Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.H.U. PERFEKT

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Mazowieckie, 05-532 Baniocha Projektowana
Telefon: Kom. 602342787
Adres e-mail: biuro(małpa)perfektj6.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: rolety zewnętrzne i antywłamaniowe, żaluzje fasadowe Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2465
Data utworzenia profilu: 01.07.2013 14:19:43
Data ostatniej aktualizacji: 01.07.2013 14:19:43 

Opinie o P.P.H.U. PERFEKT

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem tę firmę ze względu na znajomość tematu. Doświadczenie i wiedza jaką posiadają w pełni znalazła potwierdzenie. Realizowali dla nas montaż rolet i markizy . Zgodziliśmy się na ich sugestie . W użytkowaniu sprawdza się doskonale. Automatyka Somfy działa bez problemowo. Mamy starszą mamę w domu i podczas naszej nieobecności sama obsługuje rolety. Proste rozwiązanie i praktyczne. Montaż rolet i markizy w czerwcu b.r. Polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Osiedle Konstancja dnia: 25.10.2016 11:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Firma Perfekt wykonała u nas w domu markizę na taras oraz żaluzje fasadowe na dużym oknie tarasowym. Realizacja 07.2016 Solidnie, czysto , po prostu bez problemu. Polecam ich jako solidnego wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna z Konstancina dnia: 19.10.2016 13:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Perfekt wykonywała dla nas duże zlecenie; montaż rolet zewnętrznych , 2 markizy na taras oraz 1 markiza na ogrodzie zimowym.Do tego rolety screen marki SELT na pionowych przeszkleniach ogrodu zimowego.Na rolety SELT namówili nas i efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania. Jest zdecydowanie chłodniej i przyjemniej.Rolety sterowane radiowo .Mamy możliwość operowania każdą indywidualnie oraz wszystkimi jednocześnie za pomocą małego sterownika przy drzwiach.Po prostu super .Polecamy wszystkim szukającym solidnego wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz . dnia: 18.10.2016 11:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż markizy na taras. Super szybko i solidnie .Montaż bardzo czysty . Efekt przeszedł nasze oczekiwanie. Namówili nas na większą, markizę ale musze przyznać , że wybór trafny w 100%. Działa super , jesteśmy super zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 17.05.2015 10:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się. Też kupiłem u nich amrkizę tarasowa. Wytrzymala, odporna na zmienne warunki klimatyczne. Skuteczna ochrona przed sloncem
Opinia dodana przez: dnia: 27.11.2013 12:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam markizy tarasowe, świetna jakość i bardzo dobry montaż, ekipa bardzo zgrana i fachowa. Dobre ceny a jakość znakomita. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2013 09:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali mi rolety antywłamaniowe w mojej restauracji i jestem bardzo zadowolona z ich usług, profesjonalnie i sprawnie wszystko zamontowali a do tego nie drogo, gorąco polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 08.10.2013 08:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakłądali mi rolety antywłamaniowe. Sa one wykonane solidnie. Widać że są mocne i wytrzymałe. Moje poczucie bezpieczeństwa znacznie wzrosło. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 25.09.2013 12:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry montaż roolet,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fili dnia: 03.09.2013 13:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają dobre ceny i szybko uporali się z montażem rolet antywłamaniowych. Jestem zadowolona z ich usługi. Mogę polecić
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2013 11:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny montaż rolet w moim domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 01.08.2013 13:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne rolety zewnętrzne w bardzo atrakcyjnych cenach. Nie przepuszczają słońca i nareszcie mogę oglądać w dzień telewizje:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 18.07.2013 10:52:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich markizy to świetna ochrona przed słońcem. Jako, że jestem uczulona na słońce i robi mi się słabo to zamówienie markizy było dobrą opcją. Szybki, sprawny i niedrogi montaż
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 12.07.2013 09:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tych fachowców. Niedawno zamontowali mi wspaniale rolety zewnętrzne. Nie przepuszczają słońca i dobrze się prezentują, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 01.07.2013 14:21:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją