Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Quercus Mikołajczyk

Zawód: Architekt krajobrazu 
Adres: Łódzkie, Karlin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1551
Data utworzenia profilu: 2013-07-25 12:49:15
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-25 12:49:15 

Opinie o Quercus Mikołajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Quercus wykonali w moim ogrodzie nawodnienie. Bardzo fachowo i szybko wykonali zlecenie, posprzatali po sobie teren. Pełen profesjonalizm. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 11:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm maja wpsiny w etyke pracy. Świetna firma, ogród, który wygladał jak pobojowsiko wygląda w koncu jak miejsce wypoczynku. Nowy, piekny trawnik, oczko wodne i piekne rabaty kwiatów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 13:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Jestem zadowolony z wspolpracy z nia. Pomogli mi bardzo przy projekcie ogrodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-09-18 09:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kreatywni fachowcy. Ogród prezentuje się pięknie. Pod mój gust dobrali zieleń i jestem zachwycona efektem końcowym. Wszystko się ze sobą dobrze komponuje
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-22 08:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie urządzony ogród.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 2013-08-05 12:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy. Jestem z ich usługi bardzo zadowolona. Stworzyli mi piękny ogród, z fajnymi pomysłami zagospodarowania. Zmieścił się grill i staw a wokół piękne rośliny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 12:50:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją