Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stomatologia Marzanna Danecka

Zawód: Stomatolog 
Adres: Śląskie, 41-200 Sosnowiec Teatralna 3
Telefon: 32 266 50 65 Kom. 0 801 003 002
Adres e-mail: gabinet(małpa)stomatologia.sosnowiec.pl
Strona internetowa: http://www.danecka.pl
Opis działalności: Profesjonalna, nowocześnie wyposażona klinika stomatologiczna. Słowa kluczowe: stomatolog, danecka, dentysta sosnowiec, danecka opinie, stomatologia sosnowiec, sosnowiec implanty

Ocena: 100% pozytywna 55x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 56x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 54x
Ceny usług: 31% niskie 10x 20x 22x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 3277
Data utworzenia profilu: 2013-07-01 10:07:39
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-01 10:07:39 

Opinie o Stomatologia Marzanna Danecka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Marzanna to wirtuoz stomatologii. To jaki mam dzięki niej uśmiech to niesamowita sprawa! Dzięki licówkom w końcu mam równe jedynki i dwójki, co zmieniło zupełnie moja buzię. Cieszę się, że właśnie pani doktor robiła moje zęby bo jestem pewna, ze lepszego fachowca od zmian z kopciuszka w ksiązkiczkę nie ma! Brawo za pasje i niebywałe umiejętności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-09 14:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usuwałam w tej klinice ząb. Wszystko szybko, sprawnie i generalnie bez bólu.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: benia dnia: 2016-10-04 09:01:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno u doktor Daneckiej wkręcono mi 4 implanty, na które miałam założone korony. Inwestycja warta swojej ceny, bo już od jakiegoś czasu nie wierzyłam, że mogę mieć jeszcze piękny uśmiech. Wszystko się da! Trochę cierpliwości i pieniędzy… Sama klinika na bardzo wysokim poziomie, sympatyczna pani z recepcji telefonicznej pomogła mi się umówić, wyjaśniła już na tym etapie wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2016-09-12 14:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko, byle nie odbudowa kompozytowa! Bardzo szybko kompozyt się starł, zniszczył i wyglądało to okropnie. Wtedy chyba dotarło, że czas zmienić poradnię stomatologiczną. Dla mnie sprawa jest jasna, doktor Danecka zna się na protetyce najlepiej!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gaba dnia: 2016-08-24 14:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej klinice leczy zęby cala nasza rodzina. Widze bardzo duzo plusow- poczawszy od lokalizacji, ładnych wnętrzach, przez fajny nowoczesny sprzet a skonczywszy na najwaznijeszym, czyli stomatologu ktory wiec jak zeby wyleczyc i co doradzic pacjentowi, zeby ie sprawdziło na długie lata. I co tez istone ceny da sie przezyc, bo jak wiadomo leczenei zebow do tanich nie należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alinka dnia: 2016-07-22 13:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety paraliżująca choroba przyzębia utrudniała mi codzienne funkcjonowanie. Bolało jak diabli! Odwiedziny w gabinecie doktor Daneckiej (danecka.pl) i dokładne przebadanie dopiero były światełkiem w tunelu. Trwalo to dlugo, ale nareszcie moja męka się skonczyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2016-07-13 15:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Danecka to specjalista dający pełne poczucie bezpieczeństwa. Nie martwię się już o swoje zęby, można na niej polegać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-20 15:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie doktor Daneckiej bywam już od kilku lat. Ani przez chwilę nie zwątpiłam w wysokie standardy i profesjonalizm. Mamy z mężem oboje implanty obu szczęk i polecamy znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 09:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Pani doktor Danecka zna się na swojej pracy, ma podejście do pacjentów i dobre ceny. Byłam u niej dwa tygodnie temu założyć implant po wyrwaniu zęba. Wszystko poszło szybko i bez problemów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2016-06-04 05:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danecka usunęła mi parę paskudnych korzeni, które “hodowałem”, po poprzednim bolesnym leczeniu. Teraz żałuję, że odkryłem tego gabinetu wcześniej, bo tutaj nic mnie nie bolało a zabieg minął tak szybko że prawie się nie zorientowałem. Będę chciał jeszcze wszczepić implanty i wiem że jestem w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Z. dnia: 2016-02-23 14:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marzanna ostatnio pracowała nad moimi zębami, miałem wszczepiany implant dolnej czwórki. Wszystkie potrzebne badania zostały zrobione na miejscu, co jest dużym plusem, sama implantacja trochę się przedłużyła ale koniec końców wszystko bardzo dobrze zrobione. Jestem bardzo zadowolony z implantu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian M. dnia: 2016-01-27 10:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dentysta nigdy dla mnie nie był problemem. Dbam o zęby regularnie, chodzę z przyjemnością. Dzięki radom Pani Doktor bardzo mało mam ubytków. Rzeczywiście prawidłowa higiena, nawyki żywieniowe, woda zamiast coli i soków – wszystko to sprawia, że w zasadzie mam tylko kilka wypełnień. Ostatnio je wybieliłam i uważam że są śliczne. Dlatego zawsze będę pacjentka dr Orszulak i polecam ją wszystkim którzy szukają dobrego dentysty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula K. dnia: 2015-12-29 12:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pacjentką pani Daneckiej już ponad 5 lat a to o czymś świadczy. Nigdy nie miałam problemów z rejestracją, a w nagłych przypadkach też nie było problemu z szybkim przyjęciem :). Po zabiegach zawsze zadowolona, bo nic nie boli i wszystko bardzo profesjonalnie zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata Wojciechowska dnia: 2015-11-26 14:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed leczeniem zębów miałam robioną tomografię komputerową, wygodnie bo w gabinecie pani Daneckiej mają taki sprzęt na miejscu. Wszystko poszło sprawnie, w wynikach z TK nic strasznego nie wyszło, tylko małe leczenie kanałowe i ząbki zdrowe :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-10-25 15:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mała lubi chodzić do kliniki pani dr Daneckiej. Jest pod opieką pani dr Orszulak, która ma bardzo dobre podejście do dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2015-09-17 10:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i mój mąż chodzimy do tego gabinetu, ponieważ tam się nami profesjonalnie zajmują. Mąż miał ostatni robiony implant górnego zęba i jest bardzo zadowolony, wygląda jak prawdziwy i bardzo dobrze się trzyma nie ma też żadnych komplikacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga i Marek dnia: 2015-08-20 10:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pół roku po kompleksowym leczeniu u dr Daneckiej i zęby idealne bez zmian. Rewelacyjna jakość. Piękne wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-07-23 16:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na swej dłuuuugiej drodze do białego uśmiechu dotarłam do gabinetu dr daneckiej. Zęby miałam przebarwione poważnie po terapii antybiotykowej. nic nie pomagało. żadne cudowne pasty, nakładki, paski wybielające, płyny. Natestowałam się tego mnóstwo. W klinice dr Daneckiej na konsultacji polecono mi licówki. Zdecydowałam się i mam problem z głowy :) Piękne zęby nie tylko teraz ładne, jednolite kolorystycznie ale i równiejsze. Dziękuję, żałuje ze się tyle wcześniej męczyłam stosując nieskuteczne a wcale nie tanie preparaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-06-24 12:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem strasznie zaniedbane zęby, na szczęście Pani Danecka odratowała je wszystkie. Pani doktor jasno wyjasniła przebieg leczenia, wszystko odbyło się bez boleśnie i bez żadnych powikłań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-05-18 12:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce na bardzo wysokim poziomie. Nowoczesność w każdym calu. Tomografia komputerowa na miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2015-04-10 10:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo ale perfekcyjnie. Polecam tym, którzy cenią jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-03-25 11:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usmiech na miare holywoodzkiej celebrytki :) profesjonalizm i starannosc znajomi wypytuja gdzie robilam. szkoda ze mam do kliniki pani Doktor kawal drogi bo pewnie napedzilabym nowych klientow wsrod moich znajomych ;) ale dla niektorych ponad 100 km to za daleko. dla mnie było warto : ) (tym bardziej ze mam rodzinke w Katowicach i przy okazji mogłam wpadac ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gosi dnia: 2015-02-16 16:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak mi słów na opisanie pracy PANI DOKTOR. JEST PANI CUDOTWÓRCZYNIĄ! nigy nie przypuszczałabym że z moimi zębami tak szybko można zrobić coś takiego. IDEALNE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-27 11:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Innej oceny chyba nie mogłabym wystawić. Do doktor Daneckiej dojeżdżam prawie 100 km na każda wizytę, ale wiem, że warto, bo widziałam, co Pani Doktor zrobiła z zębami mojej teściowej, a i u siebie zauważam już pozytywną zmianę. Zlikwidowałam distemę, wystarczyły licówki, a ja męczyłam się, pod względem psychicznym, z ta przerwą między jedynkami od małego. Jeden kompleks zliwkidowany teraz pracujemy nad dolnymi zębami. Zaczynam od konkretnego przeleczenia, a potem przejdziemy do estetyki już nie mogę sie doczekać jak wszystko będzie skończony i zostane posiadaczka uśmiechu jak u celebrytów ;) Moja opinia o gabinecie jest rownie dobra jak o Pani doktor. W środku jest miło, nowocześnie, bardzo czysto. dzięki urządzeniom które tam mają mialam wykonane na miejscu prześwietlenie. Podczas leczenia na ekranie widzę wszystko co jest mi robione. Stomatologia bardzo wysokich lotów, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: renata3 dnia: 2014-12-15 11:20:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Standardy najwyższe zarówno w kwestii obsługi pacjenta, jak również jakości leczenia i wykorzystywanych materiałów. Niestety nie każdy będzie mógł z tych dobrodziejstw skorzystać, bo trzeba za to niemało zapłacić. Ja skończyłem na 2 implantach i muszę conieco odłożyć na kolejną wizytę. Wielka szkoda, że NFZ nie dofinansowuje zaawansowanego leczenia stom. Tyle składek się płaci, a i tak na ogół prywatnie jest lepiej bo dużoo szybciej i najczęściej profesjonalniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: a dnia: 2014-11-17 10:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proteza teleskopowa, która jak mnie zapewniono, ma służyć przez lata została wykonana szybko i precyzyjnie. Na pierwszy rzut oka widzę, że materiały są trwałe, porządne, a nie pierwsze lepsze. Za to, miłą obsługę oraz końcowy efekt uzyskany dzięki kilku wizytom rekomenduję tego stomatologa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-09-24 12:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: esejów pisać nie będe wystarczy solidne {POLECAM}!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-08-19 15:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolony z koron. Piękna praca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-07-16 16:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinetach Marzanny Daneckiej gościłem w celu usunięcia nieprawidłowo rosnącego zęba mądrości. Mój dotychczasowy lekarz stwierdził, że go nie wyrwie. Muszę przyznać, że zabieg przeprowadzała inna Pani doktor, której nazwiska na tę chwile nie pamiętam, co nie zmienia faktu, że bólu nie czułem, a ząb został wyrwany szybko i sprawnie. Tak całkowicie na marginesie, to barzo przyjemne dla oczu wnętrza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-14 14:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo miła i fachowa pani Doktor! Pełne wyjaśnienie przebiegu całego leczenia, uprzejmość, dużo czasu na podjęcie decyzji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 13:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak komuś marzą się zęby idealne to na pewno gabinet dr Daneckiej to dobry kierunek. Wiem i doświadczyłam na własnych ząbkach co potrafi pani Doktor zrobić z przebarwionego uśmiechu. Prywatnie gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gwiazda dnia: 2014-06-26 12:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co najważniejsze bezboleśnie, w miarę szybko i naprawdę dokładnie pod mikroskopem. Panicznie boje się dentysty, ale na fotelu w klinice Daneckiej w gabinecie u dr Orszulak jakoś jestem w stanie przetrwać swój strach :) Obecnie w dobry sposób podają znieczulenie tak że w sumie ledwo co czuć :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: roza dnia: 2014-05-30 16:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinetach Daneckiej byłam już 4 razy na wizytcie. 2 ze swoimi zębami, i 2 razy z zębami mojej córki (13 lat). Klinika bogato doposażona, człowiekowi zdaje się, że nie da się już zaoferować jeszcze lepszej opieki stomatologicznej. Recepcja miła, chętna do udzielania informacji. Koszty zabiegów raczej wysokie, ale patrząc na to długoterminowo to opłacalne. Ja staram się na zdrowiu (i jedzeniu ;) nie oszczędzać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 10:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe specjalistki! Pani doktor Danecka zna implantologię od podszewki, po wszczepianym rok temu implancie zero powikłań, a pani doktor Orszulak świetny dentysta wyspecjalizowany w leczeniu kanałowym. Obie panie miłe i bardzo sympatyczne osoby. Klinika zadbana i nowoczesna. Szczerze polecam to miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pacjentka35 dnia: 2014-05-12 08:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez wątpienia jakość najwyższa. Doktor Danecka profesjonalistka. Poza tym bardzo pozytywna osoba, która przelewa na innych swój dobry humor :) Leczenie implantologiczne oficjlalnie zakończyłam ponad miesiąc temu. Polecam każdemu kto ma z jakichś powodów duże braki w uzębieniu i zniszczone zęby. Na taki rezultat wlasnie liczyłam, piękie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: malina dnia: 2014-04-17 20:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez paradontozę zmagam się z kieszonkami przyzębnymi. Obecnie leczę się w klinice dr Daneckiej przez zabiegi kiretażu. Mam nadzieję, że kiedy leczenie dobiegnie końca będę miała spokój na długi czas. Stan zapalny jest znacznie zniwelowany i myślę, że może być juz tylko lepiej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2014-03-28 07:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam do pozytywnych opinii na temat Pani Doktor i Jej przychodni. Kanałowe leczenie pod mikroskopem, profesjonalnie, dokładnie, sprawnie i bez bólu. Poza tym ząb 'zrobiony' w jeden dzień! Dobre wyposażenie i doskonałe kwalifikacje potwierdzone masą dyplomów, których nie sposób nie zauważyć. rekomenduje bo uważam, że warto. Dobra inwestycja w zdrowie i wygląd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: leq dnia: 2014-03-11 11:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trudno dodać coś więcej BARDZO DOBRY STOMATOLOG!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 10:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klinika Daneckiej to najlepsza klinika stomatolgoiczna w Sosnowcu albo i na Śląsku! Nie boją się skomplikowanych zabiegów, uratowali dwa moje zęby. dlatego POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: cętka dnia: 2014-02-13 14:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam-wiedza, pozytywne podejście, profesjonalizm i bardzo dobry protetyk w zanadrzu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 12:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna,bardzo dobra usługa stomatologiczna,ale też bardzo droga.To ostatnie jest argumentem dla mnie,na zmianę stomatologa..:(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2014-01-30 13:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 implanty za mną i kontynuujemy :) Bardzo dobra opieka. Jestem dosc uciążliwym pacjentem bo jak coś boli to odrazu chwytam za tel. ale panie wyrozumiale są i grzeczne. Doktor Danecka bardzo ciepły człowiek. Znieczulenia mocne. miejsce do leczenia zębów godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2014-01-20 14:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, a precyzyjnie. Polecam gabinet Pani Marzanny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-01-08 14:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam klinikę dr daneckiej wymagającym, którzy chcą uśmiechu na mairę celebrytów. Licówki takie jak sobie wyobrażałam, planowałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2013-12-17 09:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cała moja rodzina leczy sie u daneckiej i jakośc bez zmian, najwyzsza@! polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryś dnia: 2013-12-02 12:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przebyłam drogę do wymarzonego uśmiechu i wytrwałam. całościowa odbudowa, dół i góra razem. Teraz niejedna osoba może mi pozazdrościć ;) Równe, ale naturalne zęby bez pęknięć i przebariwień. Wysiłek w odłożeniu pieniążków wart efektu. a Pania dr polecam bo naprawde symaptyczna i osoba i profesjonalista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: uśmiechnięta dnia: 2013-11-12 09:23:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna klinika, w dobrym miejscu i w fajnym miescie ;) pozdrawiam Sosnowiczan, którzy wiedza co dobre ;) Implant przyjął się bez problemów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sosnoowiczanin dnia: 2013-11-06 08:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Danecka na ostatniej wizycie zrobiła mi most porcelanowy. Nie odróżnia się od moich naturalnych zębów, nie przeszkadza mi przy gryzieniu, jedzeniu, mocno się trzyma. Fachowa robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rodzynka dnia: 2013-10-28 14:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec fachowiec fachowiec! w każdym calu. ogromna wiedza i duża doza życzliwości wobec pacjenta!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pankropek dnia: 2013-09-25 15:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wypadek w którym w dużym stopnoiu ucierpiały moje zęby. Obecinie zakończyłem leczenie u Daneckiej i ciesz esie, że znowu mam zęby jak kiedyś (wlasciwie to i lepsze, bo prostsze i bielsze) i mogę się normalnie uśmiechać. Dziękuję za wrażliwość i troske nad pacjetem i polecam caly zespól doktor Daneckiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 12:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Badanie tomograficzne, komputery, mikroskopy – w pełni wyposażone gabinety! Wszystko do zrobienia na miejscu – szczegolowo opracowany zabieg poszedł jak po maśle. Implant założony bez komplikacji. Osobisice polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: frykas34
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-09 15:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybielanie u dentysty bez porównania do domowego wybielania paskami. Sprawdzilam na sobie. Za taki efekt warto zapłacić nieco więcej. Mam nadzieję, ze długo się utrzzyma :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: sowa dnia: 2013-08-16 12:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odnosnie protetyki: Protezy teleskopowe: swietna jakość, polecam każdemu, kto cen i sobie komfort, wygode i spokoj na dluuugi czas…
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2013-08-05 14:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam protetykę u Daneckiej. Świetna robota protetyka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mak dnia: 2013-08-01 11:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stomatolog z pasją – tak najprościej można opisać panią doktor! Widać, że lubi to co robi, a co za tym idzie robi to perfekcyjnie! Jestem stałą pacjentką doktor Daneckiej i NIGDY nie miałam problemów z zębami przez nią leczonymi! Tylko takich dentystów nam trzeba! Bez dwóch zdan, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gab dnia: 2013-07-24 11:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządne gabinety. Tata jest wreszcie naprawde zadowolony z protezy - pasuje jak ulał, bardzo dobra jakosć. Cene zaznaczam jako przeciętna choć zapewne wielu uzna za wysoką, jednak porównując do jakości opłaca się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-07-17 11:21:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją