Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PIOGAL Piotr Gałązkiewicz

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Mazowieckie, Marki, Warszawa
Telefon: Kom. 500226345
Adres e-mail: piotrgalazkiewicz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: rolety-piogal.pl
Opis działalności: Firma zajmuje się od lat profesjonalnym montażem oraz sprzedażą osłon okiennych takich jak: Rolety, Markizy, Żaluzje, Moskitiery i wiele innych. Słowa kluczowe: Rolety, Markizy, Moskitiery, Rolety dzień-noc, Żaluzje

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 14x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 19030
Data utworzenia profilu: 11.07.2013 15:43:30
Data ostatniej aktualizacji: 11.07.2013 15:43:30 

Opinie o PIOGAL Piotr Gałązkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Sugerując się opiniami w internecie zaprosiliśmy Pana Piotra na pomiar. Byliśmy mile zaskoczeni. Bardzo duży wybór materiałów. Pełen profesjonalizm i kultura. Pan Piotr jest nie tylko ekspertem w swojej dziedzinie, ale również bardzo sprawnym monterem. Zwraca uwagę na rzeczy o których nawet nie pomyśleliśmy. Niby drobiazg, ale indywidualne podejście do klienta to coś, co wyróżnia profesjonalistów. Ponadto gwarancja wynosi aż 7 lat, a produkt wyróżnia się jakością spośród tych, które oglądaliśmy wcześniej. Bardzo fajna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena K dnia: 06.03.2021 11:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja, czysto, dokladnie, mega profesjonalnie, super jakość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 13.11.2019 07:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko szybko i sprawnie. Miła i profesjonalna obsługa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gdynia dnia: 02.07.2019 19:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić firmę piogal. Pan Piotr zakładał u mnie plisy. Bardzo pomocny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANITA dnia: 14.05.2019 18:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie mogę polecić firmę Piogal. Profesjonalna i szybka obsługa, fachowe doradztwo, bezproblemowy kontakt , konkurencyjne ceny, szybki, sprawny, estetyczny montaż i wysoka kultura pracowników - to domena firmy p.Piotra Gałązkiewicza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Młynarczuk dnia: 05.05.2019 13:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufałem opiniom z tego portalu i się nie zawiodłem. Bardzo rzeczowy człowiek. Zwraca uagę na rzeczy o któych nawet nie pomyślałem, jak to, że w sypialni rolty powinny być ciemniejsze. Niby drobiazg ale indywidualne podejście do klienta to coś co wyróżnia profesjonalistów. Szybko, tanio, dobrze - okazuje się, że można :) Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jakub Bieniek dnia: 30.12.2017 15:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam. Pan Piotr jest nie tylko ekspertem w swojej dziedzinie, ale również bardzo sprawnym monterem :D Całość realizacji od dnia pomiaru do dnia montażu zajęła 9 dni, czyli szybciej niż zwykle, a sam montaż trwał około 25 minut. Cena była najlepsza ze wszystkich, jakie mi przedstawiono (a rozeznałem się w ok. 8 firmach). Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 30.11.2017 15:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam rolety wykonane przez Pana Piotra. Zamawiałam rolety dzień-noc i jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Duży wybór materiałów i fachowa pomoc w ich doborze. Bardzo szybka i terminowa realizacja oraz solidny i sprawny montaż. Rolety wyceniało mi kilka firm z Warszawy, ale ceny Pana Piotra są faktycznie bezkonkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina L. dnia: 04.03.2017 18:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam trójkątne okna, więc w moim przypadku plisy były najlepszą opcją. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mark dnia: 19.05.2016 11:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt. Panowie, którzy montowali u mnie rolety zrobili na mnie dobre wrażenie, ponieważ szybko się uwinęli, ale byli przy tym bardzo dokładni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad Zieliński dnia: 17.05.2016 12:23:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety najwyższej jakości. Świetny montaż. Nie niszczą się i nie zużywają. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martin dnia: 10.05.2016 13:17:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! Pan Piotr montował u nas rolety Dzień-Noc!!! Jesteśmy baardzo zadowoleni!!! Profesjonalizm w każdym calu!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Spinka dnia: 05.11.2015 17:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna i terminowa firma. Zamówiłem markizę i udało się ją zamontować w niecały tydzień! Ponadto gwarancja wynosi aż 7 lat a produkt wyróżnia się jakością spośród tych które znalazłem wcześniej. Bardzo fajna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech M. dnia: 22.05.2014 21:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,tanio,solidnie i terminowo aż trudno uwierzyć ,ale tak właśnie zostało zrealizowane moje zamówienie na rolety dzień-noc.Z czystym sumieniem polecam wszystkim firmę PIOGAL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 30.09.2013 20:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Sugerując się opiniami w internecie zaprosiłam Pana Piotra do domu. Byłam mile zaskoczona. Bardzo duży wybór materiałów, chyba ze wszystkich dostępnych osłon okiennych.Bardzo trafne porady. Przeglądałam pewnie z 10 różnych katalogów.Bardzo szybko i dokładnie wykonane rolety. Szczerze polecam. tel do P. Piotra 500 226 345
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Meg wawa dnia: 30.09.2013 13:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki montaż, tanio, efekt super. Poza tym kontakt pierwsza klasa!!! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MT dnia: 29.07.2013 12:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Polecam firmę PIOGAL. Byłam mile zaskoczona cenami markiz. Te same produkty znalazłam na Bartyckiej w dużo wyższych cenach. Na pomiar i montaż przyjeżdża właściciel firmy z pomocnikami. Pilnuje fachowości i sam uczestniczy w montażu. Pełen profesjonalizm i kultura. Polecam firmę p. Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka warszawa dnia: 11.07.2013 15:53:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją