Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Ślubny - BIANCA

Zawód: ślubne suknie i akcesoria - szycie, sprzedaż  
Adres: Opolskie, 46-200 Kluczbork Ściegiennego 10
Telefon: Kom. 698 405 695
Adres e-mail: info(małpa)salon-bianca.pl
Strona internetowa: www.salon-bianca.pl
Opis działalności: W salonie znajdują się suknie ślubne (Margarett, Kreacja Żannet), biżuteria, torebki, dodatki ślubne, obuwie. Słowa kluczowe: wesele, salon ślubny

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 908
Data utworzenia profilu: 31.07.2013 11:03:08
Data ostatniej aktualizacji: 31.07.2013 11:03:08 

Opinie o Salon Ślubny - BIANCA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tu raz i bardzo mi się podobało. Moja przyjaciółka kupowała suknię i poszłam z nią,żeby jej pomóc. Mają duży wybór ale szybko sie zdecydowała więc fajnie. Jest zadowolona i wcale się nie dziwie bo wygląda w niej bosko. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.12.2013 10:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam salon przypadkowo i fajnie bo suknię juz mam. Udało mi się tu wybrać najlepszą. Mają duży wybór. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2013 13:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Suknie ślubne mają bardzo ładne, jestem zadowolona że znalazłam ich w internecie i się tam wybrałam. Najwyższa jakość materiałów. Fajna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2013 10:15:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z saloniku i jestem bardzo zadowolona. Suknie ślubne mają przepiękne. Cieszę się że tu trafiłam bo pewno gdzie indziej bym nie dostała takiej ładnej. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.10.2013 10:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie to jest najlepszy salon w okolicy ;) Bardzo miła obsługa. Fajnie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.09.2013 12:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że znalazłam salon w odpowiednim czasie. Suknie ślubne mają na prawdę przepiękne. Zdecydowałam się na jedną i nie załuje. Leżała idealnie i była dokladnie taka jaką zawsze chciałam miec :) Bardzo miła obsługa. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.09.2013 13:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie można znaleźć suknię na każdą kieszeń. Są droższe i tańsze, ale każda z nich prezentują ciekawy krój i wysoką jakość zarówno materiału jak i uszycia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.08.2013 13:34:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją