Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Niezależny Serwis BMW

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Mazowieckie, 02-918 Warszawa Ojcowska 6
Telefon: (22) 651-86-86
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: mechanik Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2081
Data utworzenia profilu: 30.07.2013 09:24:37
Data ostatniej aktualizacji: 30.07.2013 09:24:37 

Opinie o Niezależny Serwis BMW

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem mój Mercuria do naprawy zawieszenia. Bardzo dobrze i szybko naprawili, bardzo dobre fachowcy, i jest bardzo miła atmosfera. Dla Warszawy taki warsztat jak "złoto".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 18.02.2014 13:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z usług. Szybko i sprawnie sprawdzili stan samochodu. Warsztat pierwsza klasa, szybka obsługa tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2014 12:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego warsztatu, w szybki i profesjonalny sposób wykonali serwis klimatyzacji w moim samochodzie i wykonali wszystkie niezbędne czynności, aby klimatyzacja działała bez problemów, jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 04.12.2013 08:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z ich usług. Serwis kliamtyzacji w korzystnej cenie. Szybko wykonana praca. Klima znowu działa jak powinna. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2013 13:42:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i fachowo zabrali się za regenerację filtrów DPF, spisali się znakomicie, szybko i solidnie wykonali naprawę, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 24.10.2013 12:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry warsztat. jestem zadowolona z naprawy silnika w moim BMW. Nie kosztowalo mnie to duzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek K. dnia: 26.09.2013 10:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super warsztat. Zawieszenie zrobili super, i nie drogo. Jak dla Warszawy, to ten warsztat to "ZŁOTO". POLECAM od całego serca. Mercury Mystique.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sierra85 dnia: 06.09.2013 13:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści, którzy wytłumaczyli mi przebieg napraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 28.08.2013 10:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię ten warsztat. Regularnie serwisuje i napełniam tam klimatyzację. Mają bardzo dobre cen, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Umko dnia: 30.07.2013 09:25:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją