Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Epilira

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 690432015
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.epilira.pl
Opis działalności: Depilacja laserowa Słowa kluczowe: Depilacja laserowa warszawa, depilacja warszawa, depilacja laserowa opinie, depilacja woskiem, depilacja laserowa pachy, depilacja laserowa bikini

Ocena: 90% pozytywna 28x 1x 3x

Jakość usług: 96% wysoka 29x 2x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 27x 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 28x 2x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 6191
Data utworzenia profilu: 2013-08-31 09:26:06
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-31 09:26:06 

Opinie o Epilira

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z efektow depilacji laserowej w epilira!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-22 13:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem na ogół sceptyczna do wystawiania opinii na temat tego rodzaju zabiegów. Zaskoczył mnie tu profesjonalizm w pełnym wydaniu oraz przede wszystkim bardzo dobre efekty! Jestem w pełni zadowolona z jakości zabiegu, włosków się pozbyłam dlatego polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-18 20:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy gabinet depilacji laserowej ! szybko, bardzo dokładnie i przede wszystkim w dobrej cenie. Ja juz skonczylam pakiety. Jestem bardzo zadowolona i polecam dalej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-03-15 14:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce dla wszystkich, którzy cenią sobie profesjonalną obsługę oraz indywidualne podejście do klienta. Zakupiłam pakiet nielimitowanej depilacji laserowej ważnej przez okres 2 lat. Gdy zaszłam w ciążę spotkałam się z dużą życzliwością i zrozumieniem właścicieli. Pakiet został zawieszony na czas ciąży i karmienia piersią. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Happy Mama dnia: 2016-09-27 18:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pływanie to moja wielka pasja. Nie ukrywam, że gładkie ciało jest dla mnie bardzo ważne. Chcąc oszczędzić czas na goleniu trafiłam do Epiliry i był to strzał w dziesiątkę. Mogę opisać Epilirę jedynie w samych superlatywach. Efekty depilacji są niesamowite a ja mam czas na przyjemniejsze sprawy niż golenie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marry dnia: 2016-09-23 15:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon i bardzo dobre efekty! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-09-21 14:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Epilira to profesjonalizm i skuteczność w każdym calu. Zabiegi wykonywane przez doświadczonego kosmetologa przebiegają w miłej i dyskretnej atmosferze. Dodatkowym atutem są atrakcyjne ceny pakietów. Dzięki Epilirze pozbyłam się swojego największego kompleksu (baczki). Bez wahania polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella dnia: 2016-09-19 00:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z zabiegow w epilirze. Po ostatnim 6 zabiegu na lydki moje nogi sa w koncu gladkie :) do tej pory korzystalam z grouponow i musze przyznac ze jest roznica w jakosci wykonanego zabiegu. Na plus oseniam miejsce, obsluge. `kosmetolog mila i przygotowana odpowiedziala na wszystkie moje pytania. W koncu jestem zadowolona. mam nadzieje, ze taki efekt pozostanie na zawsze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-18 19:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco polecam . szczególnie gabinet w warszawie :) bardzo skutecznie, a ceny są najlepsze w stolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2016-08-09 21:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług epilira. Nie sądziłam, że w tak szybkim czasie mogę usunąć wrośnięte włosy na bikini. To był mój kompleks i koszmar przez ostatnie kilka lat. Po depilacji maszynką pozostały czerwone blizenki i niczym nie udało mi się tego usunąć. Dopiero lekarz pokierował mnie na laser. Gdyby nie to to nie wiem jakbym sobie poradziła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2016-07-21 14:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam firme Epilira. Pełen profesjonalizm, przemiła afmosfera. Widać że pani kosmetolog ma dużą wiedze i wie co robi. Od razu zdobyła moje zaufanie. Troche boli ale warto :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kiki84 dnia: 2016-06-29 18:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam za staranność wykonania zabiegu i miłą atmosferę. Wcześniej korzystałam z depilatora IPL do domowego użytku. Dramat! Przy moich włosach potrzebny jest laser. Prawdziwy sprzęt, który usunie włosy raz na zawsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-05-05 18:38:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problemy z umówieniem wizyty, a jeśli już się uda to bywa i tak, że jednak "system" nie zrejestrował i po prostu w umówionym dniu nie może się ona odbyć, albo została zmieniona godzina, na wcześniejszą, bez żadnej konsultacji, a co za tym idzie zabieg się odbył ale w ekspresowym tempie, bo następny klient... Zresztą umówione i zrealizowane o czasie wizyty też odbywają się w przyspieszonym tempie a w związku z tym niedokładnie. Panie na infolini jak i gabinecie przesympatyczne, ale to się na nic nie przekłada...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żadna
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 2016-01-13 16:25:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: plusy: bardzo ładny gabinet, niskie ceny, nowoczesny sprzęt :) Mam za sobą 10 zabiegów na łydki i niestety skuteczność jest znikoma. Może mam za jasne włoski chociaż zostałam poinformowana na pierwszej wizycie, że kolor włosków jest odpowiedni. Pierwszy zabieg był bardzo dokładny, a po nim nogi zostały posmarowane kremem nawilżającym. Niestety kolejne wizyty trwały maksymalnie 10 minut, przez co nie były dokładne, a o krem nawilżający po zabiegu musiałam się upominać.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-09-15 12:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w gabinecie epilira i jestem pod pełnym wrażeniem obsługi. Kosmetolog zrobiła próbę laserową i wyeliminowała przecowwskazania. Na depilację musiałam poczekać miesiąc- brałam wtedy antybiotyk. Sam zabieg średnio bolesny, ale bardzo szybki i już po pierwszym widzę, że moje włosy rosną wolniej. Nieciepliwa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-30 22:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, fachowo, sprawnie, a Pani Alicja oprócz wiedzy i doświadczenia sprawia, że zabieg jest prawie bezbolesny i mija w mgnieniu oka. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim niezdecydowanym. Uwaga, czas oczekiwania na zabieg długi ok. 4-5 tyg., więc trzeba jak najszybciej się zapisywać !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MG75 dnia: 2015-03-25 23:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi oraz z podejścia Pań kosmetolog do zabiegu i do standardów panujących na miejscu. Zabieg został przeprowadzony szybko ale i skutecznie. Jestem po 4 wizycie i muszę powiedzieć, że w końcu moje nogi sa gładki. Na plus oceniam taz rezerwacje online, choć ciężko znaleźć termin :) ja umawiam się zawsze na 2 wizyty do przodu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2015-02-11 21:59:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dwa razy na zabiegu laserowym. Żadnego efektu, nie wypadł ani jeden włos. Niemożliwe jest zapisanie się na kolejną wizytę od razu, ponieważ "nie ma grafiku", po 3 tygodniach próbowałam się zapisać on- line - terminy są na za 2 miesiące! I nic nie da się z tym zrobić.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-19 10:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam fachowców od depilacji laserowej w Internecie. Obejrzałam kilkanaście filmików i przeczytałam wszystkie opinie na forach. Dowiedziałam się, czym różni się depilacja laserowa od fotodepilacji. Przeczytałam wszystko nt. bezpieczeństwa i skuteczności laserów. Aż w końcu trafiłam na Epilirę. Przez telefon wypytałam o wszystkie nurtujące mnie zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa mojej skóry i innych związanych z wizytą. Byłam bardzo ostrożna. Zanim poddałam się laserowi, skorzystałam z bezpłatnych konsultacji i próby laserowej, by ustalic odpowiednie dla mnie parametry. Potem stopniowo "laserowałam" niemal całe ciało. Byłam bardzo zadowolona już po 1 wizycie, zwłaszcza z efektu bikini. Obecnie jestem po 3 wizytach i czekam na następne. Najważniejszy jest kontrast ciała do włosa, dlatego w wakacje zrobiłam przerwę, czekam aż zejdzie mi opalenizna. Nie boli, to nie akupunktura :) Było to coś w rodzaju masażu na ukrwienie skóry :) Po zabiegu nie miałam nawet zaczerwienienia, choc mam wrażliwą skórę. Rejestracja i obsługa na wysokim poziomie. Gabinet bardzo ekskluzywny. Ceny w porównaniu z innymi niewiarygodnie baaaardzo przystępne! Super! Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam ani razu z reklamacji :)
Opinia dodana przez: Ania D. dnia: 2014-07-08 14:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa i dokładnie wykonany zabieg. Pani kosmetolog bardzo cierpliwa, bo zabieg trochę bolesny i prosiłam o chwilkę przerwy. Kolejny już, bo szósty okazał się ostatnim. Wszystko super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-04 19:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce! Kosmetolog Ola to jedna z najprzyjemniejszych Pań w salonie jakie spotkałam do tej pory ( biorąc pod uwagę fakt, że depilacja bikini nie należy do najmniej krępujących zabiegów). Dokładnie i szybko, niestety boleśnie, ale to już inna bajka. Kupiłam pakiet w dobrej cenie i czekam na efekty;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Morela Bi. dnia: 2014-03-18 18:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo uprzejma, choć mam wrażenie że aż za bardzo, trochę sztucznie.... Wykupiłam pakiet na 2 lata w bardzo dobrej cenie. Pierwszy zabieg był wykonany bardzo dokładnie, w przypadku pełnego bikini miałam objęte całe krocze, a nawet linię pośladków. Niestety przy następnych zabiegach doznałam wrażenia wykonania zabiegu na odwal. Już o lini pośladków nie było mowy, od strony ud jak również w srefie bikini zostało mi po zabiegu kilka włosów. Po każdym zabiegu miałam jakieś niewielkie "kępki" włosów, które nie zostały objęte laserem. Ogólnie jestem zadowolona, mam nadzieję, że przy kolejnych zabiegach ominięte partie zostaną wydepilowane. Będę musiała sie o to upomnieć, choć jak wiecie jest to dość krępujące. Szkoda że obsługa nie jest tak dokładna jak pierwszym razem, byłoby idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-03 10:49:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skusiły mnie opinie i nie żałuję, bo zabieg tym tygodniu myślę, ze jest już moim ostatnim z serii ( a dopiero 5) ! Pozbyłam się włosów na łydkach i żałuję, ze rozpoczęłam zabiegi dopiero po 30tce;) Polecam, na serio warto! Epilira może jedynie popracować nad komunikacją- kilka razy zdarzyło mi się, że na swoją kolej czekałam ok. 10-15 minut, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina S. dnia: 2014-01-28 20:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opcja nielimitowana na cale cialo ktos wreszcie rozsadnie podszedl do tematu trzy lokalizacje,ekskluzywne gabinety i bardzo sympatyczne i kompetentne kosmetyczki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2014-01-14 22:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, dobrej jakości sprzęt, kompetentna pani wykonująca zabieg. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnetaD dnia: 2014-01-05 22:39:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne, że są na rynku firmy, które nie myślą tylko jak zedzrzeć z klienta kasę. mam opcję nielimitowaną i mogę przychodzić aż do uzyskania efektu:)bardzo mi sie to podoba, bo wydałam już na kosmetyczki i inne nieskuteczne sprzęty mnóstwo pieniędzy. Rzetelna obsługa i mają kosmetyki profesjonalne do pielęgnacji ciała. Bardzo profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zawsze jak się coś dzieje dostaję telefon z informacją. Bardzo poukładana firma.
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2013-12-09 15:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już po zabiegu na strefę pach. Nie ukrywam, ze o epilira dowiedziałam się właśnie z opinii znalezionych w internecie i nie żałuję, że skorzystałam z tak niskiej oferty na rynku! nigdzie w Warszawie nie znajdziecie lepszej usługi i jeszcze w takiej cenie. 3799 zł za całe ciało w wersji nielimitowanej to żadne pieniądze na sprzęcie LS Duet! Jestem pod wrażeniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-10-22 20:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w gabinecie na mokotowie - przyjazne miejsce dla klienta - bardzo miła obsługa, profesjonalizm i extra ceny depilacji laserowej. Robiłam depilację pach i bikini i śmiesznie, bo włosy wypadły :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska dnia: 2013-10-07 15:53:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem usługi wykonanej w epilira! Nie zawsze zdarza się, ze klient czuje się wyróżniony- w epilira czułam, ze wszystko jest na swoim miejscu. Zabieg rozpoczęła dokładna ankieta medyczna, okazało się, że przez wyrywanie włosków depilatorem mam problem z wrastającymi włoskami ( co zresztą sama zauważyłam, jednak nie zdawałam sobie spraw, ze przyczyną może być właśnie depilator). Wykonanie zabiegu zostało więc przesunięte o kolejne 2 tygodnie, ale warto poczekać. Wiem, że zależy im na dobrze wykonanym zabiegu i bezpieczeństwie klientów. Jestem pod wrażeniem ponieważ w kilku miejscach byłam juz na próbie laserowej i nigdy używanie depilatora nie było przeciwwskazaniem do chęci wykonania zabiegu przez salon...ehh...Tak czy inaczej, epilira serdecznie polecam- ze względu na to, co napisałam wyżej i na ceny, które we wrześniowej promocji są nie do wyobrażenia niskie- 799 zł za pakiet bez limitu na wybraną partię. Ja mam kupione łydki i uda :) Czekam jeszcze chwilkę i ruszam na zabieg! :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kalinka345 dnia: 2013-10-04 13:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bylam na depilacji tam i super ;D szybki zabieg i cena dobra. Polecam usługi epilira
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katharsis dnia: 2013-09-27 12:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam początkowo w epilira na próbie laserowej, a potem zdecydowałam się na depilację łydek. Myślę też o depilacji pach i bikini ;) cena jest fajna, bo opcja nielimitowana to tylko 799zl ,a kolejna partia 500zl ;) Rowniez chce zwrocic uwage na Pania, ktora wykonuje zabiegi ;) bardzo profesjonalna :) Polecam epilira!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zosia dnia: 2013-09-17 11:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały efekt za świetną cenę. Pani wykonująca zabiegi bardzo profesjonalna, opowiedziała za szczególami, co się dzieje w mojej skórze. Byłam na Topielu ale wiem, że mają jeszcze 2 inne miejsca w Warszawie. Trochę bolało ale czego się nie robi dla urody :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-31 09:27:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją