Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe Lexel Leszek Szymczak

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Małopolskie, 30-347 Kraków Wadowicka 3
Telefon: Kom. 601 445 788
Adres e-mail: lexel(małpa)kr.onet.pl
Strona internetowa: www.lexel.pl
NIP:
6791013219
Opis działalności: Usługi księgowe, doradztwo podatkowe. Słowa kluczowe: księgowość, rachunkowość

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1488
Data utworzenia profilu: 2013-09-12 09:10:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-12 09:10:16 

Opinie o Biuro Rachunkowe Lexel Leszek Szymczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mogę dodać, ze Pan Leszek bardzo angażuje się w każde zlecenie i skrupulatnie kończy każde zadanie. Jestem z jego usług bardzo zadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-14 08:51:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro spełniło moje oczekiwania. Wysoka jakość, dobra cena, miła obsługa - wszystko się zgadza, ale co najważniejsze - w końcu nie mam zaległości finansowych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-24 01:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za profesjonalną pomoc w utworzeniu własnej działalności gospodarczej. Moje oczekiwania zostały spełnione. Współpraca przebiegła pomyślnie. Dziś - Pan Leszek zajmuje się księgowością mojej firmy, która doskonale prosperuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-26 08:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Biuro Lexel spełniło moje oczekiwania. Wysoki poziom świadczonych usług, do tego atrakcyjna cena sprawiła, że nasza współpraca wywołała pozytywne efekty w kontekście naszej firmy. Usługi księgowe wykonywane są rzetelnie i na czas. Dużym atutem jest przede wszystkim zaangażowanie Pana Leszka oraz jego umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-02 10:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam to biuro rachunkowe. Świetnie nam się współpracuje. Doskonała jakość usług. Solidnie i rzetelnie prowadzona księgowość. Do tego naprawdę profesjonalny kontakt. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-06-13 14:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prócz księgowości to biuro zajmuje się też prowadzeniem spraw pracowniczych i ZUS w mojej firmie. Lexel mogę serdecznie polecić ze względu na wiedzę i doświadczenie. Naprawdę nasza współpraca jest bezproblemowa i zawszę mogę liczyć na doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-06-02 05:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Rachunkowe Lexel Leszek Szymczak jest godne zaufania ze względu na terminowe świadczenie usług i to na najwyższym poziomie. Pan Leszek pozytywnie mnie zaskoczył swoim indywidualnym podejściem. Już podczas pierwszego spotkania w celach umówienia szczegółów ofert przekonał mnie do siebie swoją elokwencją, wieloletnim doświadczeniem, szeroko pojętą wiedzą oraz konkretyzmem, które wyraźnie brakuje innym doradcom podatkowym. Cieszę się, że zdecydowałam się na współpracę z tak rzetelnym i życzliwym fachowcem, który rozumie moje potrzeby, stara się pomóc w każdej nawet bardzo błahej sprawie i jest otwarty na wszelkie moje problemy. Pan Leszek dba o moje interesy, jest profesjonalistą, a na dodatek niesamowicie miłym człowiekiem. Usługi świadczy w bardzo dobrej cenie, która przekonuje. Nasza dotychczasowa współpraca układa się w odpowiednim uważam kierunku - ja mogę zajmować się prowadzeniem firmy, a moją prawą ręką w sprawach rachunkowym jest Pan Leszek. Tym samym moja firma prosperuje dobrze, ciągle się rozwija, a ja nie mam problemów z urzędnikami. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2015-05-07 09:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko , fachowo , solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zenon Kowalik dnia: 2014-08-15 22:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-07 15:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. KSIĘGOWOŚĆ PROWADZONA NA WYSOKIM POZIOMIE, Z PEŁNYM ZAANGAŻOWANIEM.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 13:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro ma ode mnie pozytywa za szybki i bezproblemowy kontakt, w dodatku biuro jest dla mnie idealnie zlokalizowane, mam do niego blisko. poza tym współpraca się dobrze układa i mam nadzieję, że będzie tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-10 15:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre biuro rachunkowe. Wszystkie sprawy są prowadzone profesjonalnie. Miła i pomocna obsługa. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-06 13:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszego biura :) Sprawdza się rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-06 13:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z Panem Leszkiem jakiś czas i byłem bardzo zadowolony. Nie było zadnych problemów. Mogłem liczyć na fachowe doradztwo w każdej chwili. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 15:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro rachunkowe, księgowość prowadza bardzo fajnie. Jestem zadowolona z ich pracy. Pan Leszek jest bardzo dobry :) Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 10:58:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją