Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośrodek Szkolenia Kierowców Agnieszka Pluta

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Aleja N.M.P 35
Telefon: 34 361 52 99
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.prawko.czest.pl/
Opis działalności: kurs prawa jazdy Słowa kluczowe: kurs prawa jazdy

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 25x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 2498
Data utworzenia profilu: 18.07.2013 12:57:53
Data ostatniej aktualizacji: 18.07.2013 12:57:53 

Opinie o Ośrodek Szkolenia Kierowców Agnieszka Pluta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mili instruktorzy, dobrze objaśniają, ćwiczą manewry, które sprawiają problemy do skutku. Fajnie objechane najpopularniejsze trasy egzaminacyjne :)) marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 15.11.2016 15:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.Mój instruktor był bardzo cierpliwy i wyrozumiały chociaż miał ze mną nie łatwo :)) Egzamin zdałem za pierwszym razem bez najmniejszego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 18.04.2016 10:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co tu mówić , luźna atmosfera , zero stresu , po prostu polecam tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2015 13:02:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podziękować za rzetelną i fachową naukę. Spokojnie i bezstresowo zostałem poprowadzony, aż do egzaminu. Zdany za pierwszym razem. WIELKIE DZIĘKI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 11.02.2015 15:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kurs prowadzony w bardzo ciekawy sposób wiele z niego zapamiętałam teraz wszystkie te cenne rady mogę sprawdzić sama na drodze :)) Olga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 11.02.2015 13:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właśnie po egzaminie i zarówno teorię jak i praktykę zdałam za pierwszym razem :) Jestem za to bardzo wdzięczna mojemu instruktorowi, z którym uczyłam się wszystkiego :) Jest mega profesjonalistą ! Aneta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Żak dnia: 04.02.2015 11:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra szkoła, z dobrymi instruktorami oraz dobrymi wykładami szczerze polecam Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 03.02.2015 11:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instruktorzy są przesympatyczni i świetnie nauczają. Darek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek Kieca dnia: 12.05.2014 12:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezstresowa atmosfera podczas jazd sprawiła że prowadzenie samochodu stało się przyjemnością. Teoria omawiana była także w praktyce to duży plus. Zdałam za pierwszym razem OLA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OLA dnia: 09.04.2014 13:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miło wspominam kurs:) pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWA dnia: 17.03.2014 17:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła na plus, instruktorzy bardzo w porządku z mega pozytywnym i racjonalnym podejściem. Atmosfera podczas jazd jak i teorii bardzo fajna.Olek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 10.03.2014 13:19:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę szkołę. Egzaminy zdałem za pierwszym razem, teoria jest świetnie tłumaczona. Gdy przyszedłem na pierwsze jazdy w ogóle nie umiałem jeździć, zostałem wszystkiego dobrze nauczony, na egzamin szedłem w 100% przygotowany, z łukiem nie miałem żadnych problemów.Jestem zadowolony że wybrałem właśnie tą szkołę. Polecam warto.Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mateusz dnia: 09.03.2014 22:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna atmosfera, wyrozumiałość, zaangażowanie i przede wszystkim wesoło :) Polecam każdemu, kto chce nauczyć się dobrze jeździć.Z pewnością nie będzie żałować ! Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Lawski dnia: 07.03.2014 13:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Egzamin zdany za pierwszym podejściem!! Teoria i praktyka dopasowane do potrzeb kursanta, Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście.Piotrek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 06.03.2014 09:44:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna szkoła , wspaniali instruktorzy bardzo dobrze szkolą i przekazują cenne rady i wskazówki żeby dobrze poruszać się po mieście no i zdać pomyślnie egzamin :) polecam wszystkim Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 05.03.2014 13:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna szkoła jazdy, dzięki im zdałam egzamin za 1 razem, sama nie wiem jak to się stało, ale doskonale mnie przygotowali bez stresu podchodziłam do egzaminu, nie popełniałam błędów miałam w głowie cenne rady instruktorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 14.02.2014 13:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolony z kursu, szybko wyjeździłem godziny, mili instruktorzy, świetnie tłumaczą wszelkie błędy, dają pożyteczne rady, Świetnym pomysłem są dodatkowe jazdy tuż przed egzaminem, dzięki temu mogłam się dobrze przygotować i zdałam za 2 razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 27.01.2014 12:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to najlepsza szkoła nauki jazdy, ucza tam sympatyczni i mili instruktorzy którzy fantastycznie przygotowują do egzaminu, dzięki ich radą bez problemów zdałam za pierwszym podejściem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 02.01.2014 11:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdałam za 1 razem! Jestem zadowolona z kursu przeprowadzonego przez OSK Pluta.. bardzo dobrze przekazują wiedzę teoretyczną, a i z praktyką jest świetnie.. Jazdy odbywają się na takich samych autach jakie są w WORD, co bardzo ułatwia zdanie egzaminu. Zapłatę za kurs można rozłożyć na atrakcyjne raty. SUPER!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tinka dnia: 06.12.2013 11:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja szkoła jazdy. Chodziłam tu na kurs i miło go wspominam. Instruktor miły, bezstresowa atmosfera. Wykłady przeprowadzone w sposób zrozumiały. Nie bałam się usiąść za kółkiem ponieważ instruktor nie krzyczał ale starał się na spokojnie tłumaczyć popełniane błędy. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2013 09:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę szkołę, to najlepszy ośrodek nauki jazdy w Częstochowie, mają wykwalifikowaną i doświadczoną kadrę. Dzięki lekcjom w tej szkole zdałam ze pierwszym razem, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mira dnia: 24.10.2013 10:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę szkołę. Zdałam za pierwszym podejściem. Profesjonalny kurs, wymagający ale sympatyczny instruktor. Atmosfera sprzyja nauce jazdy. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 10.10.2013 08:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się z wyboru OSK Pluta. Kurs prowadzony w sympatycznej atmosferze, bez stresu wsiadam za kółko. Zrobili ze mnie dobrego kierowcę. Zdałam za pierwszym razem. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 27.09.2013 09:51:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna szkoła jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karola dnia: 04.09.2013 09:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej szkole zdałam za drugim razem i jestem z ich usług bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 27.08.2013 11:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny symulator, który pomógł mi w zdaniu egzaminu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 13.08.2013 08:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazna szkoła jazdy dla kursanta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 30.07.2013 12:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna szkoła. wychodzi na przeciw oczekiwaniom klientów. Płatności można u nich rozłożyć na dogodne raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emma dnia: 18.07.2013 12:58:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją