Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pawer-Bud Paweł Jakubczyk

Zawód: budynki - ocieplanie, osuszanie Budowlaniec 
Adres: Lubuskie, Gorzów Wlkp
Telefon: Kom. 501-397-956
Adres e-mail: pawer.bud(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 44% pozytywna 8x 1x 10x

Jakość usług: 50% wysoka 8x 2x 8x
Terminowość: 44% bez zastrzeżeń 8x 10x
Ceny usług: 46% niskie 7x 4x 8x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2695
Data utworzenia profilu: 2012-04-10 21:21:19
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-22 06:53:01 

Opinie o Pawer-Bud Paweł Jakubczyk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klamca i kombinator. Duzo obiecuje a potem nie odbiera telefonow.malo profesjonalny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-11-16 08:18:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam tej firmy same poprawki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zerowa
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-28 22:03:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak można być zadowolonym gby Praca jest bez żadnej umowy żadnego ubezpieczenia całkowicie na czarno za marne grosze,Prowadząc działalność mającą ludzi pod sobą dba się o nich a nie każe włazić na wysokości bez badan lekarskich na rusztowanie które jest niezgodne z przepisami bezpieczenstwa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: b dnia: 2013-04-08 12:50:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ściemnia strasznie.Dużo obiecuje i tyle.Nie dba o ludzi co dla niego pracuja.Omijać szerokim łukiem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zerowa
Opinia dodana przez: T. dnia: 2013-03-12 15:47:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIESŁOWNY NAWIJA MAKARON NA USZY DLATEGO ZMIENIŁ NAZWE FIRMY
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: RADEK dnia: 2013-03-11 12:26:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam współpracy z panem pawłem.Niemile mnie zaskoczył swoimi kłamstwami i obietnicami. A to co pan wypisuje to niech przestanie i przyjmie z pokorą negatywne opinie na swój temat.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2013-02-07 19:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny przykład, jak to jest z pracownikami pracują zarabiają to jest wszystko w porządku. Natomiast gdy zostają zwolnieni i są oczywiście bardzo pokrzywdzeni, ich wysokie mniemanie o sobie jakimi to nie są "fachowcami" nagle kończy się. Teraz jak widać wypisują jakieś głupoty, próbują takimi wpisami zaszkodzić w moich kontaktachz klientami. Proponuje nie zawracać uwagi na tego typu opinię, tylko zapraszam do swoich w 100% zadowolonych klientów. Pozdrawiam Jakubczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 09:19:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POWIEM KRÓTKO NIEPOLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: aloizy dnia: 2013-02-05 20:13:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paweł Jakubczyk zatrudnia ludzi za 10 zł na godzinę a sam podaje inwestorom wygórowane ceny za remonty mieszkań, nie interesuję się tym co dzieje się na budowie, gdzie toczy sie pijaństwo i wala się stos puszek po piwie. Nie jesteśmy zadowoleni z jego usług i współpracy. Nie polecamy nikomu tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: inwestor dnia: 2013-02-05 19:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jarku Warchałowski jak następnym razem wystawiasz opinie jako kobieta to też tak składaj zdanie. A jeżeli chodzi o łazienkę to rzeczywiście nie popisałeś się z jaj wykonaniem, nie polecam tego podwykonawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-30 07:47:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja myślę że pan Paweł sam sobie wystawia te pozytywy bo skoro tak długo Pan działa na rynku to czemu są Tylko 4 pozytywne opinie Ja nie jestem zadowolony z Pana prac i cen Bo żebym wiedział to płytki Bym sam lepiej położył niż Pana pracownik i straciłem Tylko czas i pieniądze Niepolecam Bo tak sobie naprawdę każdy zrobi sam .Teraz Pan zgania na pracownika który nawet nie wiadomo czy był,mam nadzieję że ktoś się jeszcze wypowie na temat tej firmy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: emilia baranowska dnia: 2013-01-29 22:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Nazywam się Paweł Jakubczyk jestem właścicielem tej firmy i proszę się nie przejmować tymi negatywnymi opiniami, ponieważ wystawił je mój BYŁY pracownik Janusz. Obraził się na mnie ponieważ nie dostał podwyżki, zmarnował materiał i nie zatrudniłem go ponownie. Teraz pokazuje jakim był kompetentnym pracownikiem. Poprosiłem administratora o usunięcie tych opinii. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Paweł Jakubczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Jakubczyk dnia: 2013-01-28 20:01:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZKODA GADAĆ NIE ZAWRACAJCIE SOBIE GŁOWY TĄ FIRMĄ
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: ANDRZEJ MAKUTA dnia: 2013-01-26 20:22:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u mnie po remoncie firmy p.j glazurnik wszystko się odparza i odpada nawija makaron na uszy niepolecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: bogumiła czyż dnia: 2013-01-25 19:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Pawła jest na wysokim poziomie. Remont mojego mieszkania był błyskawiczny i profesjonalny! Jestem bardzo zadowolona z jakości usług jaką oferuje ta firma. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-01-10 11:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczywiście opinia pozytywna!!! Polecam usługi pana Pawła, jest to bardzo dobrze zorganizowany i sympatyczny człowiek. Prace jakie wykonała pana Pawła firma tzn. wykończenie naszego domu są na najwyższym poziomie, z dużą dbałością o choćby najmniejsze szczegóły. Pracownicy pana Pawła są to bardzo życzliwi ludzie, potrafią doradzić i przede wszystkim widać że są to profesjonaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz i Karolina dnia: 2013-01-04 17:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość super, fachowiec pierwsza klasa a łazienka którą zrobił porostu ameryka ;) P O L E C A M !!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-01 20:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pracowity i rzetelny wykonawca, podejście jak i wykonanie prac na wzorowym poziomie. Ceny adekwatne co do jakości usług. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-04-26 15:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny i rzetelny glazurnik. Cechuje go wysoka jakość wykonywanej usługi, rzetelność oraz terminowość. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-10 21:24:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją