Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wybieram Projekt - Mateusz Szafran

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Dolnośląskie, 52-234 Wrocław Klasztorna 35/2
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2753
Data utworzenia profilu: 2013-06-10 09:29:39
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-10 09:29:39 

Opinie o Wybieram Projekt - Mateusz Szafran

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jedyna firma która zaoferowała mi tak kompleksowe usułgi i dobrze warunki przed budową domu, jednak najbardziej podoba mi się projekt domu jaki u nich zakupiłam, jest idealny dla mojej rodziny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 10:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, kupowałm u nich projekt mojego domu jednorodzinnego, jestem bardzo zadowlona z jego wykoania, już nie mogę się doczekać kiedy zostanie ukończony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-11-21 10:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści. Pomogli mi we wszystkim co było związane z budową domu. Korzystna cena usługi. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 10:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w kilku firmach we Wrocławiu, ale przegrały z Wybieram projekt. Świetna firma, która zalatwia tylko spraw związanych z budową naraz, że człowiek o nic się juz nie musi martwic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 08:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, oferuje kompleksowe doradztwo architektoniczne, a do tego pomaga również w załatwianiu spraw urzędowych związanych z budową. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-25 10:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy. Pomogli mi w sprawach związanych z projektami domu. Umówili z geodetą, urbanistą. Profesjonalne podejście do klienta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 09:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam z czego wybierać przebierając w projektach domów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-08-19 09:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super doradztwo w sprawie projektów domów. W zasadzie pomogli mi we wszystkim. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-31 13:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybrałam pakiet all inclisive i jestem z niego bardzo zadowolona. Mam dom swoich marzeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-07-17 12:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrali dl;a mnie świetny sprawdzony projekt. Spełnili wszystkie moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Enelia dnia: 2013-07-11 13:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z projektu budowlanego jaki dla nas wykonali. Zaproponowali wspaniałe rozwiązania za dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lili dnia: 2013-06-27 11:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i profesjonalna firma. Służą fachowym doradztwem Pomagają przy kontaktach z architektem, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: siwi dnia: 2013-06-10 09:30:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją