Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JAAM Agnieszka Drożdż Wioska pod kogutem

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Mazowieckie, Góra Kalwaria
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2009
Data utworzenia profilu: 2013-06-14 11:31:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-14 11:31:44 

Opinie o JAAM Agnieszka Drożdż Wioska pod kogutem

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędziliśmy sylwester z dziećmi w wiosce pod kogutem, była rodzinna atmosfera wszystkie rodziny z dziećmi co jest dodatkowym plusem przy doborze towarzystwa, bez ekscesów ze strony upijających się gości sylwestrowych o co na imprezach nie jest łatwe ale pobyt z dziećmi zobowiązuje do zachowania umiaru. Podano szampana o północy oraz białe i czerwone wino, czerwone również własnej produkcji bez ograniczeń. Jedzenie smaczne i w dużych ilościach, również z myślą o najmłodszych dzieciach, karmiących mamach i ciężarnych których było kilka. Dzieciom w sylwestra urządzono również kolorowy bufet z kolorowymi jednorazówkami - naczyniami w którym często buszowali również dorośli.Animatorzy fantastyczni - profesjonalni a dzieciaki bawiły się chętnie z nimi choć różnice wiekowe od 4-8 lat nie były łatwe do ogarnięcia. Zabawa w Sali Owczarnia - dzieci cały czas na oku, organizacja animacji na parkiecie najpierw dla dzieci po tej części dla wszystkich świadczyło o dobrym rozplanowaniu imprezy. Pokój 4 osobowy przestronny i jasny ( za dodatkową niewielką co prawda dopłatą) dostaliśmy pokój w spokojnej części ośrodka,z osobną łazienką i wc, lodówką ,TV, ok 30 m2. Ale wiem, że były i mniejsze w cenie standardowej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez uwag
Opinia dodana przez: Anna z Torunia dnia: 2014-03-24 09:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na tym Sylwestrze . Mam odmienne zdanie. Było super, to co Pani pisze to oczekiwania a nie fakty. Ośrodek kapitalny dla dzieci i rodziców. Jedzenie pyszne, obsługa miła, chcemy tam wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hollock dnia: 2014-03-23 19:38:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spędziłam Sylwester z rodziną (mąż, dziecko 4 lata) w ramach oferty sylwester z dziećmi. Postaram się być obiektywna: jedzenie - duży plus, pyszne, dużo, domowe, nie reglamentowane:-); pokoje - ciepło, ale małe, jeśli chcemy jechać z dzieckiem to nie ma tam łóżka dla dziecka jest łóżko wielkie, standardowe, przy kaloryferze, nie osołoniętym. w małym pkoju zmieszczono: 3 osobne łóżka, małą szafę, stary, metalowy ogromny, ciężki stół, brak krzeseł, mała ratanowa sofa, czajnik. trudno zmieścić bagaże bo miejsca pozostaje niewiele. Ośrodek reklamuje się jako dla rodzin z dziećki ale: - brak sali zabaw - gdy nie ma pogody dzieci bawią się w sali owczarnia, zupełnie dla nich nieprzystosowanej (kącik urządzony rzekomo dla dzieci zawiera: książeczki, mały stolik z ikei, 2 krzesełka, zamek, klocki - to wszystko. jest stół to piłkarzyków i ogromny stół do tenisa - przez który nie ma szans na jakąkolwiek inną zabawę). kącik dla dzieci w sali z kominkiem, kominek w żaden sposób nie zabezpieczony, meble ciężkie, z ostrymi krawędziami, podłoga wyłożona płytkami, nie ma żadnej wykładziny nawet więc o zabawie na podłodzeni nie ma mowy. koło kominka sotją dwie ogromne sofy, ława ciężka (na niej świecznik metalowy z ostrymi krawędzami i parę kartek z malowankami plus piórniczek z kredkami)- misz masz. oczywiście z tej sofy do ławy dziecko nie dosięgnie aby malować kredkami... stoły do jedzenia: ławy, takie jak w ogródkach piwnych, przykryte obrusem (nam trafiło się siedzenie z boku takiej więc nie mieliśmy miejsca dla nóg. Dla dzieci za wysoko, za daleko od stołu, brak talerzyków, kubków, sztućców dla dzieci. sala owczarnia jest osobnym budynkiem więc każdrorazwo na posiłek trzeba przychodzić z zewnżtrz i na miejscu przebierać dziecko - nie jest to łatwe bo szatnia maleńka i nie przystosowana kompletnie dla dzieci. kino sylwestrowe - usadzono dzieci na ławkach drewnianych pod ścianą i z laptopa wyświetlono im bajkę. Na naszą prośbę o popcorn - właściciel zakupił taki jadąc do sklepu (tu duży plus). Same położyłyśmy dzieciom koce bo ławki twarde trudno na nich wysiedzieć godzinę... Sylweter - zabawy z animatorem (tu wykazywał się syn właściciela i jego kolega) - chłopaki się strali ale nie potrafili zapanowac na dzieciakami bo te były w różnym wieku. Zabawy odbywały się na sali owczarnia, miejsca dla rodziców na ich zabawę już nie było. ognisko - najpierw nie chciało się rozpalić, podlane naftą rozpaliło się w końcu. podłożono też deski pomalowane farbą olejną i coś się tam paliło ale nie odważyłam się piec kiełasy w oparach z nafty i farby olejnej.... fajerwerki - z kilku puszczonych wysleciało 3.... reszta została na ziemi. podsumowując. Własciciele sympatyczni, ośrodek ma możliwość stania się fajną alternatywą na pobyt z dziećmi ale trzeba więcej dbałości o to aby było dla tych dzieci bezpiecznie, a dla rodziców wygodniej krzesła zamiast ławek, szućce. kubki dla dzieci itd.), urządzenie pokoi i czystość w nich też pozostawia wiele do zrobienia (łóżka przy kaloryferach które obkładałam poduszkami żeby się nie skończyło guzem dziecka;), brak wanienki, albo choć maty antypoślizgowej, brak sali zabaw i improwizacja kina (a niewiele trzeba: jakieś poduszki na podłogę, zabranie stołów do gier, popcorn dla dzieciaków i mają kino) ogólnie, nie polecam dla rodzin z dziećmi bo zwierzaki (jako że zima) zamkięte, nie ma co robić. za 3 osoby i 3 dni "super" sylwka zapłaciliśmy 1500 Zł... cóż, nie są to dobrze wydane pieniędze.
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-01-02 07:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dzieci wróciły bardzo zadowolone z wycieczki, bardzo im się podobało mini zoo, robili prawdziwe masło w maselnicy, a na końcu mieli ognisko. Dzieci wróciły bardzo zmęczone i uśmiechnięte.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-07 10:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Organizowaliśmy tutaj półkolonie dla dzieci. Bardzo im się podobało. Możliwość wyrobienia masła była główną atrakcją. Dzieci wróciły bardzo zadowolona i podekscytowane możliwością poznania jak robi się masło. Właściciele bardzo sympatyczni, przywitali nas z uśmiechem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-04 11:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wioska pod Kogutem to znakomite miejsce dla rodzin z dziećmi. Ja mogłam sobie trochę odpocząć ponieważ moje dzieci cały dzień spędziły na placu zabaw lub podziwiając zwierzęta. Wesołe miejsce. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-18 13:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadbany ośrodek położony blisko Warszawy z schludnymi pokojami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lesia dnia: 2013-08-22 08:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają wspaniały ośrodek wypoczynkowy pod Warszawą. Cisza spokój, doskonale warunki zakwaterowania, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mea dnia: 2013-08-05 12:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godne polecenia kolonie dla dzieci. wyjazdy sa bardzo bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iki dnia: 2013-07-25 13:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe kolonie dla dzieci! Moja córka nie chciała wracać do domu. Najbardziej podobały jej się jazdy konne, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tasna dnia: 2013-07-04 08:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam osobą, które jeszcze nie wybrało ośrodka na kolonie dla swojego dziecka. Masa rozrywek sprawia, że dzieci nie chcą z wracać do domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-14 11:32:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją