Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stajnia Leśny Konik

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Śląskie, 42-360 Poraj Ogrodowa
Telefon: Kom. 601 218 003
Adres e-mail: aniagolania(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.lesnykonik.pl
Opis działalności: Nauka jazdy konnej dla wszystkich chętnych. Słowa kluczowe: jeździectwo, jazda konna

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1291
Data utworzenia profilu: 2013-06-13 09:33:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-13 09:33:18 

Opinie o Stajnia Leśny Konik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła atmosfera, załoga to młodzi ludzie o nienagannych manierach.Właścicielka to profesjonalistka kochająca to co robi i miła dla nowicjuszy. Konie o różnym temperamencie, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-06-28 21:14:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia! Szanowna Pani instruktor popełnia masę błędów w nauce jazdy konnej co można zobaczyc np.oglądając zdjęcia 'treningów' na stronie inter. Konie są zle ujeżdżone,szczególnie jeśli chodzi o skoki! A boksy dają wiele do życzenia,nie polecam tej stajni nikomu kto chce dobrze nauczyć się jezdzić
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-27 18:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza stajnia w okolicy! : )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 17:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy powinien tam zajrzeć. Ja zabrałem tam żonę i córki i było nam tam bardzo miło. Ogólnie są tam ludzie bardzo w porządku. Fajna opcja na wakacje, my byliśmy już po sezonie, ale za rok nie zrobimy już takiego błędu i zajrzymy tam w wakacje gdy będzie ładniej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 15:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem... Dołączam do zadowolonych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 14:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna sprawa i bardzo sie ciesze ze moge się uczyć jeździć konno. Uważam,że to jest coś bardzo fajnego. Poznałam bardzo miłych ludzi co realizuja swoje marzenia. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 13:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżdżę w Stajni "Leśny Konik" od samego początku stajni, jestem bardzo zadowolona podobają mi się jazdy, a najbardziej tereny. W ferie i wakacje są fajne kursy. Moim ulubionym koniem jest Oliwia?. Atmosfera miła, przyjazna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-29 00:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bomba ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 13:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na naukę jazdy konnej namówiła mnie przyjaciółka. Leśny Konik od razu przypadł mi do gustu. Eldorado pokochałam od pierwszego wejrzenia. Z przyjemnością poświęcam czas na lekcje. To był świetny pomysł. Pani Ania jest przemiłą osobą, a okolica cudowna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 11:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo fajna przygoda. Cieszę się, że wraz z rodzinką po raz pierwszy mieliśmy możliwość wsiąść na konie i pojeździć na nich. Nie da się opisać radości dzieciaków, co cieszyło szczególnie. Bardzo mi się spodobało, a pracownicy stajni okazali się sympatyczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 09:35:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją