Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedszkole Prywatne URWIS

Zawód: żłobki  
Adres: Warmińsko-mazurskie, Olsztyn Barcza 48
Telefon: 89 676 85 96
Adres e-mail: urwis(małpa)przedszkole-urwis.olsztyn.pl
Strona internetowa: www.przedszkole-urwis.olsztyn.pl
Opis działalności: przedszkole, żłobek Słowa kluczowe: przedszkole, żłobek

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2168
Data utworzenia profilu: 11.07.2013 08:46:08
Data ostatniej aktualizacji: 11.07.2013 08:46:08 

Opinie o Przedszkole Prywatne URWIS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dużo zajęć za niewielką cenę. Własna kuchnia, która jest w stanie przygotować posiłki dla każdego alergika. Dziecko zawsze czyste, najedzone i szczęśliwe a to chyba najważniejsze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 15.01.2017 17:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę serdecznie podziękować za wspaniałą opiekę. Dzięki troskliwej kadrze moja Zosia nie miała problemów z zaadaptowaniem się do nowej sytuacji. Teraz mała bardzo chętnie tu przychodzi i bawi się z grupą rówieśniczą. W tym przedszkolu moje dziecko może się także uczyć języka angielskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 26.09.2014 14:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele koleżanek z pracy mówiło mi o tym przedszkolu. Zapisałam tu mojego synka i wiem, że Daniel będzie doskonale przygotowany do dalszej edukacji. Tutaj zajęcia są zróżnicowane i dbaj o wszechstronny rozwój mojej pociechy. Dodatkowo posiłki są tutaj bardzo smaczne oraz zawsze świeże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Balbina dnia: 08.09.2014 14:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to przedszkole. Zapisałam tu moją córeczkę i naprawdę nie żałuję. Pracująca tutaj kadra ma świetne podejście do dzieci. Oferta zajęć w tej placówce umożliwia mojemu dziecku na harmonijny rozwój we wszystkich sferach. Dzięki tej placówce mogę łączyć pracę oraz opiekę nad moim dzieckiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 28.08.2014 14:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia adaptacyjne to doskonały pomysł. Jestem pod ogromnym wrażeniem pracującej tutaj kadry. To naprawdę troskliwe i opiekuńcze osoby. Zajęcia realizowane są w sposób przystępny i dostosowany do wieku dzieci. Dodatkowo czesne są tutaj naprawdę bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2014 13:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym przedszkolu oprócz codziennych zajęć dydaktycznych moje dziecko bierze udział w wielu zajęciach dodatkowych. Michał uwielbia grać w szachy i często gramy teraz nawet w domu. Dodatkowo zapisałam go na zajęcia z języka angielskiego i mój syn w dostosowany do jego wieku sposób uczy się języka obcego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 19.07.2014 15:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że w ramach czesnego jest zapewniona kompleksowa opieka wraz z jedzeniem i zajęciami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2014 19:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANIE TAM KOCHAJĄ DZIECI, OD SAMEGO POCZĄTKU OTACZAJĄ JE SWOJĄ TROSKĄ, ZWRACAJĄ UWAGĘ, SĄ ZAANGAŻOWANE W ZABAWY I CHĘTNIE PODEJMUJĄ RÓŻNE TEMATY Z DZIEĆMI. PRZEDSZKOLE JEST BEZPIECZNE, PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANE DLA DZIECI. JESTEM ZACHWYCONA ZDROWYM, SMACZNYM JEDZENIEM, JAKIE PRZEDSZKOLE PRZYGOTOWUJE. CÓRKA W KOŃCU NIE ZAPOMINA O MYCIU ZĄBKÓW :) I RĄCZEK :) DUMA MNIE ROZPIERA. DZIĘKUJE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DOROTA BŁAŻEJCZAK dnia: 19.05.2014 18:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej cieszę się z tego, że w przedszkolu pracują panie doświadczone, kompetentne, wykwalifikowane, nie wzięte z ulicy, tylko naprawdę wykształcone i przygotowane do pracy z dziećmi. Cenię sobie pedagogiczne podejście pań, które nie dość, że potrafią otoczyć moje dziecko pełną miłością, to również przekazać informacje o życiu, wychować jak prawdziwi rodzice, którzy w tym momencie muszą zajmować się swoją pracą. Jestem zadowolona z nowoczesnego obiektu, które jest fajnie dostosowane do maluchów. Jedyne na takim poziomie, niedrogie przedszkole w okolicy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria Karłowska dnia: 24.04.2014 09:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyna tak nowoczesna i otwarta na potrzeby i oczekiwania dzieci placówka. Jak dla mnie najbardziej atrakcyjna pod względem cenowym. Super, że potrafią pożytecznie organizować dzieciom czas nie tylko na dobrej zabawie, ale również na skutecznej nauce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 18.03.2014 20:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z przedszkola. Przyznam,że na początku miałam trochę wątpliwości ale teraz już jest okej. Przekonałam się do nich. Mój synek jest też zadowolony, ogólnie ta, sa bardzo fajne dzieciaczki. Opieka również dobra. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2013 08:53:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją