Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BPO Taksa Sp. z o. o.

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Mazowieckie, Warszawa Bukowińska 26 b/U2
Telefon: Kom. 883 994 414
Adres e-mail: d.bulyszko(małpa)bpotaksa.pl
Strona internetowa: www.bpotaksa.pl
Opis działalności: Prowadzenie ksiąg rachunkowych spółek kapitałowych. Słowa kluczowe: księgowość, doradztwo

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 438
Data utworzenia profilu: 2013-06-13 08:23:49
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-13 08:23:49 

Opinie o BPO Taksa Sp. z o. o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę,że wszyscy są zadowoleni i wcale się nie dziwie bo ja też od jakiegoś czasu korzystam z usług. Wszystko idzie zawsze lepiej niz oczekuje. Elegancko ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 08:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i nie żałuje. Sprawę mam juz załatwioną. Nie wiedziałam,że to pojdzie tak szybko i bezbłędnie. Z obsługą sie dogadałam bez zadnego problemu. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 14:13:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z nimi jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszystkie sprawy miałam prowadzone na bieżąco i bezbłędnie. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 13:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny są bardzo dobre. No ale jeśli chodzi o usługi księgowe to muszą być wykonywane rzetelnie i profesjonalnie. To jest ważne oprócz ceny i przyznam, że to biuro gwarantuje wszystkie wyżej wymienione rzeczy. Współpraca z nim dobrze przebiega i księgowość jest prowadzona bezbłędnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-27 09:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi ksiegowe świetnie mają opanowane. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 12:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie zlokalizowane biuro. Jak dla mnie to bardzo dobry współpracownik. Mam z tym biurem dobry kontakt i zawsze mogę na nie liczyć w razie jakiś problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 14:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkąd to biuro prowadzi księgi rachunkowe mojej firmy jestem spokojna. Ich wiedza jest imponująca, znają się na tym co robią, współpraca z nimi jest przyjemnością, wszystko jest w najlepszym porządku i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 12:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, uczciwość wobec klienta, zaangażowanie oraz skuteczność w zawodzie. Nie mam żadnych uwag, jeśli chodzi o współpracę. Z czystym sumieniem polecam to biuro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 08:24:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją