Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gab-dach

Zawód: dekarskie usługi  
Adres: Śląskie, 34-324 Lipowa 1143
Telefon: Kom. 607 033 558
Adres e-mail: kontakt(małpa)gab-dach.pl
Strona internetowa: gab-dach.pl
NIP:
5531320177
Opis działalności: Usługi dekarskie, ciesielstwo, ocieplenia dachów Słowa kluczowe: dachy cieśla ciesielstwo dekarstwo dekarz

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3012
Data utworzenia profilu: 29.05.2013 10:47:12
Data ostatniej aktualizacji: 29.05.2013 10:47:12 

Opinie o Gab-dach

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma.Bardzo dobry kontakt z szefem.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 19.02.2019 07:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Zrobili konkretnie dach.Pan Gabrys bardzo spokojny czlowiek.Zna sie na fachu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 17.05.2018 19:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzialem do pokrycia dachu pewna firme.Niestety chyba sie uczyli na moim dachu.Dopiero Pan Gabriel wyprowadzil dach tak jak trzeba.Wzorowa firma.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 04.10.2014 19:13:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma cieszaca sie pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient. dnia: 18.09.2014 23:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja rowniez polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 17.07.2014 21:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie bede sie powtarzala ale powiem ze jesli ktos chce miec dobrze dach zrobiony to polecam tego Pana.Fajnie robia i nie trzeba sie martwic czy przyjada "na gazie" czy tez "wczorajsi".W pracy rowniez nie widzialam zeby gdzies popijali tak jak to inni stosuja.Polecam i tyle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 14.05.2014 16:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Wszystkich odwiedzajacych tą strone.Chcialbym sie podzielic opinia na temat firmy GAB-DACH.Przechodzac do rzeczy chcialbym podkreslic iz firme polecam.Czytajac komentarze tutaj zamieszczone zgadzam sie z nimi w 100%.Pan Gabrys to fachowiec bardzo dokladny.Bardzo przyklada sie do swojej pracy aby klient byl zadowolony.Ceny u tego pana sa bardzo konkurencyjne.Bardzo spokojny opanowany czlowiek dostosowujacy sie do potrzeb klienta.Pozdrawiam Pana i skladam podziekowania za wykonanie calego pokrycia.Z pelnym szacunkiem Zbychu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 18.03.2014 17:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 16.08.2013 21:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna Firma godna polecenia.Przede wszystkim fachowcy nie pijacy!Wlasciciel konkretny,dokladny pilnujacy pracy.Mialem mozliwosc poznac firme bo wykonywali mi dach i nie mam zadnych negatywnych opinii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 04.06.2013 23:47:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją