Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TAXI BAGAŻ Adam Chodziński

Zawód: przeprowadzki  
Adres: Mazowieckie, 04-667 Warszawa Trakt Lubelski 353/73
Telefon: Kom. 661999913
Adres e-mail: biuro(małpa)taxi-bagaz.pl
Strona internetowa: www.taxi-bagaz.pl
Opis działalności: przeprowadzki, transport Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1496
Data utworzenia profilu: 2013-06-28 12:08:58
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-28 12:08:58 

Opinie o TAXI BAGAŻ Adam Chodziński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taxi Bagaż zapewniło mi bezpieczny transport drogiego sprzętu medycznego. Mam do nich pełne zaufanie, bo wiem, że mają przystosowane samochody do transportu i dzięki temu w podróży nic złego się nie może stać ze sprzętem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 14:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się z wyboru Taxi-Bagaż. Pomocna ekipa, która dba o bezpieczny transport. Pomaga przy wniesieniu sprzętu. Działają zgodnie z terminem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-22 12:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z ta firma juz od dwóch lat. Zajmują sie przewożeniem mebli z magazynu do domu klienta. Jeszcze nie otrzymałem od moich klientów żadnej skargi. Firma jest profesjonalna i dobrze przygotowana do przewozu dużych mebli. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 09:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich. Szybki i bezpieczny transport mebli. Nie uszkodzili mojego sprzętu podczas transportu. Są solidni
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 11:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezpiecznie przewiezli mi moje meble z jednego miesszkania do drugiego. Wszystko odbylo sie bardzo bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja K. dnia: 2013-09-25 12:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sara dnia: 2013-09-03 11:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma p. Adama świadczy usługi na b. wysokim poziomie, szybko, sprawnie. Są zawsze dyspozycyjni. Bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 13:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki i sprawny montaż zamówionych przeze mnie mebli. Usługa ta dużo mnie nie kosztowała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dan dnia: 2013-08-13 12:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja przeprowadzka z firmą Taxi Bagaż przebiegła szybko i bezpiecznie. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irek dnia: 2013-07-31 09:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Adama stanęła na wysokości zadania. Szybki transport mojego AGD bez żadnego uszkodzenia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 09:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko przetransportowano mój sprzęt RTV. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-07-11 09:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno przenosiłam siedzibę firmy i wynajęłam tą firmę do transportu wyposażenia. Jestem bardzo zadowolona z ceny jak i szybkości wykonania usługi, zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewka dnia: 2013-06-28 12:10:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją