Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salonik fryzur "Freezurka" Anna Łysy

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 20-486 Lublin Samsonowicza 63
Telefon: 606 207 431
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 4x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2464
Data utworzenia profilu: 2013-06-21 16:15:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-21 16:15:16 

Opinie o Salonik fryzur "Freezurka" Anna Łysy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam ten zakład. Chodzę od lat i zawsze jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aga dnia: 2016-10-05 17:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzilam ten salonik przypadkiem i powiem ze calkiem nie zle. Malowalam wlosy i mi sie bardzo podobal kolor jaki mi fryzjerka zaproponowala, ale mam jedno male zastrzezenie no taki maly minus, troszke za krotko wyszlo strzyzenie ale ogolem spoko fryzurka. Smialo moge polecic ten salonik innym, po za tym jest mila atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 13:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania zna sie na swoim fachu moje wlosy ogolnie sa bardzo trudne do rozjasnienia ale w tym zakladzie wlosy mam pieknie rozjasnione I zawsze jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: monika dnia: 2014-04-11 10:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jezeli ktos chcialby miec piekne zdrowe wygladzone wlosy, polecam p.Anie wlasniej zrobila mi kreatynowa odbudowe wlosow fakt nie jest to tani zabieg ale jestem bardzo zadowolona i warto sprobowac mialam normalnie siano na glowie a teraz piekne lsniace wlosy. Polecam ten salonik. Magda Czertyla
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-07 20:44:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ten salonik, bylam tam zupelnie przyoadkiem ibardzo jestem zadowolna jak z malowania tak i ze strzyzenia. Mila mloda pani, mozna sie tu z relaksowac, moim zdaniem lepsza od Emila co nie zbyt mi sie podobalo jak mnie ostrzyg. Tu sa niskie ceny i nie znaczy ze drozej to dobrze, trzeba mniec fach w reku w tym saloniku pracuje jak sie dowiedzialam p. Ania, nozyczki tej pani w reku tak szybko chodza ze szok. No coz ja napewno jeszcze tam sie pjawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-10-23 22:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Narezcie znalazlam pania Anie z bylego zakladu na ul.Romera. Super nikt tak nie potrafi ostrzyc moje wlosy jak p. Ania, a sa naprawde trudne do strzyzenia jak i doukladania, dziekuje pani. Urszula
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 15:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj wlasnie odwiedzilam ten salonik i naprawde jestem zadowolona z balejazu jaki mi ta pani zrobila juz nie pamietam kiedy mialam taka platynke na wlosach:) strzyzenie tez spoko. Warto odwiedzic i cena niska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2013-09-10 14:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ten salonil nie dosc ze wlascicielka bardzo uprzejma to naprawde ma fach w reku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna B. dnia: 2013-09-02 19:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma dziewczyna talent, jest uprzejma,mila, fajnie strzyze naprawde polecam. A w dodatku jest tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-07-31 07:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super babka a jakie fryzury slubne czesze poprostu bomba polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2013-06-21 16:18:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją