Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zajazd Jurajski Sp. j.

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Śląskie, 42-425 Kroczyce Podlesice
Telefon:
Adres e-mail: zajazd(małpa)zajazdjurajski.pl
Strona internetowa: zajazdjurajski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 724
Data utworzenia profilu: 2013-06-28 10:47:43
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-28 10:47:43 

Opinie o Zajazd Jurajski Sp. j.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce na wesele lub inne przyjęcie okolicznościowe. Na miejscu jest przestronna sala bankietowa oraz pokoje dla gości. Wszystko znajduje się w jednym miejscu. Jedzenie przepyszne i w dużych porcjach. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Sandomierska dnia: 2016-12-21 11:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna miejscówka. Popieram iż serwują smaczne potrawy, menu bogate, ale nie do przesady. Fajne miejsce na organizację imprezy urodzinowej dla malucha. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Derkowska dnia: 2014-07-22 18:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny ośrodek, bardzo ładnie urządzony, miło można spędzić czas z rodziną i dziećmi, rewelacyjny hotel. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-29 19:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna miejscówka. Byliśmy tam na przyjęciu weselnym. Impreza świetna, smaczne jedzonko i sympatyczna obsługa. Nocleg również niczego sobie. Pokoje zadbane wszystkie z łazienkami i wi-fi ale to już chyba standard. Osobiście szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 08:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy tu na kolonii i milo wspominamy pobyt. Wspaniala atmosfera, dobre jedzenie. Pokoje wygodne. Jest tu mnostwo atrakcji, nie mozna narzekac na nude. Do tego ladne krajobrazy. Jest co zwiedzac
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 14:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce na wycieczkę klasową. Spędzilismy tutaj czas wyjątkowo. Dużo atrakcji w ośrodku, nie można narzekać na nudę. Wygodny nocleg, smaczne jedzenie. Okolica piękna. Widoki zapierające dech w piersiach.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 10:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce na rodzinny posiłek. Nawet dzieci znajda cos dla siebie w tym bogatym menu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m. dnia: 2013-09-25 10:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jadłem tam przepyszne dania kuchni polskiej. smakowały też mojej rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek dnia: 2013-09-10 12:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce, gdzie serwują bardzo dobre jedzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L. dnia: 2013-08-14 11:48:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam na szkoleniu i jestem zadowolona. Dysponują nowoczesną salą konferencyjną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-08-01 11:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce gdzie jadłam najlepszy obiad w dotychczasowym życiu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2013-07-17 14:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce na wesele. Lokal jest bardzo ładnie urządzony. Posiłki są smaczne i bardzo ładnie podane. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rianna dnia: 2013-06-28 10:48:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją