Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

orion

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 02-237 warszawa instalatorów 7c
Telefon: 228479650 Kom. 501196227 Fax: 228479650
Adres e-mail: biuro(małpa)orion.waw.pl
Strona internetowa: www.orion.waw.pl
NIP:
5221019147
Opis działalności: meble na zamówienie Słowa kluczowe: usługi stolarskie,meble kuchenne,meble łazienkowe,szafy,garderoby,blaty,lakierowanie frontów,oklejanie pcv,cięcie płyty,formatki

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1571
Data utworzenia profilu: 2013-08-14 17:20:13
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-14 17:20:13 

Opinie o orion

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo, zgodnie z projektem. Firma, z która warto współpracować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MS dnia: 2018-06-02 21:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam na 100%, solidnie, fachowo, na lata, wiem co mówię, ponieważ współpraca trwa już od 20-stu lat, kilka różnych tematów zrealizowanych na tip top, dodatkowo zawsze z uśmiechem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: JJ dnia: 2018-02-08 20:50:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam daną firme. Wysokiej jakości materiał jest wykorzystywany przy produkcji mebli. Fachowa i precyzyjna obsługą. Zamawiałam dwie szafy pod zabudowe. Zrobione są idealnie. Bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirella Halańkowa dnia: 2017-12-02 13:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne doradzenie przedstawienie projektu tak ze moje mieszkanie nie tylko jest piękne estetyczne ale i funkcjonalne. Firma bardzo czysta a to żadko się zdarza polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: monikak777 dnia: 2017-03-25 11:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z f. Orion współpracujemy już 4 lata przy wyposażaniu sklepów odzieżowych i każdorazowo jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonywanych projektów oraz dbałości o detale. Wśród zamawianych wyrobów są m.in. meble z płyt MDF lakierowanych na połysk, mat i półmat, fornirowanych, sklejki w rozmaitych kształtach i zdobieniach. Gorąco polecam f. Orion jako rzetelną i terminową stolarnię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin Gierczak dnia: 2017-02-23 15:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra jakość
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: 14 dni od zgłoszenia
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 17:23:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją