Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MAG-BUD Mariusz Święch

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, Tarnów
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2616
Data utworzenia profilu: 26.06.2013 13:54:48
Data ostatniej aktualizacji: 26.06.2013 13:54:48 

Opinie o MAG-BUD Mariusz Święch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MAG-BUD Mariusz Święch na zlecenie administracji LUKARNA wykonała murowanie ścian działowych w piwnicy budynku przy ul. Odrowąża w Krakowie. Zlecenie zostało wykonane solidnie i w terminie. Polecamy współpracę z firmą MAG-BUD
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LUKARNA dnia: 26.08.2013 15:43:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna i tania, bardzo szybko wykonała robote, m.in wylewke w 2 pokojach oraz położenie paneli,i płytek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 25.08.2013 21:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna i solidna prace zostały wykonane starannie i dokładnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Gajewska dnia: 22.07.2013 20:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma mag-bud jest firmą godną polecenia. Fachowcy bardzo punktualni. W moim mieszkaniu był robiony generalny remont zaczynając od sufitów, malowania ścian, położenia podłóg. Brak zastrzeżeń do pracy fachowców. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2013 22:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zaskoczony. Spodziewalem sie za taka cene ze beda jakies niedociagniecia i beda musieli poprawaic-okazalo sie ze i cena dobra i jakosc uslug bardzo dobry. Wszystko w terminie. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 26.06.2013 20:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, fachowe podejście do pracy, terminowa i schludna. Wszystkim polecam a ja sam dziękuję za wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.06.2013 13:55:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją