Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dekor-DarBud Dariusz Matelski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 504 237 919
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 37% pozytywna 3x 5x

Jakość usług: 50% wysoka 3x 2x 3x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 2x 2x 4x
Ceny usług: 0% niskie 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2098
Data utworzenia profilu: 2013-09-13 23:33:03
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-13 23:33:03 

Opinie o Dekor-DarBud Dariusz Matelski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Darek fajnie wszystko wymyślił. Pracuje sam co mnie zdziwiło, bo ciężkie prace miał. Powiedział, że trudno znaleźć fachowca zawsze miał problemy i poprawki po pracownikach, co źle wpływało na opinię. Wracając do tematu zrobiony remont, posprzątane idealnie, nie miałam uwag jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-20 08:59:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dekor Darbud vel remonty-wykonczenia-poznan.pl. Pan Dariusz sprawiał wrażenie profesjonalisty, pełen energii, nowatorskich pomysłów. Niestety moje obawy w stosunku co do pierwszego wrażenia się sprawdziły. Bajerant pełną gębą, jeśli wyczuje, że ktoś ma kasę, mieszkanie z potencjałem designerskim i nie do końca się zna i orientuje w cenach to woła o 10-15 tys więcej niż ceny rynkowe w normalnych firmach czy też u fachowców nie odbiegających jakością wykonania. I gdybym nie sprawdził tego Pana na forach itp to bym się dał zbajerować. Jedna opinia o procesie i tych ekscesach jeszcze o niczym nie świadczyła, ale gdy przeczytałem pozostałe fora i opinie to strach cokolwiek z tym Panem podpisywać. Nie polecam. Ceny o wiele zawyżone w stosunku do naprawdę podstawowych oczekiwań klienta.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gość2018 dnia: 2018-06-27 19:45:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam, bierze pieniądze, coś zacznie i nie skończy a kasy nie odda. Do tego partactwo niesamowite!!!Samozachwyt nie poparty czynami, brak podstaw i wiedzy w zawodzie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Linowicz dnia: 2017-12-19 21:49:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wywiązuje się z umowy,remont wciąż w fazie wstępnej mimo tego, że termin minął prawie dwa miesiące temu, unika kontaktu, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na sms-y . Proszony o kontynuację prac staje się opryskliwy i arogancki. Czasem obiecuje, że zjawi się na miejscu, ale i tak tego nie robi.Tłumaczy to chorobą lub sprawami rodzinnymi i tak bez końca.Nie polecam jeżeli komuś zależy tylko na remoncie.Szkoda czasu na prawników i sądy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-08 21:34:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MNÓSTWO SPRAW SĄDOWYCH Z KLIENTAMI! Nie wywiązuje się z umowy, roszczeniowy, opryskliwy, nie terminowy. OMIJAĆ!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: T dnia: 2017-09-22 19:39:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że niektórzy chyba sami dbają o reklamę w internecie... U mnie Pan Darek obiecał złote góry. Jak na razie mam rozgrzebany remont i brak ludzi na placu remontu. Przestój już trwa ponad tydzień. Dlaczego ludzie odeszli od pana Darka?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-06 10:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec,współpraca bez zarzutu. Wszystko przebiegło sprawnie,szybko i czysto. Efekt starego-nowego M jest w pełni zadawalający. Montaż drzwi,układanie płytek czy paneli,ścianki działowe,rozmieszczenie oświetlenia, hydraulika,montaż lustra jak i całego wyposażenia łazienkowego,wykończenie narożników oraz wiele innych detali- wszystko kompleksowo z udziałem Pana Darka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-04-09 11:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia. dokładność wykonania prac, fachowe doradztwo i propozycje rozwiązań technicznych,terminowość i punktualność. Zaletą jest minimum bałaganu podczas pracy i porządek po jej zakończeniu. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Wykonana praca jest bez zarzutuNie wymaga reklamacji
Opinia dodana przez: Anna i Władysław dnia: 2015-04-01 11:00:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją