Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Serwis pralek Przemysław Sikora

Zawód: artykuły i sprzęt gospodarstwa domowego - naprawa Mechanik 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: 126582834 Kom. 513034180
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.agd-serwis-krakow.pl
Opis działalności: naprawa pralek każdej marki na terenie krakowa i okolic (Krakow dojazd gratis) niskie ceny Słowa kluczowe: naprawa pralek krakow tanio, serwis pralek. bosch siemens mastercook whirpool, indesit,

Ocena: 96% pozytywna 32x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 30x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 29x 1x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 6046
Data utworzenia profilu: 2013-07-03 22:26:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-03 22:26:14 

Opinie o Serwis pralek Przemysław Sikora

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pralka Siemens IQ 300 od jakiegoś czasu zaczęła prać dwa razy dłużej. W zasadzie diagnozę postawiłem sam: grzałka. Pan umówił się za tydzień, przyjechał w ustalonym przedziale czasowym, potwierdził diagnozę, wymienił grzałkę i - przy okazji - na moje zlecenie, także kołnierz bębna. Zapłaciłem w sumie 230 zł. Pralka pierze, żona zadowolona i ja też. Polecam Pana Przemysława Sikorę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2018-10-09 16:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam Pana Przemka. Naprawiał pralkę u mnie, potem u mojej sąsiadki, a wczoraj u mojego taty. Wszyscy jesteśmy mega zachwyceni profesjonalną obsługą za niewielkie pieniądze. Ps. Dzisiaj podałam kontakt do Pana Przemka kolejnej potrzebującej osobie i sądzę, że się nie zawiedzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2018-05-24 15:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec. Diagnoza postawiona w ciągu 30 sekund i bardzo trafnie. Przede wszystkim bardzo tani (nie jest naciągaczem). Bardzo punktualny. Z czystym sumieniem mogę go każdemu polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna ze Zdrowej dnia: 2017-11-16 13:22:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutny pozytyw ! Naprawi, doradzi ,znakomity kontakt i cenowo konkurencyjny ! Będę wszystkim polecać a i sama mam nr telefonu pod ręką w razie awarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2017-10-04 19:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, konkretny, fachowy i uczciwy specjalista. Nie naciąga na zbędne naprawy, potrafi doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AD dnia: 2017-08-14 11:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby była możliwość dania jeszcze wyższej niż pozytywna, opinii, to dałabym z przyjemnością. Pan był trzykrotnie - aby stwierdzić, czy da się naprawić, przy naprawie znalazł uszkodzenie i na następny dzień zdobył nową część i przyjechał. Opłata na sam koniec wykonania, zawsze dobra komunikacja telefoniczna, sympatyczna i konkretna. Terminowość i słowność bezcenna. 6 z dużym plusem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara 126 dnia: 2017-08-04 13:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia punktualny szybko zdiagnozowana usterka gwarancja na naprawę niedrogi
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-06-20 17:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę polecać tego Pana każdemu; konkretny i rzetelny fachowiec. Cena naprawy niewygórowana. Już gdy zgłaszałam usterkę dało się wyczuć ,że Pan zna się na rzeczy, co wzbudziło moje zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-12 17:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwisant profesjonalny, punktualny. Ceny naprawdę zachęcające w porównaniu do konkurencji. Typ fachowca, który woli naprawić dobrze, tanio i bazować na poleceniach- w przeciwieństwie do sporej części serwisantów którzy liczą naprawdę słono 'jednorazowych' klientów. Zresztą oceny na tym portalu mówią o P.Sikorze same za siebie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin M dnia: 2017-05-09 11:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do powiedzenia mam same plusy: szybki termin, punktualność i najważniejsze widać, że Pan ma odpowiednią wiedzę oraz, że jest uczciwy w tym co robi. Jeśli znów coś się stanie z moją pralką lub pralką znajomych na pewno będę dzwonić i polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamelia dnia: 2017-03-25 11:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa została wykonana sprawnie, szybko i solidnie. Cena przystępna i uczciwa. Polecam każdemu kto oczekuje jakości i solidności za rozsądną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-03-02 09:56:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, profesjonalnie, tanio, bez zastrzeżeń, pralka działa, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-01-26 10:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Pana Przemysława.Pralka zdiagnozowana przez inna firmę jako nienaprawialna,okazała sie naprawialna i to za niska cenę.Szybko,profesjonalnie i tanio,Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: buczek dnia: 2017-01-16 10:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: punktualny, kompetentny, kontaktowy, polecam!!!
Opinia dodana przez: stan dnia: 2016-10-04 12:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualny i profesjonalny. Szybko odnalazł przyczynę i w ciągu 10 minut usunął usterkę. Solidny fachowiec i tani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2016-07-06 21:02:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diagnoza wystawiona przez telefon potwierdziła się po dojechaniu Pana Przemka na miejsce. Błyskawiczna naprawa!!...pomimo iż uszkodzony programator musiał zabrać do serwisu-->wrócił z naprawionym już po 2h!!!POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ilona dnia: 2016-05-30 16:24:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przygoda z pralką Candy zaczęła się od stwierdzenia, że łożysko przeraźliwie wyje (po 20 latach pracy). Pod numerem telefonu 508-803-962 zgłosiła się firma SERWIS, której fachowiec dokumentnie rozmontował pralkę, zabrał bęben na warsztat i wymienił łożysko, jednak montaż został wykonany niechlujnie i pralka zaczęła ciec. Przez tydzień odmawiano mi w firmie jakiejkolwiek pomocy wykrętnie tłumacząc powód odmowy, tym bardziej, że siedziba firmy jest w Londynie, a ciągle zmieniane adresy punktów przyjęć w Krakowie z dnia na dzień były zmieniane. Oto przykłady ulic: Jasnogórska, Rękawka, Mickiewicza, Wrocławska i Al. Pokoju (można sprawdzić!). Udało im się mnie zniechęcić i zadzwoniłem do pana Przemysława.Bez zwłoki dwukrotnie mnie ( a właściwie pralkę) odwiedził i usunął wycieki spowodowane bylejakością usługi w/wym firmy. Panie Przemku, jest pan SUPER!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof - Heila dnia: 2016-05-23 16:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO, FACHOWO, DOBRA CENA w moim przypadku, udało się załatwić sprawę w przeciągu 3 godzin od momentu telefonu, fachowa porada i usunięcie usterki, bez namawiania na dodatkowe prace, które nie były konieczne - pralka działa, dodatkowo Pan Przemysław doradził kilka rzeczy, na koniec zaproponował atrakcyjną cenę POLECAM, na pewno będę polecał znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-04-23 12:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wszystkim pana Przemysława. Profesjonalny i kompetentny, od razu postawił diagnozę, a sama pralka została naprawiona wręcz błyskawicznie. Do tego punktualny, a ceny usług bardzo rozsądne i stosunkowo niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-03-05 11:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Sikory. Przyszedł punktualnie i szybko rozprawił się z lekką awarią. Pomimo, że całość zajęła więcej czasu niz przewidywal (bardzo utrudniony dostęp do pralki) to cena założona podczas rozmowy telefonicznej nie wzrosła. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2016-01-29 17:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś wieczorem zadzwoniłem do Pana Przemka w sprawie pralki Bosch Clasixx 5. Po przedstawieniu problemu Pan migiem zdiagnozował usterkę, poinformował że w takim wypadku naprawa jest nieopłacalna, co zaoszczędziło i czasu i pieniędzy. Bardzo pomocny fachowiec, gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dest dnia: 2015-10-14 20:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan bardzo przejmy, kontaktowy. Rzeczowy i kompetentny. Terminowy. Nie pobiera opłaty za przyjazd. Bardzo rozsądna cena usługi. Polecam wszystkim. Dokonał naprawy pralki Ariston - błyskawicznie, za rozsądną kwotę. - St. P. - Kraków, 14-07-2015 r.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S. P. dnia: 2015-07-14 14:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sympatyczny mlody czlowiek.Ceny bardzo niskie,krotkie terminy.Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kosiarz dnia: 2015-05-27 13:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pralka Ariston ( nie wiruje ) szybka diagnoza , wymiana jednej drobnej części - pralka działa :) , polecam wszystkim Pana Przemysław Sikora .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2015-02-24 19:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, miło kompetentnie. Już polecałam pana Przemka innym i są bardzo zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-01-22 08:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomogla rozmowa bo otrzymalem wskazowke co mozna jeszcze zrobic samemu zanim przyjedzie serwisant. Mysle, ze dzieki temu oszczedzilem "kilka pieniazkow". Moje doswiadczenie wskazuje, ze jest to fachowy serwis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian K. dnia: 2015-01-02 17:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie tez był ten Pan.Co prawda wymieniał tylko fartuch w pralce ale zrobił to szybko i tanio.Ja jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-07-10 07:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Przemek był 3 z kolei Fachowcem którego wezwałam do moje pralki.Poprzednicy jeden stwierdził ze elektronika i wzial 50zl a drugi jak uslyszal jaka awaria,to wprawdzie się umowil ale się nie pojawil.Pan Przemek przyjechal,usnunal awarie w 5 min( zatkany hydrostat)i zrobil to za pol darmo.szczerze za takie pieniądze mnie by się nie oplacalo jechać do klienta.wiec polecam serdecznie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 6 miesiecy gwarancji
Opinia dodana przez: pliszka dnia: 2014-05-13 12:19:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opiszę po kolei sytuację. Zadzwoniłem do Pana Przemysława zgłaszając awarię pralki, opisując dokładnie objawy, podałem dokładnie producenta i model pralki. Po przyjeździe i rozkręceniu pralki, dowiedziałem się (z uśmiechem Pana Sikory), że bęben jest nierozbieralny i łożysk nie da się wymienić - wg informacji obecnie tylko pralki Bosch maja rozbieralne bębny - po czym Pan skasował mnie za przyjazd. Wg mnie takiej informacji powinien mi udzielić przez telefon. Inna sprawa, że bęben był rozbieralny (przez Fachowców z profesjonalnych serwisów, którzy takie rzeczy rozcinają i po naprawie zgrzewają jak w fabryce - wszak jakoś go na początku w fabryce złożono), niestety dowiedziałem się o tym po zezłomowaniu pralki i kupieniu nowej. Tak, że zdecydowanie odradzam takiego fachowca.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: telit dnia: 2014-05-12 18:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę państwa od 3 lat naprawia moje pralki (nie jedną a kilka i naprawdę działają świetnie - pralki robią po 5-10 cykli przez 6 dni w tygodniu, a i tak się psują raz na 2 lata ;-D) Świetny, uczciwy i miły człowiek - oferuje tańsze ceny i nie okłamuje! Daje gwarancję na swoje naprawy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-16 13:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie tez byl.Przyjechal szybko,zdiagnozowal,naprawil i nawet niedrogo mimo iz mieszkam za huta.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbych dnia: 2013-11-24 17:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie tez byl ten Pan.zdiagnozowal i naprawil pralke podczas jednej wizyty i w dodatku tanio.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nikita dnia: 2013-07-19 14:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zepsuła mi się pralka. Po telefonie i przyjęciu zgłoszenia bardzo szybko przjechał pan serwisant. Bardzo miły i spokojny człowiek wykonał naprawę profesjonalnie i szybko. Serdecznie polecam tego oto pana pralka pierze tak samo jak nowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Starsza Pani dnia: 2013-07-08 13:41:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją