane, szybko i profesjonalnie je zamontowali dzięki czemu też nie narobili dużego bałaganu, jestem bardzo zadowolona z usług firmy Bular Plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 09.12.2013 17:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Bular Plus. Nie miałam z nimi żadnych problemów. Kupione u nich parapety są solidne, dobrze podtrzymują okno i stanowią dekorację. Wykończone ze starannościa. Wytrzymały i mocny.
Opinia dodana przez: Kola dnia: 26.11.2013 11:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług firmy Bular, wymiana okien na nowe poszła pracownikom sprawie i bez żadnych kłopotów. Jestem zdziwiona negatywna oceną pod spodem, bo ta firmę polecali mi znajomi oraz dwóch sąsiadów, którzy też wymieniali okna. Dla mnie to był pełen profesonalizm. Ale razi mnie, że ktos pisze neagtywa i nie podaje nawet dlaczego, tylko ocenia komentarze innych osób, tym bardziej że nie wszyscy chca się podpisywać własnym imieniem. Coś mi sie wydaje, że tutaj podpisała się negatywnie konkurencja. To tyle z mojej strony, ja firmę Bular uważam za super fachowca i go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina Magdziarz dnia: 15.11.2013 10:32:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Coż za zbieg okoliczności - dwie minuty po dodaniu firmy już pierwszy komentarz... Chyba mało obiektywne są wpisy pod tą firmą.... i żaden klient się nie podpisał (oprócz Anny)....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: XXX dnia: 05.11.2013 23:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę szczerze polecic Bular Plus. To bardzo kompetentna i uczciwa firma. Przesstawili mi szeroki wybór drzi samych dobrych marek. Dobrałam z nimi najodpowiedniejsze do domu. Bardzo dobry montaż. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2013 11:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spisali się znakomicie, wymienili całą stolarkę okienną w moim domu na nową, spisali się znakomicie, to fachowcy w każdym calu, polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 16.10.2013 09:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bular Plus naprawił to, co zepsuła inna firma. Okna zostały źle zamontowane i wyglądało to fatalnie. Jednak fachowcy z Bulwar Plus poradzili sobie z tym problemem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2013 08:40:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bular Plus to prawdziwi profesjonaliści. Potrafią doradzić. Okna Veka, które kupiłem u nich są solidne tak samo jak i ich montaż. Polecam tę firmę
Opinia dodana przez: dnia: 24.09.2013 12:24:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją