Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TEXON Włodzimierz Proc

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: malowanie, kładzenie płytek, zabudowa gips karton Słowa kluczowe: remonty kompleksowe, malowanie, kładzenie plytek, zabudowa gips-karton

Ocena: 86% pozytywna 13x 2x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 80% niskie 4x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4649
Data utworzenia profilu: 05.09.2013 13:01:39
Data ostatniej aktualizacji: 05.09.2013 13:01:39 

Opinie o TEXON Włodzimierz Proc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma PHUP TEXON Włodzimierz Proc, którą można znaleźć pod adresem www.remonty24.pl, realizowała w okresie marzec – październik 2019 dla mnie usługę polegającą na wykonaniu kompleksowych robót wykończeniowych tzw. „prac mokrych” w zakresie zmian instalacji elektrycznych, hydraulicznych, burzenia ściany, układania glazury i terakoty, montażu „białego” do łazienki itp. w mieszkaniu o powierzchni ok. 50m2. Wszystkie prace zostały zrealizowane RZETELNIE, SOLIDNIE, BARDZO PROFESJONALNIE I TERMINOWO. Wyznaczane do realizacji ekipy – a było ich kilka w zależności od realizowanych robót, zawsze na spotkania przybywali terminowo i wykonywali zadania zgodnie z wcześniej ustalonym harmonogramem. Wielokrotnie służyli radą i pomocą w podejmowaniu decyzji zarówno z ich zakresu robót, jak i innych, które nie były z nimi zakontraktowane. Doradzali rozwiązania i wskazywali na możliwości optymalizacji stosowanych rozwiązań. Jeżeli ktoś planuje remont, wykończenie mieszczenia lub temu podobne usługi POLECAM firmę PHUP TEXON Włodzimierz Proc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BWB dnia: 15.04.2020 19:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka kultura pracownikow. Inteligentni i bystrzy pracownicy ze wschodu ktorzy do pracy podchodza z szacunkiem i zadowoleniem. Starannie i dokladnie wykonuja swoje zadania i sa otwarci na opinie, sugestie czy nawet zmiany w projekcie. Swietnie mowia po polsku. wysoka kultura pracy. W mieszkaniu zawsze czysto i swiezo. Wszelkie odpady na bierzaco zbierane do workow i regularnie wynoszone. Az milo wejsc i porozmawiac, a jest o czym bo pracownicy maja duze doswiadczenie a prace wykonuja sumiennie. Terminowosc. Terminy realizacji sa dotrzymywane zgodnie z umowa. Gdy trzeba to pracownikow w mieszkaniu jest wiecej. Rozne specjalizacje pracownikow sprawiaja ze kazdy robi to w czym jest dobry a nie "zlote raczki" od wszystkiego. Szybkie rozpoczecie prac. Ze wzgledu na duza ilosc ekip nie ma problemu z ustaleniem rozpoczecia prac na miesiac czy dwa do przodu, nie potrzeba umawiac sie pol czy rok do przodu! Rabaty na materialy. Na wszystkie wykorzystane materialy Pan Wlodzimierz dostarcza faktury a ceny na nich to sa ceny po jakich Texon jako staly klient hurtowni kupuje najtaniej jak to mozliwe na rynku (za produkt danej klasy oczywiscie). Co wazne wszystkie materialy sa wysokiej jakosci, zadnego szmelcu ktory rozlecialby sie za kilka lat. Przystepne ceny. Wiadomo ze na rynku uslug wszyscy w Warszawie maja podobne ceny, o ile niska cena jest gwarancja fuszerki o tyle wysoka wcale nie gwarantuje wysokiej jakosci uslug. Pan Wlodzimierz stosuje ceny srednie, a stosunek jakosci do ceny jest bardzo dobry. Jakosc. To wlasnie jakosc jest kluczowym wskaznikiem oceny firmy bo ostatecznie nie ma znaczenia czy wydamy 10 tysiecy mniej czy 10 tys wiecej (zakladajac ze portfel pozwala). To co ma znaczenie to zadowolenie z efektu koncowego i gwarancja na wykonane uslugi. Gwarancja. Texon daje 2 lata gwarancji na swoje uslugi. W tym czasie, jezeli cokolwiek bedzie do poprawki firma wykona te poprawki na wlasny koszt. W moim przypadku powierzylem firmie Texton wykonczenie mieszkania 70mkw, firmie zajelo to niecale 3 miesiace. Elementy stale wyposazenia mieszkania o wartosci ponad 200tys zl balbym sie powierzac w niepewne rece. Pracownicy Texon budza duze zaufanie, a gdyby nawet cos sie wydarzylo to ostatecznie to firma odpowiada, a nie "Pan Zdzisio", ktorego nie da sie pociagnac do zadnej odpowiedzialnosci. Obecnie gdy tylko potrzebuje aby zainstalowac w mieszkaniu cos nowego to z przyjemnoscia dzownie do Pana Wlodzimierza aby zaprosic sprawdzona ekipe!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 2 lata gwarancji w cenie uslugi.
Opinia dodana przez: Marcin Malinowski dnia: 29.04.2017 14:37:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel firmy konkretny, kompetentny ,pomocny . Powierzone prace wykonane zostały starannie i terminowo. Przy rozliczeniu bez niespodzianek ,zgodnie z kosztorysem. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Bez zastrzezen
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 09.03.2017 13:18:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Włodzimierz przyszedł na pierwszą wizytę bez żadnej metrówki czy innego urządzenia sprawdzające wysokość, długość mieszkania. Ale to nic,może później zmierzy. Jednak tego nie zrobił bo od października nie raczył odebrać ode mnie tel. Nie przyszedł na umówiony termin remontu.... i bardzo dobrze,bo pewnie spierdzielilby robotę.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2017 23:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi wykończenie mieszkania zostały wykonane bez zastrzeżeń, starannie , profesjonalnie i terminowo. Jest to firma zdecydowanie godna polecenia z uwagi na rzetelność ,fachowość ,dobrą współpracę i komunikację . POLECAM .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji na razie nie było.
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 31.01.2017 08:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo dobra i solidna. Ułożenie gresu z wylewką w kuchni ukończone przed terminem a jakość wykonania fantastyczna. Polecam każdemu, bo pracownicy układający gres są bardzo dobrymi fachowcami, znającymi się na swojej robocie i dbają o szczegóły i detale, co przy niezbyt "prostych" ścianach jest bardzo istotne aby dobrze położyć posadzkę. Profesjonalna wycena, nie było żadnych kosztów dodatkowych, a zabezpieczenie pozostałych pomieszczeń w mieszkaniu przed zabrudzeniem wykonano bardzo starannie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 10.06.2016 08:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam z czystym sumieniem polecić firmę Texton. Pan Włodzimierz wraz ze swoją ekipą wykonał kawał dobrej pracy. Wszystkie prace zostały zakończone zgodnie w terminie. Cała praca została wykonana bardzo rzetelnie i z dużą dokładnością. Pan Włodzimierz w wielu sprawach potrafił bardzo dobrze i fachowo doradzić.Sam jeździł po towar, a do rozliczenia dołączał faktury. SZCZERZE POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Warszawa 31.05.2016 dnia: 31.05.2016 20:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont całej kawalerki w jeden mc....jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy . Malowanie, glazura, terakota,wylewka....itd itp....wszystko zrobione na czas bez żadnych problemów. Polecam z czystym sumieniem firmę Pana Włodzimierza TEXON....
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara Byszewska dnia: 31.05.2016 12:48:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ponad dwóch latach od "remontu" w wykonaniu tej "firmy" mieszkanie nadaje się tylko do kolejnego remontu. Po kilku miesiącach od zakończenia prac zaczęły pękać ściany i sufity. Obecnie jest tylko gorzej. Brak podstawowych zabezpieczeń łączeń ścian z płytami GK, elektryka robiona PO wykończeniu ścian (!), zniszczenie mebli i podłóg. Ta "firma" to idealny przykład braku jakiegokolwiek profesjonalizmu i doświadczenia, "fachowcy" z łapanki a sam "szef" nie ma zielonego pojęcia o budownictwie tylko zna się na wyciąganiu kasy. Nikomu, absolutnie NIKOMU nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mlask dnia: 13.03.2016 17:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt, świetne wykonanie, solidni fachowcy - w sumie - wymarzony remont
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ES dnia: 25.02.2016 17:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich fachowców ze świeca szukać. Sprawnie, rzetelnie, błyskawicznie. Zgodnie z wyceną i terminem. Już przynajmniej pół roku minęło i nie mam do czego się przyczepić. Ekeft przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Aż załuję, że nie zdecydowaliśmy się zrobić za jednym zamachem więcej. No nic. Telefon mam i napewno się go nie pozbędę. SZCZERZE POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakich reklamacji?
Opinia dodana przez: Włodek W. dnia: 29.01.2016 17:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż chwalić, dodam tylko, że robię z nimi kolejne biuro mojej firmy. Podziękuję tylko za dobrą współpracę firmie PHUP TEXON Włodzimierz Proc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Adam dnia: 16.01.2015 07:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, z prawdziwą przyjemnością polecam firmę remontową Pana Włodzimierz Proca (www.remonty24.pl). Remont mojego nowego biura zrobili bardzo rzetelnie, terminowo, i niedrogo. Zajmowałem się zarabianiem pieniędzy a nie pilnowaniem ekipy. Efekt wizualny dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Bez oporów uregulowałem wystawioną fakturę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 12.11.2014 06:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Wszystkim tym, którzy myślą o remoncie w Warszawie pragnę polecić firmę PHUP Texon Włodzimierz Proc. Rozbudowywałem salon fryzjerski mojej żony. Były duże ograniczenia czasowe. Pracownicy firmy wykonali wszystko zgodnie z moimi i żony życzeniami. Wyszło lepiej niż się spodziewaliśmy, a cena za usługi niewygórowana w porównaniu do jakości wykonania. Firma zdążyła ze wszystkim na czas. Szczerze polecam Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji, wykonanie perfekcyjne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 23.01.2014 17:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyłam wykańczać mieszkanie. Wykonawcą była firma TEXON Włodzimierz Proc. Fachowcy wykonali wszystko od A do Z zgodnie z projektem (włącznie z meblami). Efekt przeszedł moje oczekiwania. Nie było najtaniej ale było warto. Spokojnie polecam, nie będziecie żałować. Adres ich strony www.remonty24.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Magda dnia: 21.10.2013 21:17:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją