Opinie o Marek Wołodkiewicz Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marek Wołodkiewicz

Zawód: doradztwo finansowe  
Adres: Lubelskie, Lublin
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1104
Data utworzenia profilu: 2013-06-10 09:56:22
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-10 09:56:22 

Opinie o Marek Wołodkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony ze współpracy z firmą, bardzo podoba mi się ich podejście do klienta oraz oferta jaka otrzymałem. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 11:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek wie jak doradzić w sprawie leasingu aby jego klient był zadowolony z oferty. Ciesze się ze trafilam na takiego specjaliste
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-22 12:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco zachęcam do skorzystania z oferty Leasing Broker Wołodkiewicz, dzięki p. Markowi mam korzystny leasing na maszyny, które kupiłem aby rozwijać moją firmę. Gorąco polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-10-21 10:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednikie, biuro pana Wołodkiewicza należy do tych niewielu uczciwych, którzy chca pomóc w realizacji pomysłów a nie zarobić na klientach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 12:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam to biuro p. Marka Wołodkiewicza. Doradztwo finansowe na najwyższej jakości, profesjonalnie i jasno. Jestem zadowolona z rozwiązań jakie zaproponował dla mojej firmy, teraz jest mi o wiele prościej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-26 09:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie doradził mi w sprawach leasingu. Ponieważ nie znałam się na tym zbyt dobrze, wytłumaczył co i jak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 12:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na leasingu zna się jak nikt innym. Świetny fachowiec, wspaniałe doradztwo.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 09:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne doradztwo w sprawach leasingu. Uczciwie i rzetelnie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 13:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobre doradztwo w zakresie leasingu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-07-17 13:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra znajomość tematyki leasingowej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2013-07-11 12:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne poradnictwo finansowe. Dzięki tej firmie pozyskałem atrakcyjne zewnętrzne źródła finansowania mojej działalności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: donat dnia: 2013-06-28 09:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam skorzystanie z usług tego specjalisty. Bardzo sympatyczny człowiek, który jasno i rzeczowo potrafi wyłożyć zagadnienia z zakresu leasingu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 09:57:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją