Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Optima Przeprowadzki

Zawód: transport  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1117
Data utworzenia profilu: 19.08.2013 10:39:04
Data ostatniej aktualizacji: 19.08.2013 10:39:04 

Opinie o Optima Przeprowadzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne doświadczenie i kultura osobista pracowników tej firmy przekłada się bardzo wysoką jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 26.01.2015 19:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, szybko i solidnie zajęli się spakowaniem mebli z mojego starego mieszkania i przewiezieniem ich do nowego na drugim końcu miasta, to najlepsza firma od przeprowadzek, pracują w niej fachowcy z długoletnim stażem i doświadczeniem w branży
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyta dnia: 27.11.2013 09:17:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomicifachowcy, dzięki nim moja przeprowadzka do innego miasta przeszła gładko i bez komplikacji, jestem bardzo zadowolona z ich usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 22.11.2013 10:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szybki, bezpieczny transport. Zapewniaja montaż. Dobra i solidna firma. Przeprowadzka dzięki nim nie była taka straszna
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2013 11:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i fachowa firma, przeprowadzali moją kuzynkę i bardzo sobie ich chwaliła, ja również skorzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 08.10.2013 10:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapewnili mi magazynowanie mienia. Było to dla mnie bardzo przydatne ponieważ nie miałam co zrobić ze swoim sprzętem. Zapewnili również jego transport. Usługa na najwyższym poziomie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 25.09.2013 13:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę. Pomogli mi w demontażu mebli, bezpiecznie przetrasportowali je do nowego miejsca, później pomogli w montażu. Bardzo dobre usługi. polecam
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2013 13:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealnie zabezpieczyli moje meble na czas transportu. Szybka i bezpieczna usługa
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2013 10:39:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją