Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Brykczyński Jakub, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-736 Poznań Solna 9/4
Telefon: 61 646 77 31 Kom. 606101482 Fax: 61 646 77 49
Adres e-mail: kancelaria(małpa)brykczynscy.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 28x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 26x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x 4x
Ceny usług: 100% niskie 10x 16x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 7190
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-17 15:23:34 

Opinie o Brykczyński Jakub, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny, sumienny adwokat - a podejście do prowadzonych spraw nietuzinkowe. Polecam w szczególności do prawa gosp.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartek Kowal dnia: 2017-02-16 16:47:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan brykczyński załatwił mojemu chłopakowi obywatelstwo,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martita dnia: 2015-09-21 14:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas zajmuje się obsługą prawną mojej firmy, współpracuje z nim od 2 lat. Nigdy nie było żadnych problemów.
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-07-17 15:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny przy odszkodawaniach medycznych. Nawet jeśli sprawa nie jest oczywista. Spiepszono mi operację, przez co nie mogę trenować (byłem czynnym i zawodowym zawodnikiem i trenerem sztuk walki) - wywalczył dla mnie odszkodoawanie. Chociaz zdrowia to nie wróci to jednak chociaż cos.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Trixit dnia: 2015-04-03 12:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogło być taniej jednak pomógł mi z bardzo skomplikowaną sprawą dotyczącą nieuczciwego kontraktu. Tym samym - polecam do trudnych, biznesowych spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Biznesmen dnia: 2015-04-01 12:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelaria z panem Jakubem i panią Anna na czele prowadziła moją sprawę rozwodowa. nie było łatwo, ale jestem im bardzo wdzięczna, bo w końcu pozbyłam się pasożyta i drania jakim był dla mnie mój mąz.. Nie potrafię wyrazić słów wdzieczności. Każdego kieruję tylko do państwa Brykczyńskich bo wiedzą co robia i robią to dobrze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozwódka dnia: 2015-02-06 11:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcę w ramach podziękowania wystawić dodatkowo pozytywną ocenę Panu Mecenasowi z tej kancelarii. rzetelny i skuteczny. nic dodać nic ująć
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan Matuszewski dnia: 2014-12-19 15:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadzi dla mnie sprawy mojej firmy. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-16 11:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie super, polecam serdecznie, wszystko zaczęło się od podejrzenia o nieprawidłowości w procesach ksiegowych, po wyjasnieniu tych bzdur i owocnej współpracy, kancelaria wciaż obsluguje naszą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marx55 dnia: 2014-11-27 13:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny adwokat, współpracuje z nim od lat, i jeszcze nie jedno dziesięciolecie przepracuje! POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-24 12:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat wywalczył dla mnie odszkodaowanie za spapraną operację. Bardzo, bardzo polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-10-27 15:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrałam sprawę wina męża przesądzona dziecko ze mną jestem przeszczesliwa i bardzo wdzieczna polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2014-07-18 15:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę biuro nieruchomości, a Pan adwokat pomaga mi przy wszystkich wątpliwościach związanych z prawnymi zawiłościammi. Polecam, pracujemy razem od lat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-06-22 17:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sposób załatwienia sprawy z firma windykacyjną mówi sam za siebie o jego profesjonalizmie. Jednak jak pokazuje życie nie zawsze kary umowne są słuszne. Duży pluuus dla pana mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-02-04 14:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inne pozytywne opinie można przeczytać na tym serwisie: http://premium.e-prawnik.pl/jakub-brykczynski.html
Opinia dodana przez: Rozmaryn dnia: 2013-12-03 11:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam do proadzenia spraw związanych z odszkodowaniami medycznymi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 10:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelny adwokat, oby takich było więcej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ironj dnia: 2013-08-08 11:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan mecenas obsługiwał mnie w sprawie związanej z odzyskaniem nieruchomości, poszło w miarę sprawnie, jak na taką sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julian dnia: 2013-06-13 11:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stanowczo mogę polecić w walce z nieuczciwymi lekarzami z branży chirurgii estetycznej, pomógł mi wygrać spore odszkodowanie, jak się okazało nie zawsze wygrywa lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ka dnia: 2013-04-22 14:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa była dosyć skomplikowana, bo chodziło o wyłudzenie znacznej kwoty, a w dodatku o pranie brudnych pieniędzy, ale pan mecenas dał radę. Bardzo rzetelnie i sprawnie poprowadzona sprawa. Oby było więcej takich osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radexxx dnia: 2013-02-21 15:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moge polecic bez jakis tam wiekszych zastrzezen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nikodem dnia: 2012-12-11 11:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok, bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaCgiven dnia: 2012-11-05 13:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak na kancelarie adwokacka ceny maja calkiem przyzwoite, obsluga tez w porzadku, bez zastrzezen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-03 11:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Brykczyński okazał się bardzo miłym i kompetentnym człowiekiem, nie mogę narzekać sprawa została poprowadzona jak należy, bez zbędnych ceregieli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2012-09-17 09:57:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa była do najtrudniejszych nie należała. Załatwione bez jakiegoś większego zaangażowania, ale z korzyścią dla mnie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2012-09-14 13:03:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria ok, sprawa była średnio trudna, obsługa normalna, polecam w sprawach spadkowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Facho dnia: 2012-08-16 10:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług p. Mecenas po lekturze opinii w tym właśnie serwisie, w związku z czym czuję się zobowiązana dodać swoje "trzy grosze". Jestem bardzo zadowolona. Polecam osobom, które cenią sobie uczciwość i solidność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 2012-04-11 12:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosta sprawa, ale trzeba było iść do prawnika, poradzili sobie, ich praca bez wielkich zastrzeżeń
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michael dnia: 2012-04-03 14:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelni, a przede wszystkim skuteczni. Polecam w sprawach spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2012-03-23 14:05:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bardzo kompetentny i zaangażowany. Pomógł mi w trudnej sytuacji rozwodowej (mąż obcokrajowiec), sprawa potoczyła się tak jak tego chciałam, a na poczatku nie było łatwo. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-02-14 15:05:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją