Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Prawa Rodzinnego adwokata Przemysława Sokołowskiego Przemysław Sokołowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-666 Warszawa Noakowskiego 4/8
Telefon: 22 654 77 55 Fax: 22 628 18 26
Adres e-mail: biuro(małpa)bskancelaria.pl
Strona internetowa: http://www.adwokatsokolowski.pl/
Opis działalności: Kancelaria prawna składa się z doświadczonych i najlepszych specjalistów. Jej specjalizacja to przede wszystkim prawo rodzinne, uwzględniające takie aspekty, jak podział majątku, alimenty czy rozwód. Słowa kluczowe: przemysław sokołowski, adwokat, prawo rodzinne

Ocena: 91% pozytywna 22x 2x

Jakość usług: 91% wysoka 22x 2x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 22x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 19x 5x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 6660
Data utworzenia profilu: 2013-09-18 13:11:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-18 13:11:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Prawa Rodzinnego adwokata Przemysława Sokołowskiego Przemysław Sokołowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praecudowny adwokat, wygrał moją sprawę i sprawę kolegi i jeszcze jego żony i tej żony koleżanki - wszystko wygrał. NAPRAWDĘ przysięgam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benne dnia: 2015-03-10 17:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcale się nie dziwię, że Pan Przemysław ma tutaj prawie same pozytywne opinie... Bardzo się cieszę, że akurat na niego trafiłam. Polecam każdemu !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 10:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria profesjonalnie pomogła mi uporać się ze sprawą związaną z podziałem majątku. Otrzymałem pomoc szybko i dyskretnie. Adwokat opowiedział fachowo na wszystkie moje pytania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marekw dnia: 2014-09-24 23:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się powtarzał. Potwierdzam pozytywne komentarze na temat Pana Przemysława.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grzegorczyk dnia: 2014-08-25 12:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług - pierwsza klasa. Terminowość - bez zastrzeżeń. Ceny usług - niskie. Jednym słowem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Groszek dnia: 2014-08-21 23:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat był zawsze dobrze przygotowany do sprawy, solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 23:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po wygranej sprawie dzięki Panu Przemysławowi Sokołowskiemu. Jako zabiegana osoba miałam mało czasu na konsultacje - pan adwokat zawsze mógł spotkać się ze mną w wybranym przeze mnie terminie - za co go cenię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-31 00:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że tak profesjonalna osoba zajęła się moją sprawą. Jestem w 100% zadowolona. Polecam każdemu kto się waha !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Marciniak dnia: 2014-07-28 09:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem tak. POlecam tego fachowce, jest bardzo dobry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gracek dnia: 2014-07-17 09:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawny adwokat. Szczerze polecam - wygrał moją sprawę rozwodową, wykazał sie przy tym dużym sprytem i znajomością przepisów. I co dla mnie ważne zawsze kiedy go potrzebowałam mogłam się umówić lub porozmawiać telefoniczne. Pomógł mi przejść przez ten trudny okres w poczuciu bezpieczeństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola78 dnia: 2014-04-28 13:46:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety Pan mecenas przegrał sprawę która była do wygrania w cuglach.Brak pomysłu ,brak koncepcji , nie dowartościowanie adwokata z urzędu drugiej strony, lenistwo , lub po prostu brak motywacji spowodowało , przegraną , narażenie na dodatkowe koszty zastępstwa strony przeciwnej stracony czas drobne pieniądze nerwy i głęboki żal.Jaka płaca taka praca tak mówią po korytarzach ,czyli jak nie masz kasy to siedź cicho i daj sie chłostać każdemu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2014-04-25 15:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zna się na rzeczy jak mało kto:) Zaangażowanie, życzliwość oraz przystępne ceny to co go wyróżnia. Brak zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NinaW dnia: 2014-04-10 18:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny sprawdzony adwokat. Nie ma dla niego trudnych spraw. Oby więcej takich ludzi dzięki, którym odzyskuję się wiarę w innych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BarbaraD dnia: 2014-03-23 20:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W podziękowaniu za wygraną sprawę wystawiam pozytywną opinię. Sprawa dotyczyła podziału majątku. Wielki plus za atrakcyjny stosunek cen w porównaniu do wysokiej jakości usług. Z czystym sumieniem mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helenka dnia: 2014-01-01 11:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako ojciec myślałem że nie odzyskam moich dzieci, szczególnie, że żona grała nie czysto, udawała wspaniałą, kochającą matkę i oszukiwała na każdym kroku. Ten koszmar na szczęście mam już za sobą a dzieci są już razem ze mną. Polecam wszystkim którzy cenią jakość oraz rzetelność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Krupa dnia: 2013-12-31 09:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie i sprawnie załatwiona sprawa. Dzięki Panu moje dzieci są przy mnie, a rozwód to tylko nie przyjemne wspomnienie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2013-12-05 10:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc przy rozwodzie! Odzyskałam dzięki Panu nadzieję i wiarę na przyszłość. Polecam wszystkim Pana Przemysława bo naprawdę warto mu zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KrystynaW dnia: 2013-12-03 13:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie zero minusów. Zna się na swojej pracy jak mało kto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarysiaAntoszewska dnia: 2013-11-28 14:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń ani do terminów, ani do jakości pracy. Sprawa załatwiona szybko i bez większych nieprzyjemności. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DagmaraTosiak dnia: 2013-11-23 08:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług mec. Sokołowskiego. Prowadził moją sprawę o podział majątku z wielkim zaangażowaniem i widać było że zna się na rzeczy. Sprawę rozstrzygnął po mojej myśli więc z czystym sumieniem mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula72 dnia: 2013-11-14 15:40:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie polecam. Zamiast zająć się sprawą przekazał wszystko asystentce. Była bardzo słaba i nieprzygotowana. Na apelację nie przyszła w ogóle.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Uszatek dnia: 2013-10-27 23:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z planem i załatwione po mojej myśli. Dziękuje bardzo za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2013-10-16 14:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam P.Sokołowskiego głownie ze względu na profesjonalne i indywidualne podejście do mojej sprawy. Zawsze przygotowany i znajdujący czas nawet w weekendy. Od razu można zauważyć, że zna się na prawie rodzinnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola B dnia: 2013-09-21 16:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemysław Sokołowski prowadził moją sprawę o podział majątku. Dzięki niemu wygraliśmy sprawę, do której podszedł bardzo profesjonalnie. Dużym plusem była tutaj szybkość podjętych działań i indywidualne podejście. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia33 dnia: 2013-09-18 13:17:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją