Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośrodek Wypoczynkowy LAGUNA

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Królowej Jadwigi 161
Telefon: 33 8652427
Adres e-mail: owlaguna(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.owlaguna.eu
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1116
Data utworzenia profilu: 01.07.2013 13:51:43
Data ostatniej aktualizacji: 01.07.2013 13:51:43 

Opinie o Ośrodek Wypoczynkowy LAGUNA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękna sala, miła obsługa,czysto . Rewelacyjny obiekt ????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2017 22:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre pole namiotowe, połozone w najpiekniejszym miejscu w Żywcu, dobrze zorganiozwane, bez niepotrzebnego tłoku i hałasu, bardzo dobrze nam się tutaj spało, świetnie dopasowana i czysta sanitarka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2013 08:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce na organizację imprezy. Krajobraz potęguje wrażenia. Cisza, spokój i piękne jezioro. Właściciel zapewnił nam catering- bardzo dobre jedzenie, więc nie musieliśmy się martwić o posiłek. Duzy, zadbany teren. Świetna atmosfera
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2013 12:32:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bardzo ładne i dobre miejsce na namiot albo camping. Dobra organizacja terneu, dostępna łazienka i toaleta w ładnym i czystym stanie. Cena super. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2013 09:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizacja imprezy w Lagunie to był strzał w dziesiątkę. Znakomite miejsce, dużo miejsca, położenie nad jeziorem. Było tu bardzo sympatycznie, spędziliśmy czas robiąc grilla. Było dużo śmiechu i zabawy. Bardzo sympatyczny właściciel
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2013 08:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne miejsce do wypoczynku. Komfortowe pokoje po przystepnych cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewaka dnia: 25.09.2013 13:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawe miejsce na wypad z znajomymi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karola dnia: 03.09.2013 12:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wczasów w tym ośrodku. Zadbany. Dużo miejsca. Jezioro w pobliżu. Spokój i cisza. Polecam wczasy tutaj
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2013 11:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce na organizację urodzin. Właściciele super ludzie, nie robią żadnych problemów. Okolica sprzyja zabawie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.08.2013 11:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre położenie nad jeziorem żywieckim w bardzo cichej okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 18.07.2013 09:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To miejsce polecił mi kiedyś znajomy dowiedział się, że szukam pola kempingowego na urlop. Pojechałem i mogę potwierdzić, że można tam wypocząć i zrelaksować się. Okolica spokojna, a ja jako wędkarz miałem okazję złowić niejedną smaczną rybkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 12.07.2013 10:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zorganizowałam w tym ośrodku małe wesele w namiocie. Wszystko wyglądało świetnie. Bliskość jeziora nadawała imprezie niezwykłym klimat, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elia dnia: 01.07.2013 13:53:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją