Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Usługowa SIGMA Jasiński Krzysztof

Zawód: Księgowy 
Adres: Opolskie, 48-385 Otmuchów Szkolna 1
Telefon: Kom. 783-014-886
Adres e-mail: jasinskiotmuchow(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.sigma.otmuchow.biz
Opis działalności: biuro rachunkowe, agencja pracy tymczasowej Słowa kluczowe: biuro rachunkowe, agencja pracy tymczasowej

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1739
Data utworzenia profilu: 11.06.2013 11:33:53
Data ostatniej aktualizacji: 11.06.2013 11:33:53 

Opinie o Firma Usługowa SIGMA Jasiński Krzysztof

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje! Wszystkie sprawy udało mi sie załatwić z panem Krzysztofem. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2013 12:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że mam taką firmę pod ręką. Korzystałam kilka razy z usług i fajnie. Udało im się spełnić moje oczekiwania za każdym razem. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.09.2013 11:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, miałam przyjemność skorzystania z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Za każdym razem wszystko było ponad moich oczekiwań. Na fachowe doradztwo moge liczyć w kazdej chwili. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2013 08:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania za znalezienie pracy za południową granicą. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2013 08:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość oraz uczciwość wobec klienta. Zainteresowanie problemem oraz zaangażowanie w pracę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2013 13:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księgowość nigdy nie była moją mocną stroną. Te wszystkie cyferki, rubryczki, przepisy... więc postanowiłam zlecić komuś tą pracę której nie ogarniam. Popytała, poszukałam i okazało się, że najlepsza jest Sigma. I niewątpliwie tak jest. Rozpoczęłam z nimi współpracę i okazało się, że znają się na rzeczy. Wszystko jest na czas i w najlepszym porządku a ja mam to z głowy i mogę spokojnie prowadzić działalność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.07.2013 09:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszej firmie pojawiły się braki kadrowe, a nowi ludzie szybko odchodzili. Znajomy wspomniał o firmie usługowej SIGMA Pana Krzysztofa. Muszę przyznać, że ich profesjonalne podejście do sprawy zrobiło na mnie wrażenie. Dzięki niemu odpowiedni luzie pracują na odpowiednich stanowiskach. Współpraca przebiegła bez żadnych problemów, jeśli kiedykolwiek pojawią się braki w kadrze od razu zgłoszę się do tej właśnie firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2013 12:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma, jestem zadowolona ze korzystam z usług i to nie raz. Jakość oceniam oczywiście wysoko. Mam pełne zaufanie. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2013 11:34:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją