Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U. PURZONA Żakowska Agnieszka

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Śląskie, 44-274 Rybnik Konarskiego 17
Telefon: Kom. 663 881 585
Adres e-mail: rafal(małpa)purzona.pl
Strona internetowa: www.purzona.pl
Opis działalności: hydroizolacja, termoizolacja Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1304
Data utworzenia profilu: 2013-07-02 10:57:38
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-02 10:57:38 

Opinie o P.H.U. PURZONA Żakowska Agnieszka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Ocieplenie dachu i podłogi wykonane szybko, solidnie, no i co najważniejsze tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian J. dnia: 2013-11-10 17:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i solidna firma, wykonywane przez nich ocieplenie mojego poddasza przebiegło bardzo szybko i bez najmniejszych problemów, a do tego niedrogo. Polecam, to fachowcy w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-07 08:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała mi ocieplenie dachu pianką poliuretanową. Muszę przyznać, że jest to solidnie wykonana praca. Czuć różnicę w domu. Ciepło się utrzymuje. Jestem zadowolona z ich usługi
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 10:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocieplenie wykonali solidnie. eraz mam w domku ciepło gdy na dworze jest zimno i przyjemnie gdy na dworzu jest gorąco. Profesjonalna firma. Wysoka jakość usług. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-19 11:18:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, która wykonała ocieplenie mojego domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-08-21 12:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hydroizacja oczka wodnego wykonana bardzo profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-08-05 08:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekologicznie ocieplili mój dom. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anka dnia: 2013-07-25 08:52:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zdecydowanie godna polecenia. Ostatnio remontowali mi dach i spisali się świetnie. Renowacja przebiegła szybko i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igon dnia: 2013-07-02 10:58:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją