Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Notariusz Anna Kalus Kancelaria Notarialna

Zawód: Notariusz 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Dąbrowskiego 30/4
Telefon: Kom. 605 741 560
Adres e-mail: kalus(małpa)alpha.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: notariusz Częstochowa, rejent Częstochowa, akt notarialny Częstochowa, kancelaria notarialna Częstochowa, sprzedaż nieruchomości Częstochowa, umowa darowizny Częstochowa, poświadczenie dziedziczenia Częstochowa, tani notariusz Częstochowa

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2741
Data utworzenia profilu: 2013-09-20 16:03:09
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-20 16:03:09 

Opinie o Notariusz Anna Kalus Kancelaria Notarialna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła p.rejent,otwarta na potrzeby klientów,kompetentna i ogromnie sympatyczna. Szybko i tanio zalatwilam sprawe,gorąco polecam!Ewa D.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-17 22:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług i Pani Notariusz bardzo rzetelnie podjęła się przeprowadzenia transakcji, jestem bardzo zadowolona, bo Pani Notariusz jest bardzo miłą osobą, atmosfera w biurze jest przyjazna klientowi, bardzo szybko zrealizowałam sprawę i co najważniejsze - ceny baardzo niskie. Gorąco polecam! Elżbieta P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-11 09:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! umowa darowizny mieszkania zrobiłem niedrogo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 16:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w tej kancelarii na poświadczeniu dziedziczenia. pani notariusz bardzo przyjemna osoba, ceny dobre
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 15:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałam mieszkanie z kredytem u Pani Rejent Kalus, bardzo dobrze zorganizowana, wszystko zostało załatwione bez komplekacji, ceny BARDZO przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna J. dnia: 2013-11-20 12:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i sprawdzony notariusz!Miła i życzliwa atmosfera w kancelarii, a sama pani rejent słowna i terminowa. polecam wszystkim którzy sprzedają mieszkanie - ceny są niewygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Z. dnia: 2013-09-20 16:08:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją