Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria TAX Jolanta Bujak

Zawód: Księgowy 
Adres: Pomorskie, 76-200 Słupsk Młyńska 4
Telefon: Kom. 535-110-404
Adres e-mail: tax.kancelaria(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.biuro-podatkowe.slupsk.pl
Opis działalności: księgowość, rozliczenia podatkowe podmiotów gospodarczych Słowa kluczowe: księgowość, rozliczenia podatkowe podmiotów gospodarczych

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1004
Data utworzenia profilu: 2013-06-12 10:16:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-12 10:16:44 

Opinie o Kancelaria TAX Jolanta Bujak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jolanta Bujak jest profesjonalistką w każdym calu, jeśli chodzi o usługi księgowe. Właściwa osoba na właściwym stanowisku.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 15:26:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam z firmą do czynienia nie raz i jestem bardzo zadowolona. Pani Jolanta jest taka miła i potrafi wszystko wyjaśnić. Cieszę się,że sprawy mam juz pozałatwiane. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 10:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca przebiega w sympatycznej atmosferze, zaś wykwalifikowana kadra pomaga przy rozwiązywaniu problemów w mojej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Cichy dnia: 2013-12-03 08:37:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-29 13:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Wszystko poszło według moich oczekiwań. Obsługa bardzo miła i ładnie mi zaraz wyjaśniono jak czegoś nie wiedziałam. Usługi świetnie opanowane. Ciekawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 11:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozliczenia podatkowe sa wykonywane bardzo dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń ;) Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 12:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo mówić w biurze jest bardzo fajna atmosfera. Wiem że posiada certyfikat więc to jest profesjonalna placówka. Fajnie tez było się potargować przy ustalaniu cen za usługi. Ustaliliśmy cennik, który będzie jednocześnie atrakcyjny i dla mnie i dla nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-07 09:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem stamtąd niezwykle cenne wskazówki i porady dzięki którym mogłem bez większych wysiłków wprowadzić swoją działalność gospodarczą w życie. Taka pomoc jest bardzo ważna dla młodego przedsiębiorcy. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-19 15:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, mam z nimi stycznośc od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiega prawidłowo. Jak dla mnie sprawdzają sie w 100 %. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-12 10:17:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją