Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Internistyczny Ewa Gąsecka

Zawód: Dietetyk 
Adres: Łódzkie, 90-553 Łódź Kopernika 67/69
Telefon: Kom. 698 627 862
Adres e-mail: gabinet(małpa)dietetyka-linea.pl
Strona internetowa: www.dietetyka-linea.pl
NIP:
7271742585
Opis działalności: Gabinet dietetyki i leczenia otyłości. Słowa kluczowe: dieta, dietetyka, zdrowie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2002
Data utworzenia profilu: 2013-09-02 14:50:36
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-02 14:50:36 

Opinie o Gabinet Internistyczny Ewa Gąsecka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KRÓTKO I RZECZOWO - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: IRENKA dnia: 2014-02-26 10:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tu zupełnie przypadkowo i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest dokładnie tak jak oczekiwałam. Na razie udało mi się schudnąć 3kg, zobaczymy jak będzie dalej ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 15:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schudłam już 10 kg !! Jestem strasznie szczęśliwa. Cieszę się że mam tak świetną dietę i opiekę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 13:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tu u pani Ewy i jestem bardzo zadowolona. Dietę na cholesterol już mam, przypasowała mi od razu. Jeszcze trochę i będę szła na badania kontrolne. Mam nadzieję,ze efekt będzie :) Ogólnie pani Ewa jest bardzo miła i sympatyczna. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 13:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta poradnia jest godna polecenia. Miałam ogromny problem z nadwagą i z zrzuceniem zbędnych kilogramów. Dopiero po zastosowaniu zdrowej diety z poradni Pani Ewy udało się wreszcie zrzucić paręnaście kilo. I teraz już jest coraz lepiej. Efekty są bardzo widoczne i przede wszystkim czuje się dużo lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 11:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elegancko ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 12:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich dietetyków brakuje w naszej kochanej Łodzi. Właściwa osoba na właściwym stanowisku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 09:21:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty dzięki mojej koleżance. Sprawdzają sie bardzo fajnie. Jestem zadowolona,ze tu trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 13:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jadłospis ułożony przez Pani Ewę pasuje mi do tego stopnia, że po dziś dzień się na nim opieram. Bardzo miło wspominam swoje wizyty oraz rozmowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lenka dnia: 2013-10-25 15:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schudłam, ale też nie to się liczy. Ważne, że chudłam zdrowo i mój organizm na tym nie ucierpiał, no i dostałam cenne wskazówki jak się odżywiać, aby trzymać dobrą wagę i przede wszystkim być zdrowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-24 12:34:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją