Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZAKŁAD ELEKTRONICZNEJ TECHNIKI OBLICZENIOWEJ W OPOLU

Zawód: internet - dostawcy połączeń i usług  
Adres: Opolskie, 45-052 Opole Oleska 7
Telefon: Kom. 607339189
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.zeto.opole.pl
Opis działalności: oprogramowanie , produkcja dystrybucja Słowa kluczowe: informatyka

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 821
Data utworzenia profilu: 2013-06-06 09:03:09
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-06 09:03:09 

Opinie o ZAKŁAD ELEKTRONICZNEJ TECHNIKI OBLICZENIOWEJ W OPOLU

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma prowadzi bardzo kompleksowe doradztwo w zakresie technicznym i informatycznym, ich porady i praca pozwoliły na maksymale ulepszenie systemu działania, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 12:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, współpraca z nimi to czysta przyjemność, zawsze służą profesjonalną pomocą. Moja firma zaopatruje się u nich w systemy do sprawnego funkcjonowania działu kadr i księgowości. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-03 08:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z oprogramowania od nich. Doskonale się sprawdza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-09-16 10:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadają świetnych doradców w zakresie informatyki. Zawdzięczam im dobór sprzętu komputerowego dostosowanego pod moją firmę. Bardzo dobra wspólpraca. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 09:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre programy. Niezbędnik w moim biurze. Pomocne, łatwe w obsłudze
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-02 08:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super współpraca z firmą, oferują ciekawe rozwiązania. Programy dla księgowości świetna sprawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 08:08:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze nam się z tą firmą współpracuje, programy dobrze działają, pracownicy pomocni i uśmiechnięci, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 2013-06-18 10:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: współpraca przebiegała bez zarzutów także polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 2013-06-12 10:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystamy z paru programów od tej firmy. wszystkie bardzo dobrze sie spisują. sama współpraca przebiegala w miłej atmosferze. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-06-06 09:03:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją