Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DOMNET Adam Nettik

Zawód: glazura i terakota Posadzkarz 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 782771207
Adres e-mail: murator73(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.glazurnictwo.net.pl
Opis działalności: Profesjonalne układanie płytek. Schody, łazienki, tarasy, elewacje, ogrzeanie podłogowe, etc Słowa kluczowe: glazurnik łódź, glazurnictwo łódź

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 6x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3050
Data utworzenia profilu: 2013-05-31 17:29:45
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-31 17:29:45 

Opinie o DOMNET Adam Nettik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze można a nawet trzeba polecać takich wykonawców jak pan Adam. Polecam, polecam, polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-22 23:59:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia, zna się na wszystkim. Kompleksowy remont- polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aurelia dnia: 2014-12-06 21:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie wykonane mieszkanie. Polecam. Prawdziwy fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-11-21 18:51:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Adama trafiliśmy z polecenia znajomych, którym remontował łazienkę. Wykonanie naszej łazienki również jest na najwyższym poziomie. Polecam. Marta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-10-29 19:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam wykonał schody i taras z gresu oraz kilka prac towarzyszących jak orynnowanie, tynk strukturalny. Duża dokładność, materiały u tego fachowca tańsze niż w Castoramie. Polecam, warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-08 18:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam wykonał u mnie całkowity remont łazienki wg projektu. Jakość usług - perfekcja. Ceny rozsądne. Polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-07-08 22:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałyśmy sprawdzonego fachowca, który za rozsądną cenę i pewną gwarancję zwieńczy dzieło pomocy naszym niepełnosprawnym sąsiadkom. Panie Adamie w imieniu własnym i naszych podopiecznych dziękujemy za montaż i sfinansowanie sanitariatów w nowej pięknej łazience. Dziękujemy za dar serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ann i Kasia dnia: 2014-04-25 08:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam przyjemność zarekomendować jakość usług pana Adama. Wykonał bez zastrzeżeń łazienkę wg projektu. Oczywiście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2014-04-06 23:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pan Adam wykonał u mnie trzy łazienki i podłogę. Sumienny i systematyczny fachowiec. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-03-05 00:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładnie i dokładnie. Godna podziwu dbałość o szczegóły. Bardzo miły człowiek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-11-14 22:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dokładnie , czysto, elegancko. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszko dnia: 2013-10-15 01:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń, godny polecenia, tańszy od tych biorących ceny z kosmosu. Mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-09-20 23:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam najtańszy nie jest. Ja jednak jestem z usługi bardzo zadowolony. Trzy lata temu wykonał taras wraz z schodami i balkon. Do dziś wszystko pięknie się trzyma, a muszę dodać , że był trzecim glazurnikiem, który robił ten taras i pierwszym, który wreszcie zrobił go dobrze. Minionej zimy znów korzystałem z jego usługi- schody w domu i do piwnicy. Szczerze można pana Adama polecić. Dokładny. Pozdrawiam . Kazimierz z Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz64 dnia: 2013-09-14 17:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwie łazienki. Dobre ceny .Czysto. Bardzo dokładnie. Człowiek z pasją. Polecam. ps. wiercenie w płytkach pod lustra i uchwyty zrobił za darmo. Magda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 09:29:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak kontaktu telefonicznego w sprawie potwierdzenia wykonania robót w terminie ustalonym przez strony.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2013-09-11 14:39:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Pan Adam położył u mnie około 94 metrów kwadratowych gresu o wym 60 na 60, na podłodze z ogrzewaniem podłogowym. Lipiec 2012. Żałuję bardzo, że nie znałem go wcześniej. Z pewnością będę korzystał w przyszłości z jego usług i z czystym sumieniem polecał go znajomym. Byliśmy pod wrażeniem jak szybko i sprawnie postępują prace. To z pewnością wysokiej klasy specjalista. Polecam, tym bardziej, ze ma naprawdę konkurencyjne ceny. "
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-05-31 17:30:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją