Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pomysłowe Wnętrza Aneta Nowak

Zawód: meble kuchenne Projektant 
Adres: Lubuskie, Zielona Góra
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Meble kuchenne,Meble Apteczne, Meble Biurowe, Meble na wymiar, Kompleksowe Remonty, Fotografia Nieruchomości Słowa kluczowe: Meble na Wymiar, Meble Kuchenne, Meble Apteczne, Remonty, Fotografia Nieruchomości

Ocena: 88% pozytywna 16x 2x

Jakość usług: 94% wysoka 16x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 16x 2x
Ceny usług: 100% niskie 12x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4958
Data utworzenia profilu: 2013-07-16 13:55:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-16 13:55:50 

Opinie o Pomysłowe Wnętrza Aneta Nowak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W styczniu zamówiłam szafę do przedpokoju. Została wykonana przedterminowo, bardzo ładnie i rzetelnie. Zapomniałam podpisać umowę i poprosić o gwarancję na piśmie (tak w razie czego). Po paru tygodniach od wykonania przysłano mi pocztą i umowę i gwarancje bez żadnego proszenia się. Szafa oczywiście sprawuje się bez zarzutu. Jest to bardzo rzetelna firma, sympatyczni młodzi ludzie, służacy fachową poradą ale nie nazrucający niczego nie wciskający kitu. Gorąco wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2014-05-17 14:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DZIĘKUJEMY KONKURENCJI ZA WYPISYWANIE BZDUR NEGATYWNYCH WIDOCZNIE JESTEŚMY DLA WAS ZAGROŻENIEM.... Aneta Nowak Pomysłowe Wnętrza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Nowak Pomysłowe Wnętrza dnia: 2014-04-16 21:58:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystała z usług tej firmy i z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że nie było cienia wątpliwości w ich fachowość. Nie dosyć, że trzykrotnie zmieniałam projekt kuchni, to za każdym raze4m doradzano mi jak będzie najkorzystniej... Meble zostały wykonane solidnie i kiedy poprosiłam o regulację, czy jakieś drobne sprawdzenia to natychmiast mogłam liczyć na pomoc. Mogę z czystym sumieniem polecic firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga M. dnia: 2014-04-16 20:10:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to nie uczciwa firma uwazajcie na ich tylko biora kase i uciekaja
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-11 13:06:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niesolidna ,wyłudza zaliczki , nie płaci za zamówione towary dlatego może oferować niskie ceny.Jakość wykonanych mebli pozostawia dużo do życzenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławomir Sędziak dnia: 2014-04-09 08:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u nas generalny remont mieszkania deweloperskiego i wyposażyła nas w meble do całego mieszkania. Dawno nie spotkaliśmy trzeźwych budowlańców i do tego punktualnych to chyba duża rzadkość, meble również na czas. jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną i polecamy tą firmę wszystkim naszym znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek i Ania dnia: 2014-04-06 21:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomysłowości, fachowej wiedzy połączonej z umiejętnościami i przemiłej atmosferze współpracy możemy dzisiaj korzystać z pięknej i przede wszystkim funkcjonalnej kuchni. Firma godna polecenia! Gwarantowana rzetelność i sprawność działania. Wysoko oceniamy jakość współpracy, mając nadzieję na kontynuowanie jej w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta i Tomasz dnia: 2014-03-04 20:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy wykonane meble do domu przez tą firmę. Jesteśmy zadowoleni z wykonania, jakość wykonania na wysokim poziomie ceny konkurencyjne, szybkość wykonania bardzo szybko. Polecamy wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-02-24 14:05:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma jesteśmy zadowoleni z obsługi, firma zrobiłam nam kuchnie w tydzień na projekt czekałam raptem 1 dzień. Wszytsko mi wyjaśnili i rozwiali moje wątpliwości, pomogli przy wyborze materiałów, jestem mega zadowolona Polecam Wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-02-22 17:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy tą firmę szybko fachowo meble mamy faktycznie w tydzień, po prostu mnie pozytywnie zaskoczyli.Polecam wszystkim:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Maniuk dnia: 2014-02-04 20:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała nam remont pokoju oraz meble do pokoju. Jesteśmy zachwyceni naszym pokojem gościnnym, polecamy tą firmę naszym wszystkim znajomym bo naprawdę się podoba pokój. Pracownicy uczciwi trzeźwi i z pomysłami. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-02-01 12:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość świadczonych usług jest na bardzo wysokim poziomie. Firma jest solidna, uczciwa i wywiązuje się z terminów. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej szafy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2014-01-30 11:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pomysłowe Wnętrza jako solidnego i uczciwego wykonawcę. Skorzystałem z szeregu usług firmy - od wykonania przeróbek wodno-kanalizacyjnych przez położenie płytek, paneli, malowanie po zaprojektowanie i wykonanie mebli kuchennych, łazienkowych i szaf wnękowych. Jakość świadczonych usług jest bardzo wysoka, pracownicy pomocni i uczciwi a ceny zdecydowanie atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Łupkowski dnia: 2014-01-29 15:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam mam z tym fachowcek do czynienie kilka lat i zawsze bylem bardzo zadowolony z jego pracy dokladny czysty rzetelny fachowy inowacyjny polecam nie bedziecie zalowac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2014-01-26 17:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy Kuchnie i szafę z tej firmy, jakość wykonania wysoka profesjonalne doradztwo. Polecamy tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Markiewicz dnia: 2014-01-08 12:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Rzetelna firma, z którą naprawdę można się dogadac co do ceny czy materiałow. Najważiejsze uczciwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Wichlińska dnia: 2013-09-24 19:01:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Fachowo kuchnia wypasiona stoi mam taką jaką chciałem. Firma spoko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk Joachim dnia: 2013-09-09 11:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy kuchnie na Wymiar z tej firmy okazało się że również zdecydowaliśmy się na remont kuchni. Wszystko poszło szybko fachowo jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-07-16 13:57:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją