Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

re-mi Marci Modzelewska

Zawód: żłobki Wydawca książek i czasopism 
Adres: Śląskie, Białystok
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1751
Data utworzenia profilu: 2012-10-22 15:23:34
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-27 01:00:55 

Opinie o re-mi Marci Modzelewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I podłogi z paneli o metrazu 130 m/2 połozone , cena konkurencyjna do innych 13 zł/m2 . Warto. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek J dnia: 2013-03-09 11:21:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na prośbę pana Wojciecha umieszczam komentarz pozytywny. Układał u mnie panele podłogowe i wywiązał sie z tego wzorowo. Naprawde nie wiedziałam że sa tacy fajni młodzi mężczyzni, którzy potrafią tak wiele zrobić, a nawet i doradzić co kupić. Wielki pozytyw panie Wojtku , dziękuję za położenie paneli, polecam pana firmę. Wiem , że teraz pan szuka , może coś pan znajdzie , bo u mnie wszystko już porobione. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: położenie paneli w salonie
Opinia dodana przez: Krystyna Kowalik dnia: 2013-02-17 21:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło bez problemu ......... polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 23:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój komentarz jest taki. W trzy tygodnie ten pan u mnie zrobił remont dwóch pokoi naraz . Metraz wykonania to 150 m/2. Było trzeba położyc nowe szpachle na sciany i przeszlifowac. Pokoje po pomalowaniu wyglądają ideał , normalnie lusterko. Wszystki prace z docieraniem wykonywał pod żarówkę. Położenie Paneli na podłoge mu zajęły jakies 6 godzin na metrazu 75 m/2. Za wszystko wziął 3 tysiące złotych . Teraz to wiem że mam mieszkanie , a nie syf. Polecam wykonawce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zatrzeżen
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2012-12-26 14:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super glazurnik i terakociarz, a ponadto umie układać panele podłogowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-12 18:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten gość jest normalnie magikiem . Wie dokładnie od czego jest szpachla i jakie cuda można z nią zrobić . Miałem do remontu korytarz. Położenie szpachli wziął niedrogo z porównaniem z innymi fachowcami.Ceny u niego są konkurencyjne od innych. Jest naprawdę słowny i przychodzi na czas. Oby było wielu takich fachowców :-))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-02 09:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku. Zdarcie starej farby emulsyjnej poszło mu sprytnie. Za wyszpachlowanie 20 m2 i pomalowanie wziął 500 zł , ale materiały miałem swoje. Teraz to wygląda super tak jak w opisie na stronie http://fachowiec-remontowy.cba.pl/ ściany są gładkie i piękne i na dodatek teraz jest wszystko równe. polecam !!!!!!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-22 15:29:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją