Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio ONYX Paulina Kowalska

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-018 Kielce Żytnia 28
Telefon: 41 361 48 15 Kom. 515-270-830
Adres e-mail: studioonyx(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.studioonyx.pl
NIP:
959-153-28-21
Opis działalności: wykonywanie mebli kuchennych, szaf Słowa kluczowe: meble kuchenne, stolarz, szafy

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 6275
Data utworzenia profilu: 2012-03-24 09:30:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-10 17:34:48 

Opinie o Studio ONYX Paulina Kowalska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest bardzo solidna, meble kuchenne wykonane na bardzo wysokim poziomie, wszystko sie zgadzalo a bylo nawet lepiej niz oczekiwalismy, uczciwosc, fachowosc, pelen profesjonalizm, pomoc w doborze osprzetu na 100%, wszystko wykonane terminowo, obsluga klienta na najwyzszym poziomie, az nie chce sie wychodzic z salonu, dziekujemy za swietna wspolprace, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna Łata dnia: 2016-11-25 08:33:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Obsługa na najwyższym poziomie. Wspaniała współpraca z klientem.Bardzo dobre ceny.Terminowość i rzetelność. Wykonawcy-mistrzowie,brawo !!! Polecam każdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-05-06 14:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa!!! od początku do końca znakomita współpraca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-24 14:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem firmie Studio Onyx w Kielcach zaprojektowanie i wykonanie zabudowy kuchennej, wraz ze sprzętem rtv, a także zaprojektowanie i wykonanie szafy w zabudowie oraz szafek podumywalkowych do łazienki i toalety. Po uzgodnieniu szczegółów, pracownicy Studia Onyx niezwłocznie przystąpili do prac. Mnie nic nie interesowało. Wszystko, co uzgodniliśmy, było na bieżąco realizowane, a ekipa informowała mnie z własnej inicjatywy na jakim etapie np. jest postęp prac związanych z wykonaniem mebli kuchennych. Oczywiście pełen profesjonalizm z Ich strony. Efekt wykonanych prac - gotowa kuchnia, jak i szafa w zabudowie do przedpokoju i wspomniane przeze mnie szafki podumywalkowe - były dla mnie bardzo pozutywnym zaskoczeniem - wszystko funkcjonuje bez najmniejszego zarzutu i wygląda olśniewająco. Z pełnym przekonaniem mogę zatem stwierdzić, że Studio Onyx to firma rzetelna i zna się na swojej robocie. Z pewnością polecę Studio Onyx w Kielcach znajomym, gdyby poszukiwali odpowiedniej firmy zajmującej się zabudowami kuchni, ale także innego rodzaju umeblowaniem. Dzięki Studio Onyx! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-09-05 18:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonanie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 21:07:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsluga bardzo dobre ceny , wykonane nawet przed terminem cala sypialnia wyszla ładniej niz na projekcie.polecam firme gdyz na dziaiejszym rynku nie latwo spotkac tak rzetelnych i pomysłowych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kajsar dnia: 2013-07-14 20:46:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie wszystko ładnie nawet niespodziewałem się że tak wyjdzie ładnie teraz miło się wchodzi do kuchni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-13 18:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ją jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy bardzo miła obsługa od początku do końca, wykonanie mebli bardzo pozytywne i co najważniejsze w terminie i według projektu.Bardzo polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 12:02:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją