Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MDSK POLAND Marcin Dalecki

Zawód: elektronika - usługi  
Adres: Łódzkie, 90-207 Łódź Rewolucji 1905 32a
Telefon: Kom. 511-420-131
Adres e-mail: sklep(małpa)szpiegowskie.com.pl
Strona internetowa: www.szpiegowskie.com.pl
NIP:
726-246-66-48
Opis działalności: zabezpieczenia elektroniczne, urządzenia szpiegowskie i detektywistyczne Słowa kluczowe: zabezpieczenia elektroniczne, urządzenia szpiegowskie i detektywistyczne

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 13x 3x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 1725
Data utworzenia profilu: 18.12.2012 11:43:52
Data ostatniej aktualizacji: 06.09.2013 15:04:14 

Opinie o MDSK POLAND Marcin Dalecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Produkty szpiegowskie, zakłócające sygnały nie są najtańsze na świecie. Ale warto mieć taki sprzęt gdy nie jesteś pewien osób którymi się otaczasz, fajne jest to że jest wielokrotnego użytku.Mam lokalizator GPS! Przesyłka doszła bez większych utrudnień. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.06.2014 08:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem telefonicznie szyfrator rozmów telefonicznych. Przy najbliższej okazji go odebrałem, aby się upewnić czy sprzęt nie jest wadliwy i dokonać zapłaty. Drogi, ale biorąc pod uwagę nieprzyjemności związane z korzystania z linii telefonicznej, zakup uważam za wartościowy oraz opłacalny.
Opinia dodana przez: dnia: 28.04.2014 15:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Błyskawicznie towar doszedł. Poza tym wszystko działa jak należy. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2014 14:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co ukrywać, w dzisiejszych czasach niejednemu się przyda urządzenie szpiegowskie. Można albo skorzystać z usług detektywistycznych, albo spróbować samodzielnie, pod warunkiem, że zakupimy dobrą jakość.
Opinia dodana przez: Koluszki - K. dnia: 11.02.2014 14:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep. Jestem bardzo zadowolony że kolega mi go polecił. Mają dobry sprzęt ;) Wszystko teraz mam pod kontrolą ;) Extra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2014 11:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszy fakt, że można dyskretnie uzyskać bardzo przydatne urządzenia. Komfort zakupów, świetne ceny.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.12.2013 11:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry sklep. Sprawiłem mini-lokalizator, dzięki któremu mogę wiedzieć, gdzie znajduje się moja córka. Jestem o wiele spokojniejsza.
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2013 13:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny sklep, zakupiłam wszystko to co potrzebowałam i jestem zadowolona bo jakość zrobiła na mnie najlepsze wrażenie. Warto było. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.09.2013 14:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupione minikamery spisują się rewelacyjnie. Właśnie tego oczekiwałem. Wszystko gra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Modj. dnia: 06.09.2013 15:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Bardzo dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2013 14:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem początkującym detektywem no i potrzebowałem odpowiedniego sprzętu i przyrządów do podsłuchu rejestracji dźwięku i obrazu. Wszystko dostałem właśnie w tym sklepie. Ceny nie były wygórowane, a do tego sprzęt by bardzo wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2013 10:52:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był dobry pomysł aby tam kupić mikro podsłuchy. Tam jest spory wybór sprzętu szpiegowskiego i każdy znajdzie to co go interesuje. polecam tego Pana i jego firmę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.04.2013 13:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Oferują dobrą jakość i duży wybór. Terminowość, uczciwość wobec klienta, szybka przesyłka. Transakcję uważam za udaną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.04.2013 12:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podsłuch sie przydał i to bardzo ;)Fajnie ze mają takie elementy i to jeszcze dobrej jakośći ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2013 10:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnej jakości minikamery zakupiłem. Jak najbardziej warto, transakcja szybka, przesyłka dotarła w całości bezpiecznie. Brak zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2013 14:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: też robiłem u nich zakupy, urządzenia spełniły oczekiwania. ktoś poniżej podsunął pomysł z monitoringiem w przypadku dziecka... ciekawa opcja, że też wcześniej nie pomyślałem. a sami wraz z żoną należymy do troskliwych rodziców. chyba czas nad tym pomyśleć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2013 10:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy małe dziecko. Kupowałam tam urządzenie do monitorowania. Teraz wiem co się z nim dzieje nawet jak nie ma mnie w pobliżu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 22.01.2013 10:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczony jakością, bardzo nam się przyda w pracy podsłuch, fajnie ze firma zaczeła sie skupiać na artykułach detektywistycznych :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2012 10:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, sprzet od razu mi przyspasował jak tylko go dostałem, fajnie ze równiez mogłem liczyc na doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2012 11:44:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją