Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Hotel dla zwierząt FEMI

Zawód: zwierzęta - artykuły dla zwierząt  
Adres: Wielkopolskie, 62-020 Rabowice Bliska 6
Telefon: Kom. 693068116
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.hotel-rabowice.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1231
Data utworzenia profilu: 2013-06-04 09:33:05
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-04 09:33:05 

Opinie o Hotel dla zwierząt FEMI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały hotelik dla zwierząt, zostawiamy zawsze tam naszego pupila kiedy wyjeżdżamy na dłużej na wakacje, oferują tam znakomitą opiekę, mają ogrzewane bosky dla psów, to najlepsze miejsce i przyjazne dla zwierzaka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyta dnia: 2013-11-27 13:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge śmiało polecic hotel, w ciagu 3 dni opiekowali się moim wilczurem i jestem bardzo zadowolono z opieki jaka dostał. Widać że pracownicy z powołaniem podchodzą do opieki, Max była zdbany wybiegany i dobrze nakarmiony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-22 09:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepszy hotel z jakiego moja kotka korzystała. Z innych wracała jakaś nieswoja, przygnębiona i znerwicowana. W Femi musieli sie o nią bardzo dobrze troszczyć, bo wyglądała i zachowywała się normalnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 10:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapewnili schronienie dla mojego pieska podczas mojego wyjazdu. Miałam pewne opory ale jak się okazało niepotrzebnie. Jestem bardzo przywiązana do niego i każda rozłąka jest dla mnie stresem jednak w tym hotelu zapewnili mu dobrą opiekę. Dbają o zwierzęta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 14:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ideallne miejsce dla zwierzat. wiem, ze moj kot jest tam zawsze bezpieczny podczas moich wyjazdow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 09:33:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona ,mój pies był zadbany i wyglądał na szczesliwego. gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-11 13:21:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług tego hotelu. zawsze gdy odbieram z niego mojego psa wygląda na szczęsliwego oraz zadbanego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m. dnia: 2013-09-10 10:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostawiłam pieska na 3 dni. Odebrałam go wykąpanego, zadowolonego. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 10:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Mój piesek wrócił zadbany. Codziennie wyprowadzali go na spacery, posiadają dobrą karmę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-01 10:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi to miejsce kiedy się jej żaliłam, że chce wyjechać na wczasy i nie mam co zrobić z moimi kotami. Hotel okazał się strzałem w dziesiątkę. Bardzo ładne miejsce przyjazne zwierzakom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Becia dnia: 2013-07-18 14:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam obawy kiedy musiałam po raz pierwszy zostawić mojego psa w tym hotelu. Na szczęście kiedy po niego wróciłam, moje obawy okazały się bezpodstawne. Mój pupil był zadbany i wesoły jak zwykle, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renka dnia: 2013-07-12 10:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry hotel dla zwierząt. nie boję się że mojemu psu coś sie stanie pod moją nieobecność. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-06-27 08:40:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją